Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın ayşe ablam ben aslan ve başak oratsıyım bi falcı teyza dediki sen 6 ay biri 6 ay biri oluyosun dedi bannaaaaa:)

bide ne dicem biri bana rep vermiş ama olumsuz rep heralde ışığı maviiiiii olunca öle mi oluyo

günaydın pınarcımmmm şafak kaç bugün
asicim gri renklidir çünkü repin düşmemiş
oda şu demek sana katılmış ama tecrübe puanı az olduğu için sana yansımamış

gunaydnlar herkeseeeee şafak 28=)
ayşe ablam aramış bak görüştüünüz ne guzel benımkide akşam aradı=)
aboww ya ben herkse ne guzel repler veriiiyiiimm okadar düzgün yazılarım oldugu halde bana kimse rep vermiyiiii=)

gunaydnlar herkeseeeee şafak 28=)
ayşe ablam aramış bak görüştüünüz ne guzel benımkide akşam aradı=)
aboww ya ben herkse ne guzel repler veriiiyiiimm okadar düzgün yazılarım oldugu halde bana kimse rep vermiyiiii=)

oyy kıyamam anam insanlar replerine kıyamıyolar sanki tohumuna para sayıyoz yaww

bu arada hoşgeldim güzellikkkhihoyyyt

kız 28 gün sonra bizi unutursun sennnnn:oklava:

günaydın pınarcımmmm şafak kaç bugün
asicim gri renklidir çünkü repin düşmemiş
oda şu demek sana katılmış ama tecrübe puanı az olduğu için sana yansımamış

ablam gri değil maviiii:):)

hee aman katılsın da yansımasın:dilcikar:

güzeller güzeli ve asi ben size rep vermiştim 1-2 gün oluyor :dilcikar:

ayy bak ayşe ablam ne kadar fedakar canım benım yaa al benden de sana rep =)senden kıymetlimi
ay asiii öldüm gülmekten tohumuna paramı verıyoz he delüüü=)
29 gun sonra gelicek ama ben hemen ozaman göremıcemki=( çünkü bi kaçgun gezices dedi arkadaslarıyla bende gezin dedim zaten birdaha gidemicekelr oralara.. benımde 20 sinde finallerim başlıyo :( bilmiyorum yani kötü olucak:(

ayy bak ayşe ablam ne kadar fedakar canım benım yaa al benden de sana rep =)senden kıymetlimi
ay asiii öldüm gülmekten tohumuna paramı verıyoz he delüüü=)
29 gun sonra gelicek ama ben hemen ozaman göremıcemki=( çünkü bi kaçgun gezices dedi arkadaslarıyla bende gezin dedim zaten birdaha gidemicekelr oralara.. benımde 20 sinde finallerim başlıyo :( bilmiyorum yani kötü olucak:(

nasssııııı yani gelir gelmez gezicekmi analamadım ben benimki olsa yolarım valla:utangac:

şimdi o sakaryaya mı gelcek yoksa sen nerdesin orayamı:uhm:

nasssııııı yani gelir gelmez gezicekmi analamadım ben benimki olsa yolarım valla:utangac:

şimdi o sakaryaya mı gelcek yoksa sen nerdesin orayamı:uhm:

canım sevgilimle ben sakaryalıyız sevgilim ordu da askerlik yapıo ben kutahyada okuyorum..ben yarın akşam kutahyaya dönuyorum ailemi ziyarte gelmştim sevgilimde dediki: aşkım biz arkadaslarla teskere alınca bikaçgun burada kalakım gezeriz felan diye düşünüyoruz dedi.. bende tamam gezin dedim taını çıkarın zaten birdaha ömründe ne zaman gidicen askerlik yaptıgın yere benımde o nun gelecei zamanlar sınavım olucak o yuden sakaraya gelmeicem onu karşılamaya buyuk bir ihtimalsenağlama yani o ordudan direk sakarya ya gelicek..

canım sevgilimle ben sakaryalıyız sevgilim ordu da askerlik yapıo ben kutahyada okuyorum..ben yarın akşam kutahyaya dönuyorum ailemi ziyarte gelmştim sevgilimde dediki: aşkım biz arkadaslarla teskere alınca bikaçgun burada kalakım gezeriz felan diye düşünüyoruz dedi.. bende tamam gezin dedim taını çıkarın zaten birdaha ömründe ne zaman gidicen askerlik yaptıgın yere benımde o nun gelecei zamanlar sınavım olucak o yuden sakaraya gelmeicem onu karşılamaya buyuk bir ihtimalsenağlama yani o ordudan direk sakarya ya gelicek..

anladım canımcım peki siz ne zaman görüşceksiniz?

ordu sakarya kütahya işin zormuş canişim yaa:teselli:

anladım canımcım peki siz ne zaman görüşceksiniz?

ordu sakarya kütahya işin zormuş canişim yaa:teselli:

valla benım sınavlarım olmasa ben giderim yada o ailesinin yanında 1 2 gun durduktan sonra gelir kutahyaya ama işte uymuyo o geldikten bi 10 gun sonra felan görüşrüces bi sorun çıkmassa inş. canım..

valla benım sınavlarım olmasa ben giderim yada o ailesinin yanında 1 2 gun durduktan sonra gelir kutahyaya ama işte uymuyo o geldikten bi 10 gun sonra felan görüşrüces bi sorun çıkmassa inş. canım..

o mu gelcek yanında canımcım geliversin görüşün 15 aın acısını çıkarın işte:lepi:

çıkmaz inşlahh canım ya dualarım seninle:Saruboceq:

Back
X