Sevdiğini özleyenler buyurun

ben şafak saymaya yemin töreninden sonra başlayacağım.kendimi 8 mayısa şartlandırdım.zamanı bölmek daha iyi olacak sanırım

evet canlar gideceğiz inş.bebiş hasta falan olmazsa.9 odalı öğretmenevi varmış şimdiden dolmuş.otel bakacağız artık.6 yıldır aşığım zaten kocama :)

benim badem gözlüm herşeyim
ama yemin töreni apayrı bişey inan bana
haklıymışsın diyeceksin

Kısa donem askerlerın yemın torenlerı 1. ayda olmuyo mu daha mı erken oluyor?
12 sınde teslım oldu benım aşkım

teslim olduklarında illeri belli oluyor
yemin töreninden sonra il içi dağıtım oluyor
benim bademim 1 aralıkta teslim olmuştu sağlık grubuna giriyordu branşı 11 ocakta yemin töreni avrdı
yaklaşık 1. ayda yemin töreni oluyor

valla ben babasıyla tanıstım annesıyle babası ayrı babasına bende baba dıyorum cok sorun cıkmaz hanı gıdersem
ama gıdemıyom kı, haberım bıle yok aşkım su an nerde butun yazı nerde gecırıcek offffffffffff

adıyla hıtap edıyorum X baba falan dıyorum yanlıs anlamayın cok da gelın guvey olmadık

Son düzenleyen: Moderatör:
bugünde geçmedi yaaa
demin branşımı sormuştu biri ama kimdi:)
ben aslında sınıf öğretmeniyim ama
ağustostan beri müdür yardımcısıyım

ona asla sormam ozaman demez mı sorucak kadar yakınsan onun coktan sana soylemıs olması lazımdı nıye o soylemedıyse ben soylıyım der adamcagız zaten onun meslegıyle ılgılı bı ısım vardı askım teklıf ettı babam yardım eder dıye oyle bı ıkı kere gorustuk ustunden yıllar gectı.

nıye soylemeden gıttı ya !!! sankı kalkıp onun yanına yerlesıcem arada bır arar sorardım merak etmezdım bu kadar

ya bi laf oyunu yapsan
yemin törenine gidecekmisiniz falan fişman
bu arada fato gitmemişin hala

Back
X