- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
olurmu tatlım yaa 1 ay kalmaış bu güne gelmişsin ondan dedim çoğu gitmiş azı kalmış
hani nerde kim o bi ayı kalan :roflol:
canım benim daha 10 ayım var ah keşke 1 ayım olsa kıskanır mıyım o zaman kimseyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olurmu tatlım yaa 1 ay kalmaış bu güne gelmişsin ondan dedim çoğu gitmiş azı kalmış
sarissanın mış yaa ben ona yazmışım zaten hatlar karıştı neyse Allah herkesi kavuştursun
2 ay sonra dün aradım ilk defa (gizliden arayı dinlemeler hariiç) konuştuk çıok sevindiğini benim aramamı hiç bekleemdiğini söyledi beklediğimden sıcak bir konuşmaydı umutlandım tekrar mutlu oldum sanki geri geldi hayatıma gibi uçtum havalara :1hug:
slm herkese:))))))))
ay canım kıyamam sana:) belki sen onu o sen aramaya başlarken bi bakmışsınız
ilişkinize yeniden başlamışsınızkaydirigubbakcemile5
Ya kızlar benım en buyuk hayalım asker mektubu yazmak demıstım ya bu benım essegım teknoloji manyagıdır aklıma ne geldı emaılıne atsam bı ızın gununde bakar emınım bundan..
Istıyorum kı onu her an ozledıgımı bılsın, bı an dahı onu dusunmeden gecmıyor cunku. Belkı donusunde cıddılesır artık cıddılesmesını de ıstıyorum cunku ne yazsam nasıl yazsam gunluk olan seylerı mı yoksa onun benım hayatımdakı onemını falan mı yazsam hadı fıkır verın arkadasınızı evlendırın el bırlıgıyle :)
benden alıntı yapıp yazdığın için bende üstüme alınıp cevap yazmıştım canım. hatlar karışmış dediğin gibi benneyaptımki
amin Allah herkesi çarçabuk kavuştursun sonra da durdursun zamanı inşallah :Saruboceq: :asigim:
dayanam o kadar
ben hhemen yazıp gondermek ıstıyorum bılsın ıstıyorum ozlendıgını sevıldıgını gelınce bı kere mutlu olmasındansa her gun mutlu olsun askım
ama ıste ne yazılır bılmıyorum kı gunluk olaylar mı yoksa onu ozledıgım mı ne bılıyım ortak anılar mı aman kafam karısık baslıyım dedım bı word actım ole sayfaya bakıyorum