Sevdiğini özleyenler buyurun

Hayırdır nie moraLin bozuk canım..
bak ne güzeL sadece 8 Günün kaLdı ....

ya bir daığıtımda gördüm onu başka görmedim. hep uzak kaldık birbirimize.. çarşı iizinleri dersen onda bile görmedik birbirimizi.. ya çarşısı kilitlenir ya ben kalkamam yada işe girmiş olurum erkenden gitmek zorunda kalırım... bugün görüşebildik oda çok böyle mesafeliydi .. mesafeyide kabül etmiyorum nebilim başka şeyler içimde döndü anlamadım bende vallahi senağlama telefonda daha sıcak bu herif... birşeyler yazıcak yazamıyor felan.. camera açalım dedik net gitti benim geldim bir daha açtık bu sefer onu neti gitti. neyse yine göremedik tam :delphin: off yaa

canımcım izin kullanmamiş olcak okadar 14 aydır birbiriniz görmüyosunuz

gelsin düzelir canım..

18.04.2009 12:40:49 ahanda bitti ' valla en ıyı dınleceğim yer senın yanın

18.04.2009 12:41:04 tabi yasla ablana kafanı anlat rahatla

18.04.2009 12:42:10 ahanda bitti ' yaa sen bana psıkolog gıbı dınle dıye demıyorumm..huzur verıcı ozllıgınden bahsedıyorum

18.04.2009 12:42:28 ' demek huzur vermesek anasını satim benden kaçar bu herif :D
18.04.2009 12:42:37 ' iyiki bu özelliği taşımışım vay be

18.04.2009 12:43:13 ahanda bitti ' :)

18.04.2009 12:43:14 ' sen benim7 yıllık hayat arkadasımsın seni seve seve dinlerim borç olarak bilmem herşeye rağmen yanında olmayıda bilirim . bilirsin beni.

18.04.2009 12:45:37 ahanda bitti ' ( bunu bıldıgım ıcın senı sewyom yaa saten )

ne bu şimdi anlamadım gitti. konuşmaya bak okudukça daral geldi. huzur veriyorsun seni seviyorum deyeceğine huzur verici özellik neyse ondan bahsediyor insan derki sen beni sevmesende ben severim yine felan.. nebilim uçmuş gibi.. hayırlısı ..8 gün kaldıda hani nebilim sonrası pek iç açıcı değil :1no2: neyse boşver ya

kuzum saçmalama ya neden öyle diyosun sen senelerini vermişsin sabırla

askerliğini beklemişsin ne dmek iç açıcı değil olur mu öyle şey asıl şimdiden sonra başlıyo

yalnız anlamadığım huzur vericisin demiş bundan seviyom demiş

pek romantik olmamış haklısın donuk olmuş ama o da artık katl olmuş psikolojisine ver artık:)

kuzum saçmalama ya neden öyle diyosun sen senelerini vermişsin sabırla

askerliğini beklemişsin ne dmek iç açıcı değil olur mu öyle şey asıl şimdiden sonra başlıyo

yalnız anlamadığım huzur vericisin demiş bundan seviyom demiş

pek romantik olmamış haklısın donuk olmuş ama o da artık katl olmuş psikolojisine ver artık:)

sende haklısın ondan daha çok bana katlandığın için seni seviyorum manasına getirmiş..
odamı odun oldu. odun olduysa yandık vallahi. hiç olmayacak adamdı.. desene ısıtmak için yine biz uğraşcagız :)

sende haklısın ondan daha çok bana katlandığın için seni seviyorum manasına getirmiş..
odamı odun oldu. odun olduysa yandık vallahi. hiç olmayacak adamdı.. desene ısıtmak için yine biz uğraşcagız :)

hah şöyle yaa daha ıslatçan uğraşçannn:):):)

yani huzur verici derken beni dinlendiriyosun huzur veriyosun demek istemiş

erkek işte kestirmeden gitmiş:emir_bebek:

gelsin bi evrim daha geçirir eski haline döner normal hayata alışsın dahihoyyyt

Back
X