Sevdiğini özleyenler buyurun

ya meltem bende de thesims var apartman life aldım ama lanet olsun ingilizce ve ben bilmiyorum turkçe yamasınıda bulamadım duruyo öyle kös kös:)

meltem o simsi nasıl yükledin bendede vardı ama yabancı dildi ben öle bön bön bakıp kaldım ya:(

çok oynayasım geldi:)

iyi geceler ben geldim hihoyyyt
sizidemi uyku tutmadi kizlar ben bide yarin caliscam nöbetciyiz ama uyku diye bisey yanimdan bile gecmedi su saate kadar :a015:

iyi geceler canım uyku tutmamak değil yatma vakti daha anaca geliyo:)

sen nasılsın:=)

dogru ya yarin haftasonu kafamçokkarıştı haftasonu calismiyorum ya kafam karisti nöbetciyiz diye :1ninca:
iyiyim canimcim nolsun ceyiz, is güc ugrasiyoruz yoksa safak say say bitmiyor valla en iyisi biseylerle ugrasmak:delphin: sen nasilsin tatlim ugrayamadim buraya bayadir yenilikler var mi a.s.

valla tatlım herkes şafak sayıyıor gündüzleri hareketli oluyo bu arala maşallah:):)

haklısın canım bişeylere yoğunlaşınca kafa azda olsa dağılır:(

çeyiz filan hadi maşallah senin işinde zor be evlendin kocaa taaa nerde ahh ahh

ay buzdolabı gibi insanlaraaa sinir oluyorummmmmmmmmmmmm

nerden çıktı deme sinirlendimde o bakımdan:)

valla tatlım herkes şafak sayıyıor gündüzleri hareketli oluyo bu arala maşallah:):)

haklısın canım bişeylere yoğunlaşınca kafa azda olsa dağılır:(

çeyiz filan hadi maşallah senin işinde zor be evlendin kocaa taaa nerde ahh ahh

gündüzleri ugrayamiyorum canim ya calistigim icin ay söyle tatil olsada sabahtan aksama kadar sizinle sohbet edebilsem burda nolurdu sanki :delphin: zor ki ne zor valla gerci bana soranlara hep nisanliyiz diyorum nikahliyiz komigime gidiyor biraz sırnaşık şey hem alyansimiz sag elde durduk sürece kocisim olmamistir o soyismini tasiyor olabilirim ama tam evli degiliz daha :roflol:

ay buzdolabı gibi insanlaraaa sinir oluyorummmmmmmmmmmmm

nerden çıktı deme sinirlendimde o bakımdan:)

sana katilmamak elde degil gülüm a.s

of offf..senağlama
ayLar oLdu yiLLar oLduuu..

vuslata 83 gün.. :çok üzgünüm:

gündüzleri ugrayamiyorum canim ya calistigim icin ay söyle tatil olsada sabahtan aksama kadar sizinle sohbet edebilsem burda nolurdu sanki :delphin: zor ki ne zor valla gerci bana soranlara hep nisanliyiz diyorum nikahliyiz komigime gidiyor biraz sırnaşık şey hem alyansimiz sag elde durduk sürece kocisim olmamistir o soyismini tasiyor olabilirim ama tam evli degiliz daha :roflol:

sana katilmamak elde degil gülüm a.s

demi ama:oklava:

ay tamı nasıl oluyo alasen yani düğün yapıp iilan edince mi oluyo canımcım:dilcikar:
soyisminide taşıyon kocişin o senin:1rolleyes:
ay takıver sol ele ben anlamıyorumki resmen evlisiniz işte yawa.s.

of offf..senağlama
ayLar oLdu yiLLar oLduuu..

vuslata 83 gün.. :çok üzgünüm:

ayy valla gzöüm korkuyoo:utangac:

geçer canımcım bak ikililere düşmüşün az daha sabır:teselli:
buda gecer canim üzme tatli canini :çok üzgünüm:

bana müsade kizlar bi uzanayim bakalim uyku banada ugrayacak mi iyi geceler öpüldünüz a.s.

iyi geceler canım ben de çıkıcam şimdi uyku geldi gözlerimde dinlensin hadi iyi gecelerhihoyyyt

asi'cim valla bak etrafimdakilerde hep senin gibi diyorlar kocisin o senin nisanli degilsiniz daha falan ay napim belki bekar kalmak istiyorum daha dügüne kadar :roflol: valla canim hala benimseyemedim bu durumu bak 2 ay olcak nikahimiz olali hic orali bile degilim askimin yaninda olsaydim belki senin gibi derdim bende ama uzak olunca baska güzelim ya :çok üzgünüm:

ayy dur seni mi kircam evettttt o benim kocisimm :asigim: :sm_cool:

ben kactim canim yarin görüsürüz :1hug:

asi'cim valla bak etrafimdakilerde hep senin gibi diyorlar kocisin o senin nisanli degilsiniz daha falan ay napim belki bekar kalmak istiyorum daha dügüne kadar :roflol: valla canim hala benimseyemedim bu durumu bak 2 ay olcak nikahimiz olali hic orali bile degilim askimin yaninda olsaydim belki senin gibi derdim bende ama uzak olunca baska güzelim ya :çok üzgünüm:

ayy dur seni mi kircam evettttt o benim kocisimm :asigim: :sm_cool:

ben kactim canim yarin görüsürüz :1hug:

canım tuhaf gelmesi gereken nişanlıyız demek düğünle ilan olunca ne olcak gene kocan işte imza atıldın iyi günde kötü günde iyilikte sağlıkta:roflol:
yok artık sen bekar filan değilsin başın bağlandısırnaşık şey
tamam uzaklıktan olabilir ama sen kocandan uzaksın nişanlından değil:mymeka:
uzaklık zor tabi evliliği yaşayamadınız daha ama olsun gene nikah var:içelim:
tamam canımcım görüşürüz yarın iyi geceler:1hug:

ya meltem bende de thesims var apartman life aldım ama lanet olsun ingilizce ve ben bilmiyorum turkçe yamasınıda bulamadım duruyo öyle kös kös:)

meltem o simsi nasıl yükledin bendede vardı ama yabancı dildi ben öle bön bön bakıp kaldım ya:(

çok oynayasım geldi:)

yahu amma abarttınız be o kadar ing gerekmiyorki bunun için valla msn verin uzaktan yardımla kurayım pcnize, yada resimli anlatım yapayım sırnaşık şey

oynaması da çok kolay öyle özel bi ing istemiyor ki
apartman life yok bende nightlife var sadece :çok üzgünüm:

canlarım günaydınnnnn
ablanız uyanmış sabahın köründe çünkü okul varmş
okulda kurs varmış
şafak 134

Günaydın ayşe abLam ....
Hadi yaaa ...
DinLenebiLseydin iyi oLurdu senin için...
Hafta sonu çaLışmak çok zor yaaa :çok üzgünüm:

------ $afak 29 --------- Artık 1 Ay biLe yok ....

Back
X