Sevdiğini özleyenler buyurun

cok dertlendım ya
aslında ben uzun uzun ılıskımı anlatmaya kalksam sayfalar yetmez sadece defalarca darılıp barıstık bırbırımıze yıne gıtmeden oncede bıraz kırıldım ona sogudum ama asla küs yada ayrılmıs dıılız oda dıyo ben onu bı metre uzagımdaykende ozluyorum sankı adama yapısıp gezmessem onun benım oldugunu hıssetmıyorum. Gıtmeden once benı cok ozlucekmısın dedı gozlerımın ıcıne baka baka sonrada bana bu persembe acıklanıcanı soylemıstı heralde uzmemek ıcın saklamak ıstedı oyle ıste dun kuzenıyle konustum telefon hattını ona vermıs ben sana soyleyemem o soylesın dıyo belkı acemılıkten sora arıcakm ı bılmıyorum kı bı suru soru ısaretı var kafamda ??
du bakim arar o seniii
canım ankara 455 o seni istemiyo sanırım ya yoksa ayrılmazdı bırakmazdıki bence üstüne gitme hayırlısı olsun senin hakkında

nazcım ilk günler zor olur
nefes alamadığını sanırsın
ama zamanla azalır

canm bence askerlik psikolojisi olabilr.
bazıları çabuk kabullenemiyor. bence biraz bekle
emin ol o seni arayacaktır.
ulaşmak istiyorsan netten hangi şehirdeyse o şehirdeki birliklerin numarasını bul ara
rice et yadımcı olurlar diye umuyorum.
ulaşamıyorum merak ettim felan de.
ama şehiride bilmiyorsun anladığım kadarıyla
o yüzden beklemekten başka çaren yok.

hoşbulduk canım benim eşimde ağrıda asker 5 ay yapacak hayırlısı ise ama çok zormuş herkes 1 hhaftayı atlat alışırsın diyolar bu doğrumu bu arada allahda seni eşine kavuştursun ben 2 aylıkda hamileyim bebeğimin olması bana büyük destek inan ki öyle
inan doğru
ben geçen yıl eşimi kısa dönem askerliğe yolladım
ilk günler çok zordu
bebişkonu yerim senin:)
adın neydi bu arada
ben geldim kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmm:):):

asicim hoşgeldin kuzummmm

bence istememekle bi alakası yok.
erkekler ilk başta askerliği kabullenemiyor alışmakta zorlanıyor.
senin sevgilinin durumuda bu anladığım kadarıyla.
dediğim gibi bi kaç gün içinde seni mutlaka arar.
ayrılmamışsınız sonuçta.

bencede askerlık psıkolojısı sınavdan sonra oturduk ben napıcam nasıl gecıcek bu 5 ay dıye az mı konustu. Bende kendımce telkın etmeye calıstım korkuyordu doguya cıkıcanı dusunuyo batıdakılerı doguya yolluyolarmıs bende herkes nasıl bıtırıyorsa sende bıtırıceksın dedım dondugunde anlatıcak cok anın bı cok arkadasın olucak falan dedım ama ..gercekten cok streslıydı

nerden bu kadar kolay kanıya varıyosunuz anlamadım bız 5 bucuk senedır bırlıkteyız

kızma ya ne biliyim öyle hissettim tek bildiğim sewen asla bırakmaz ve yine arar yine ister gönül isterki insşallah ayrılmazsınız yine kavuşursunuz ben sewenlerin ayrılmasını hiç istemem kim ne olursa olsun meleğimle sana du edicez inşallah kavuşursun bu arlar dualarım kabul oluyo gerçekten inan

ya kızlar sabah gayet ıyıydım deprestım ıyıcene halbukı su yemın torenıne gıtmeyı hakkaten ıstıyorum. oda olmadı dogumgunune :(

bencede askerlık psıkolojısı sınavdan sonra oturduk ben napıcam nasıl gecıcek bu 5 ay dıye az mı konustu. Bende kendımce telkın etmeye calıstım korkuyordu doguya cıkıcanı dusunuyo batıdakılerı doguya yolluyolarmıs bende herkes nasıl bıtırıyorsa sende bıtırıceksın dedım dondugunde anlatıcak cok anın bı cok arkadasın olucak falan dedım ama ..gercekten cok streslıydı

canım öyle olması çok normal. ama bence doğuya düşer diye bişi yok.
nasip işi bunlar. sağlıklı gidip gelsinde doğu veya batı hiç fark etmez.
orada askerlik yapanlarında sevdikleri bekleyenleri var sonuçta.

kızma ya ne biliyim öyle hissettim tek bildiğim sewen asla bırakmaz ve yine arar yine ister gönül isterki insşallah ayrılmazsınız yine kavuşursunuz ben sewenlerin ayrılmasını hiç istemem kim ne olursa olsun meleğimle sana du edicez inşallah kavuşursun bu arlar dualarım kabul oluyo gerçekten inan

kızmadım belkı bıraz sert yazmıs olabılırm oda benım psıkolojımden lutfen yanlıs anlama ınan nıyetım kımseyı terslemek dııl. Umarım duaların bızım ıcınde gercek olur cok uzun bı sure cok emek var cunku ılıskımızde

inan doğru
ben geçen yıl eşimi kısa dönem askerliğe yolladım
ilk günler çok zordu
bebişkonu yerim senin:)
adın neydi bu arada

asicim hoşgeldin kuzummmm

daha adı yok canım ya 2 aylık dedim ya karnımda daha ama hissediyorum şimdiden bak ne diycem dün inanılmaz başım ağrıyodu yattım ve dedimki elime göbüşime koyup bebeğim anne için dua et başımın ağrısı geçsin dedim ve 1 dk da geçti inanın yalanım yok şu an ezan okunuyo burda ben ankarada yaşıyorum

canım öyle olması çok normal. ama bence doğuya düşer diye bişi yok.
nasip işi bunlar. sağlıklı gidip gelsinde doğu veya batı hiç fark etmez.
orada askerlik yapanlarında sevdikleri bekleyenleri var sonuçta.

Bende oyle dıyorum saglıkla sıhhatle gerı donsunde nerde yaptıgı onemlı dııl. allah tum bekleyenlerı sevdıklerıne kavustursun

askerlik stresi o psikolojiden dolayıdrı yaşanan herşey en kısa zamanda düzelir inşallah

sende kendini sıkma ikiniz birden depreşirseniz olmaz biriniz güçlü durmalı

burdaki görev sende canım:teselli:

ya kızlar hep eskı fılmlerdekı gıbı
sevgılıme asker mektupları yazmayı hayal ederdım
orda onun bana askı daha da artar ozler benı dusur bende ona mektup yazarım dıyodum amaaan nıye soylemedı kı essek sıpası benı boyle daha cok uzuyo

kızmadım belkı bıraz sert yazmıs olabılırm oda benım psıkolojımden lutfen yanlıs anlama ınan nıyetım kımseyı terslemek dııl. Umarım duaların bızım ıcınde gercek olur cok uzun bı sure cok emek var cunku ılıskımızde

anlıyorum canım 5 buçuk yıl çok uzun ve aranızda emin,im çok kuvvetli bi bağ oluşmuştur oda seni unutamaz ve bak gör seni arıyacak gerçekten inna bi şekilde ulaşıcaksınız birbirinizee ben bilmiyodum 5 buçuk yıl fln çıktığınızı şimdi anladım için rahat olsun herşey allahtan yaşıyacağın varsa kederinde o varsa kimse buna engel olamaz içini ferah tut ve üzülme ok üzülmek yok hepimiz ayrılık yaşıyoruz senden istediğim bol bol dua et özellikle gece 24 den sonra çünki rabbim diyoki bana dua edin mutlaka karşılığını alacaksınız rabbim kullarını geri çevirmez ne kadar içten dilersen okadar çabk olur inan ben dua ederk namaz kılarak çok şey kazandım anlatırım paylaşırım bir gün ama inanamıycaksınız gerçekten mucizelerim oldu

ya kızlar hep eskı fılmlerdekı gıbı
sevgılıme asker mektupları yazmayı hayal ederdım
orda onun bana askı daha da artar ozler benı dusur bende ona mektup yazarım dıyodum amaaan nıye soylemedı kı essek sıpası benı boyle daha cok uzuyo

şimdi siz ayrıldınız mı neden yazamıcan ben olayın geçmişine bakmadım canım da ffransız kaldım azcık:utangac:

Haklısın canım rabbıme her gun dua edıcem
allah gordugumuzden alıkoymasın eksıklıgını gostermesın bugunumuzden hıcbıseyın
yıne cok sukur sevdım ve sevıldım guzel anılarımız paylastıklarımız var bunun ıcın sukretmek lazım dogru soyluyosun ee annesı kuzun dogana kadar gelıcekmı babanız bende ankaralıyım bu arada

Back
X