Sevdiğini özleyenler buyurun

bende kaçayım azcık. çok duruyorum pc başında beynim gözlerim dinlensin azcık :emir_bebek:

kızlarrr patates kızartıyım demi akşam için
meltem kuzumm görüşürüzzz
demet nerde takvimin
break yrim seni

bi konuda başhekimle konuşmam gerekiyodu dün konuştuk tamam dedi ama adam güvenilmez olduğu için bugün tamam diyo yarın yok ben öyle bişey demedim diyo neyse uzattım sen nasılsın?

kızlarrr patates kızartıyım demi akşam için
meltem kuzumm görüşürüzzz
demet nerde takvimin
break yrim seni

abla sen hergün patates mi kızartıyon dünde kızartçaktın sanki yada ben

patetes kızartmasını çok seviyorum ondan benim aklımda o varkaydirigubbakcemile3

bi konuda başhekimle konuşmam gerekiyodu dün konuştuk tamam dedi ama adam güvenilmez olduğu için bugün tamam diyo yarın yok ben öyle bişey demedim diyo neyse uzattım sen nasılsın?

bizimde müdür oynak -tatlicadiarzu-
bende özlüyorum özlüyorum:)
aynı sen gibiyim mirmirmirmir

ya her akşam patates kızarta kızarta yağın kalmıcakkk sırnaşık şey

bak ben söleyim sana sen bir enginar yap.. lezzetli birşey baylıyorum ona....

abla sen hergün patates mi kızartıyon dünde kızartçaktın sanki yada ben

patetes kızartmasını çok seviyorum ondan benim aklımda o varkaydirigubbakcemile3

he valla ne fast foof oldum ben yakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

diyelimki evimde herif yemek bekliyor ne yaparım o akşama heaa bir düşüneyim ne sever o ayucuğum CADIARZU güzel bir karnı yarık yaparım. sonra tane tane pilav ardından bol soğanlı şöyle halis zeytinyağlı mevsim salatası .... ondan önce birde mercimek çorbası ... oldu bitti. sıcak mıcak ama benim ayucuk yer bunu sırnaşık şey

ozlmkli1.jpg

Sabrediyorum yılmadan uzanmadan bekliyorum, ayları, günleri saatleri sayıyorum... SENİ SEVİYORUM Ruhum...
:asigim:​

Back
X