Sevdiğini özleyenler buyurun

meltemcim vermıyorlar benım abim bekarken 2 kere teyzeme gitmek için ugraştı gidemedim en sonunda evlendi gitti orada yasıyor yengem ve yegenımle=) kuzenımınde avusturyada ablası var kendiside hala ögrenci odtü gibi bi okulda ama malesef onada vize çıkmadı..çok kasıyorlar yaaa hele almanya iyice kasıyor çükü nüfüsu nun yarısından çogu turk olmaya başladıgı için çok kasıyorlar anlayacagın ..

meltemcim vermıyorlar benım abim bekarken 2 kere teyzeme gitmek için ugraştı gidemedim en sonunda evlendi gitti orada yasıyor yengem ve yegenımle=) kuzenımınde avusturyada ablası var kendiside hala ögrenci odtü gibi bi okulda ama malesef onada vize çıkmadı..çok kasıyorlar yaaa hele almanya iyice kasıyor çükü nüfüsu nun yarısından çogu turk olmaya başladıgı için çok kasıyorlar anlayacagın ..

a doğru oranın da o derdi var. bide benim kuziler dedi ki burda akraban olduğunu söyleme o zaman kalma ihtimalin artıyor ya güvenmiyolar. ordan bi otel rezarvasyonu yaptırıcam öylesine. akraba ziyareti falan demicem ben dünyayı gezmek isteyen bi öğrenciyim dicem iyi niyet mektubunda sırnaşık şeysırnaşık şey

ama ama kasıma ne kaldı şurda bide yazın görşemicez ya ne dertli başım varmış benimsenağlama

kasıma ne mi var Allah gözünü doyursun be :oklava:

nan yazın 3 ay görüşemeseniz bile 4 ay kalıyo siz teesüf ederim sevdiğini 1 saat bile görmeye razı olanların topiğinde söleme bunları topa tutarlar valla :tomato:

kasıma ne mi var Allah gözünü doyursun be :oklava:

nan yazın 3 ay bile görüşemeseniz bile 4 ay kalıyo siz teesüf ederim sevdiğini 1 saat bile görmeye razı olanların topiğinde söleme bunları topa tutarlar valla :tomato:sırnaşık şey

o nasıl oluyo kuzum haziranda gidicem ekimde gelicem kasımda gidicek ayrıca ben hergün görmüom ki ne kızıyon ufacık çocuğa:utangac::utangac:
tamam tamam alın toplarınızı oynamıom küstüm:dilcikar:

o nasıl oluyo kuzum haziranda gidicem ekimde gelicem kasımda gidicek ayrıca ben hergün görmüom ki ne kızıyon ufacık çocuğa:utangac::utangac:
tamam tamam alın toplarınızı oynamıom küstüm:dilcikar:

anam sende ekime kadar ne tatilmiş bu be benneyaptımki
en azından 2 ayın var sus otur bakiim ablana karşılık verme :oklava:

geyiği bırakırsak bi kenara, inan bak şimdi istersen bi hafta hiç görüşmeyin, askerdeki bi haftayla asla eş değil :çok üzgünüm: bir gün bi hafta gibi geçiyo askerde :çok üzgünüm:
of üleyn efkarlıyım bu gece zati nev'i sarıp sarıp dinliyorum :delphin:

anam sende ekime kadar ne tatilmiş bu be benneyaptımki
en azından 2 ayın var sus otur bakiim ablana karşılık verme :oklava:

geyiği bırakırsak bi kenara, inan bak şimdi istersen bi hafta hiç görüşmeyin, askerdeki bi haftayla asla eş değil :çok üzgünüm: bir gün bi hafta gibi geçiyo askerde :çok üzgünüm:
of üleyn efkarlıyım bu gece zati nev'i sarıp sarıp dinliyorum :delphin:

tamam tamam sustum:utangac: tahmin edebiliyorum canım ya ama

sen bunalım olma bekemmm:) nevi mevide bırakkkkkk:oklava:

gelmim orayaaa heeeeeekaydirigubbakcemile4

şimcik ben çıkar tatlım sende gece çok geçe kalma bozucan gözleriiiii allah korusun

iyi geceler askerli rüyalar mujuksssss

tamam tamam sustum:utangac: tahmin edebiliyorum canım ya ama

sen bunalım olma bekemmm:) nevi mevide bırakkkkkk:oklava:

gelmim orayaaa heeeeeekaydirigubbakcemile4

şimcik ben çıkar tatlım sende gece çok geçe kalma bozucan gözleriiiii allah korusun

iyi geceler askerli rüyalar mujuksssss

bende çıkıyorum canımcım hadi öptüm seni Şeniz
herkes askerini, sevdiğini görsün inşallah :Saruboceq:

ooo herkese hayırı pazarlar ayşe abla muğla marmarizse git derim kütahyaya yakın olduğu için biraz benım üniversitede arkadasım var marmarizli bakalaım evden izin alırsam gidicem=)

slm kızlarrr a.s.
bend özledm bende geldimm hihoyyyt

hoşgeldin malibucummma.s.

ablanız hala otel seçememiş
hatta fethiyede bile tam karar verememiş

abla bizim fethiyede apartımız var maddi oarak sorun olmaz diyosan

tüm fethiyedeki ölüdenizdeki oteller tanıdık akraba:uhm:

şahsen git gör derim bn sıkıldım artık ordan her yaz her yaz

ama görmeyenlere özellikler kocişle gidilebilir yani:):)

bu arada bende yolcuyum aslında ma aşkım sağolsun salmiyo yaa ben yurtdışına gidersem dellenir o burdaaaaaaaaa gitmemde kolay ama aşkımı bırakamam burlardaa:asigim:

15.10.2003den beri özlüyorum anlaşılan ömrümün sonuna kadarda böyle devam edecek.
Bazen rüyamda görüyorum hiçbirşey yokmuş gibi gülüp eğleniyoruz.
Sanki hiç bitmeyecekmiş, hiç gitmeyecekmiş gibi
Ne zaman uyanıyorum içime bir kor düşüyor bu acı anlatılır gibi değil o an bende ölmek istiyorum...

Back
X