Sevdiğini özleyenler buyurun

Ne güzeL vaLLa TatiLe gidiorsunuz..
benimde o kadar çok ihtiyacım varki..
tek başıma oLcam ama kafa dağıtçam ...

kızz ne durması vaLLa ..ne çirkeflikLer yaptım duyunca..
çok kavga ettik..
benimki söyLedi Canım..
hiç sakLamıo aLLahtan böyLe biri direk söyLüo...
ama Ne biLim ...yaaa..
kafam karışıo ...

tatlım seninkinin söylemesi iyi birşey. kendi adına saklanıcak birşeyi olmadığını düşünmesi yani :jeyyar: senin ak bir sorun yok. sorunu ben o kızda buldum açıkcası.. askerden gelince bunu güzelce konuşursun yani neden tepki verdiğini güzelcene anlatırsın... belki oda anlayıp tepkini sana hak vericek

VaLLa canım çok anLattım hatta bi ara oda bunu Fark etti..
dedi aşkım hakLısın dedi ama beni iLgiLendirmez dedi boşver dedi..
yani bu kadar bende zaten evLendiğimde çok sık gitmeyi düşünmüorum..
bide çok sinsi bakışLarı var bi görseniz...hani görüntüsü bile insana bi
huzur vermio

nergiscim bu duruma el koy izin vermesin
bu kdr samimi olmasın izin vermesn yaa,sinirlednm hee......

breakcim biz şimdilik şehir içi düşünüyoruz
burda da çok pahalı ama idare etcez
yeter ki başbaşa kalalım yaa
ilk geldigi gece düşünüyoruz kısmetse
ama ailelerden gizli olck :))
nabalımmmm

VaLLa canım çok anLattım hatta bi ara oda bunu Fark etti..
dedi aşkım hakLısın dedi ama beni iLgiLendirmez dedi boşver dedi..
yani bu kadar bende zaten evLendiğimde çok sık gitmeyi düşünmüorum..
bide çok sinsi bakışLarı var bi görseniz...hani görüntüsü bile insana bi
huzur vermio

şekerim demekki seninkide daha önceden farkındaymış .. sadace olayları büyütüp farklı şeyler araya koyup başına bela almaktan korkuyordur. yani suçsuz durumdayken suçlu duruma düşmek gibi... oda salmış demekki... neolursa olsun olaylar benim dışımdan olsun gibi... sanada kızması bundan dolayı herhalde. oda hoşnut değil aslında bu durumdan ondan nezaman konuştuğunuzda kavga ediyorsunuz... seninkide haklı canım... normal bir kız değilki amcasının karısı yani :delphin:

şekerim demekki seninkide daha önceden farkındaymış .. sadace olayları büyütüp farklı şeyler araya koyup başına bela almaktan korkuyordur. yani suçsuz durumdayken suçlu duruma düşmek gibi... oda salmış demekki... neolursa olsun olaylar benim dışımdan olsun gibi... sanada kızması bundan dolayı herhalde. oda hoşnut değil aslında bu durumdan ondan nezaman konuştuğunuzda kavga ediyorsunuz... seninkide haklı canım... normal bir kız değilki amcasının karısı yani :delphin:

nergisim breake katılıyorum canım bencede öle..... kızdan uzak durmaya çalışın

okadar iç içelerse yapçak bişe yok gibi:oklava:

nergiscim bu duruma el koy izin vermesin
bu kdr samimi olmasın izin vermesn yaa,sinirlednm hee......

breakcim biz şimdilik şehir içi düşünüyoruz
burda da çok pahalı ama idare etcez
yeter ki başbaşa kalalım yaa
ilk geldigi gece düşünüyoruz kısmetse
ama ailelerden gizli olck :))
nabalımmmm

anladım benimkide deniz felan tatil hikaye aslında sadace beraber uzakta kalıp birbirimizi dinleyebilcegimiz bir yer :asigim: vallahi bizde gizlilik yok :) ailem biliyor zaten herşeyi..

vaLLa Benimkinin anasıyLa istediği kadar yakın oLsun Beni iLgiLendirmez..
ama Benim evime gelip benim huzuru kaçırcak bişey yapmasın yeter..
meseLa bakın size küçük bi örnek verim şimdi bizimkiLerLe tanışmaya geLicekLer yaaa...
mustafa Ve aiLesi kuyrukLarında bunLarda gelio şimdi bunLarın ne işi var dimi ama ...

nergisim breake katılıyorum canım bencede öle..... kızdan uzak durmaya çalışın

okadar iç içelerse yapçak bişe yok gibi:oklava:

yapıcak birşey var biraz daha kimsenin anlamadığı dilden mesafe koymak lazım.. ve onunlada kendisi yakınken uzak durması lazım :delphin: nergis kızımızda sevgilisinin yanında olup onun korktuğu herşeyi anlayıp yanında olması lazım yerimseniben zaten onlar birbirilerini seviyorlar... kim neyapabilir ki dimi kızz :asigim: güzel şeylerden bahsedelim tabi kaydirigubbakcemile4

anladım benimkide deniz felan tatil hikaye aslında sadace beraber uzakta kalıp birbirimizi dinleyebilcegimiz bir yer vallahi bizde gizlilik yok :) ailem biliyor zaten herşeyi..

yok bizimkilerin haberi yok babam çocugun varlıgından bile haberdar diil :)))))))
bişiler sallıycam artıkın önemli olan başbaşa olmak
bi de otel denize yakın olursa gece ineriz diye düşündük.......
inşş bi sorun çıkmaz

NERGıS_20
vaLLa Benimkinin anasıyLa istediği kadar yakın oLsun Beni iLgiLendirmez..
ama Benim evime gelip benim huzuru kaçırcak bişey yapmasın yeter..
meseLa bakın size küçük bi örnek verim şimdi bizimkiLerLe tanışmaya geLicekLer yaaa...
mustafa Ve aiLesi kuyrukLarında bunLarda gelio şimdi bunLarın ne işi var dimi ama ...

onun ne işi varmış istemeye geldiklerinde gelebilirler ama
belki de kızın içi mi gidiyo nedir töbe töbeee

Bahsedelim vaLLa tatLım kaydirigubbakcemile4
bizde artık evLenincetatiLe gideriz...o zmana karışçak kimse oLmazz
EEe tabi rükiye hanım peşimize takıLmazsa kaydirigubbakcemile3
baLayında bizimLe geLirmiş :roflol:

nasıl yanidelikafadulden tatile gidiyoz mu dicen:sm_confused:

evet :) annem ahmeti tanıyor ki artık birşey demesinler 7 yıl oldu :asigim:
sende annene anne benmki ceza almış gelmicekmiş bir ay de iiyice inandır kızz delikafadulden sonrada gelince seninki sen ; ben tatile gitmek istiyorum onun gelmemesi beni sarstı üzdü gibisinden arkadaslarla gidiceğiz diye bir konus :asigim: bilmiyorum nasıl olur ailenin tanımıyorum nede olsa tepkilerinide bilemiyorum a.s.

Back
X