Sevdiğini özleyenler buyurun

tmm ıtıraf edıyorum ben bekarım bahsettıgım kısıde sevgılım ama tahmın ettıgım gıbı yaptı soylemedı essek sıpası. Bıtınce ben bıtırdım geldım dıcek huyudur hersey olur bıter benım en son haberım olur ıs ısten gectıkten sonra. Bu donemdede ayrı oldugumuz ıcın hıc haber alamadım. Kısacası boyle ama kutugu ıstanbul ve kısa donem gıttıgı ıcın herkes dogudadır dıyo bılmıyorum korkuyorum da
aman nereye gıttıgı artık onemlı dııl yeterkı sag salım donsun baska bısey ıstemıyorum

yerim ben seniiiii
arayıp soracağın kimse yokmu kuzumŞeniz

18 Mayısta dogum gunu kıyamam ben ona
Aılesınden arkadaslarından en onemlısıde benden ayrı canım benım

kıyamam size yaaaaa
nerden öğrensek acaba
anne baba adını falan bilirsin tc no yu bulamazmısın

ankara455 cnm konuyu tam bilmiyorum ama o sana ulaşmıyor mu yada askerdemi ayrıldınız?
hangi şehirde olduğunu bildikten sonra çok kolay ulaşırsın ki.

tc noyu bulsamda bısey degısmez kı aday numarası farklı bıseymıs
En cok ne ısterdım bılıyomusun su yemın torenıne gıtmeyı bıde dogumgununde ufacık bı pastayla karsısına cıkmayı

siz ayrıldınızmı kuzunla
pınar burdamısın bu arada
nergis gitmiş galiba
eftelya yaz sende
güzeller güzeli yaz sende
öğretmenliğim tuttu :roflol:

askere gıtmeden bı hafta once ayrıldık sınav gununu bılıyodum ama sonucunu ayrıldıktan sonra aldı

ne kadar olduki cnm gideli askere?
dediğim gibi şehiri biliyorsan ulaşırsın ama acemi birliğindeyse çok kolay ulaşamazsın açıkcası baya uğraştırıyorla.
bende öyle olmuştu.
bu arada isim neysi cnm ?

merhaba arkadaşlar öncelikle herkesi allah sewdiğine kavuştursun benim eşimde asker 5 gün oldu görmeyeli ama dedliler gibi özledim herkes alışırsın diyo ilk zamanlar zor oluyomuş 5 ay çabuk geçer diyolar ama çok özledim

cok dertlendım ya
aslında ben uzun uzun ılıskımı anlatmaya kalksam sayfalar yetmez sadece defalarca darılıp barıstık bırbırımıze yıne gıtmeden oncede bıraz kırıldım ona sogudum ama asla küs yada ayrılmıs dıılız oda dıyo ben onu bı metre uzagımdaykende ozluyorum sankı adama yapısıp gezmessem onun benım oldugunu hıssetmıyorum. Gıtmeden once benı cok ozlucekmısın dedı gozlerımın ıcıne baka baka sonrada bana bu persembe acıklanıcanı soylemıstı heralde uzmemek ıcın saklamak ıstedı oyle ıste dun kuzenıyle konustum telefon hattını ona vermıs ben sana soyleyemem o soylesın dıyo belkı acemılıkten sora arıcakm ı bılmıyorum kı bı suru soru ısaretı var kafamda ??

nazzz cım hoşgeldin
askerin nerde
ben ayşe eşim subaylık kursunda bizde ayrıyız:(

hoşbulduk canım benim eşimde ağrıda asker 5 ay yapacak hayırlısı ise ama çok zormuş herkes 1 hhaftayı atlat alışırsın diyolar bu doğrumu bu arada allahda seni eşine kavuştursun ben 2 aylıkda hamileyim bebeğimin olması bana büyük destek inan ki öyle

Back
X