Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne vizesi kuzum?
kanada vizesi kuzum ya. aldım pasaportu kaldım bööle
bi ton şey yapmam lazım, bunun için aracı şirketler var ama onlarda 200-300den aşağı istemiyolar :çok üzgünüm: zaten bi ton masraf herbişeyi. bide havaya para veremem diyorum ama bişi de yapmadım daha![]()
pasaport genelde kolay alınıyo neredeyse herkese veriyorlar çıkartmaası biraz tuzlu ama meltemcim benım de abım almanyada yaşıyor ama ben birkez bile gidemedimsen nasıl gidiceksin? işçi olarak felan mı ?
ama sen niçin gidiceksin meltemcim dil içinmi yani yoksa tanıdık felanmı var?
ay evet meltem neden gidion hem senin ki salcak mı bakalım
salar asicim neden salmasın ki=) benımki olsa şimdi git gez gel diyo abimin yanına da vize vermıyorlar işte..
benim anne tarafı kanada da yaşıyo akraba çok dedemin 3 kardeşi ve tüm ailesi ayrıca dayım ve kuzenlerim hepsi orda. ben dayıma gidicem inşallah ama dil için tabi.
ama sizle ne kadar görüşebilicez bilmiyorum 7 saat fark var orda şimdi saat öğlen 2 sırnaşık şey
benimkinin salıp salmamak gibi bi seçeneği yok ki salmamayı tercih etsin :1closedeyes:
geçen seneden beri istiyordum haberi de var ama sağolsun gitmem taraftarı o da. kendimi geliştirmek için gidiyorum sonuçta.
ama işte bu işlerden anlayan kimse yok etrafımda. kısmetse dayım 3 mayısta Türkiye'de olacak artık yardım eder olduğu kadar. yerimseniben
heee öyle ise iyi meltemcim ne bilem kimisi hiç tanıdıg kimse yok ama kalkıp neyine uvenıyorsa el memlekete gidiyo=) ya sen dene bakalım vize işini sen alırsan bende başvurayım almanya ya=)
ay benimki salmaz kıskanır yaw yani böle bişey olmadı ama sanmam göndersin
ay meltem sen git saat denk gelir özlerim ben seniiiiiikaydirigubbakcemile2
ay inşallah olur kuzum ya ne kadar kalcaksın gidersen inşallah olur ay
çok sevinceğini hisettim nedenseŞeniz
sevinmez miyim asicim ya. ne kadar kalacağıma orda karar vericem gidebilirsem
o yüzden de açık bilet alıcam.
ay inanın ordan size hediye alır gelince kargoyla yollarım :1hug:
ay canım benim düşünmen yetrde artar bileŞeniz
sen sağ salim git gelde:sm_cool:
ya uçaktan korkmuyorum desem yalan olur :1ninca:
hiç binmedim daha önce ve Kanada demek 14 saat uçak yolculuğu demek -tatlicadiarzu-