- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
anladım canımcım gelmesinler bakalım:dilcikar:
ay bende çıkayım biraz sims oyniyim bakarsın çocuk yaparım :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canımcım gelmesinler bakalım:dilcikar:
evet ceverimmmmkaydirigubbakcemile2ama kayınvalideni ceversin dimi gamyoncuiremsu
iyi geceler canım uyku tutmamak değil yatma vakti daha anaca geliyo:)
sen nasılsın:=)
valla tatlım herkes şafak sayıyıor gündüzleri hareketli oluyo bu arala maşallah:):)
haklısın canım bişeylere yoğunlaşınca kafa azda olsa dağılır
çeyiz filan hadi maşallah senin işinde zor be evlendin kocaa taaa nerde ahh ahh
ay buzdolabı gibi insanlaraaa sinir oluyorummmmmmmmmmmmm
nerden çıktı deme sinirlendimde o bakımdan:)
of offf..senağlama
ayLar oLdu yiLLar oLduuu..
vuslata 83 gün.. :çok üzgünüm:
gündüzleri ugrayamiyorum canim ya calistigim icin ay söyle tatil olsada sabahtan aksama kadar sizinle sohbet edebilsem burda nolurdu sankizor ki ne zor valla gerci bana soranlara hep nisanliyiz diyorum nikahliyiz komigime gidiyor biraz sırnaşık şey hem alyansimiz sag elde durduk sürece kocisim olmamistir o soyismini tasiyor olabilirim ama tam evli degiliz daha :roflol:
sana katilmamak elde degil gülüm a.s
buda gecer canim üzme tatli canini :çok üzgünüm:
bana müsade kizlar bi uzanayim bakalim uyku banada ugrayacak mi iyi geceler öpüldünüz a.s.
of offf..senağlama
ayLar oLdu yiLLar oLduuu..
vuslata 83 gün.. :çok üzgünüm:
buda gecer canim üzme tatli canini :çok üzgünüm:
bana müsade kizlar bi uzanayim bakalim uyku banada ugrayacak mi iyi geceler öpüldünüz a.s.
asi'cim valla bak etrafimdakilerde hep senin gibi diyorlar kocisin o senin nisanli degilsiniz daha falan ay napim belki bekar kalmak istiyorum daha dügüne kadar :roflol: valla canim hala benimseyemedim bu durumu bak 2 ay olcak nikahimiz olali hic orali bile degilim askimin yaninda olsaydim belki senin gibi derdim bende ama uzak olunca baska güzelim ya :çok üzgünüm:
ayy dur seni mi kircam evettttt o benim kocisimm :asigim: :sm_cool:
ben kactim canim yarin görüsürüz :1hug:
ya meltem bende de thesims var apartman life aldım ama lanet olsun ingilizce ve ben bilmiyorum turkçe yamasınıda bulamadım duruyo öyle kös kös:)
meltem o simsi nasıl yükledin bendede vardı ama yabancı dildi ben öle bön bön bakıp kaldım ya
çok oynayasım geldi:)