- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
oy kıyamam sana korkma canım yaaa:teselli:
bende hiç binmedim ama binesim varfisfisfis
askerini görmeye gidersin ileride olar mı :teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy kıyamam sana korkma canım yaaa:teselli:
bende hiç binmedim ama binesim varfisfisfis
olarr ama asker deme bana ağlarım bak unutmuştum ne güzellll
meltemcim vermıyorlar benım abim bekarken 2 kere teyzeme gitmek için ugraştı gidemedim en sonunda evlendi gitti orada yasıyor yengem ve yegenımle=) kuzenımınde avusturyada ablası var kendiside hala ögrenci odtü gibi bi okulda ama malesef onada vize çıkmadı..çok kasıyorlar yaaa hele almanya iyice kasıyor çükü nüfüsu nun yarısından çogu turk olmaya başladıgı için çok kasıyorlar anlayacagın ..
daha kesin değildi ama kasım gibi gitmicekmi şekerim ne ağlıyosun şimdiden :teselli:
ama ama kasıma ne kaldı şurda bide yazın görşemicez ya ne dertli başım varmış benimsenağlama
kasıma ne mi var Allah gözünü doyursun beklava:
nan yazın 3 ay bile görüşemeseniz bile 4 ay kalıyo siz teesüf ederim sevdiğini 1 saat bile görmeye razı olanların topiğinde söleme bunları topa tutarlar valla :tomato:sırnaşık şey
o nasıl oluyo kuzum haziranda gidicem ekimde gelicem kasımda gidicek ayrıca ben hergün görmüom ki ne kızıyon ufacık çocuğa
tamam tamam alın toplarınızı oynamıom küstüm:dilcikar:
anam sende ekime kadar ne tatilmiş bu be benneyaptımki
en azından 2 ayın var sus otur bakiim ablana karşılık vermeklava:
geyiği bırakırsak bi kenara, inan bak şimdi istersen bi hafta hiç görüşmeyin, askerdeki bi haftayla asla eş değil :çok üzgünüm: bir gün bi hafta gibi geçiyo askerde :çok üzgünüm:
of üleyn efkarlıyım bu gece zati nev'i sarıp sarıp dinliyorum![]()
tamam tamam sustumtahmin edebiliyorum canım ya ama
sen bunalım olma bekemmm:) nevi mevide bırakkkkkkklava:
gelmim orayaaa heeeeee
şimcik ben çıkar tatlım sende gece çok geçe kalma bozucan gözleriiiii allah korusun
iyi geceler askerli rüyalar mujuksssss
slm kızlarrr a.s.
bend özledm bende geldimm hihoyyyt
ablanız hala otel seçememiş
hatta fethiyede bile tam karar verememiş