• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

BeLkide kızz kocasına kaçtıi çinde uhtedir böyLe şeyLer..
Ne biLim kıss herşeyden yırtık dondan çıkar gibi çıkıo iştee..

yok bizimkilerin haberi yok babam çocugun varlıgından bile haberdar diil :)))))))
bişiler sallıycam artıkın önemli olan başbaşa olmak
bi de otel denize yakın olursa gece ineriz diye düşündük.......
inşş bi sorun çıkmaz

dimi gece olunca çıkarsınız şöle ayacıklarınızı denizw koyarsınız.. ay gökyüzündede yıldız çok sarılırsınız böle :asigim:

evet :) annem ahmeti tanıyor ki artık birşey demesinler 7 yıl oldu :asigim:
sende annene anne benmki ceza almış gelmicekmiş bir ay de iiyice inandır kızz delikafadulden sonrada gelince seninki sen ; ben tatile gitmek istiyorum onun gelmemesi beni sarstı üzdü gibisinden arkadaslarla gidiceğiz diye bir konus :asigim: bilmiyorum nasıl olur ailenin tanımıyorum nede olsa tepkilerinide bilemiyorum a.s.

kız bizimde seneler oldu ama herkes sülalem bilio onunda aynen ama iştee
annem deil babmdan izin almak lazım nese o gün gelsinde yaparız artık bişelerr:asigim:

kız nergis güldürdün beni balayında yan odada rukiye:roflol::roflol:

Bahsedelim vaLLa tatLım kaydirigubbakcemile4
bizde artık evLenincetatiLe gideriz...o zmana karışçak kimse oLmazz
EEe tabi rükiye hanım peşimize takıLmazsa kaydirigubbakcemile3
baLayında bizimLe geLirmiş :roflol:

evlenince arabanızı süslemek için hiç dert etmeyin delikafadulden hatta rukiyenin saçlarını arabanın plakasına bağlayın beraber gelsin sizinle delikafadulden ayy çok mu kaddar oldum ne :lepi:

Hee kızzz haahahah
artık Bende güLcem başka hiç bişey yapmıycam sonuçta mustafa kimi seçti beni beni beni...
kimi sevio beni beni beni...hahahahah hiç onun yüzünden aşkımLa aramı bozmaya değmez...

evlenince arabanızı süslemek için hiç dert etmeyin delikafadulden hatta rukiyenin saçlarını arabanın plakasına bağlayın beraber gelsin sizinle delikafadulden ayy çok mu kaddar oldum ne :lepi:

kız allesenn deliiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))
eskiden gelin arabasının üstünde bebek olurdu y
öle de oturtabilirler gamyoncuiremsu

:roflol::roflol: yok yok iyi olur bu:sm_cool: bi daha mustafanın adını anmaz heraldesırnaşık şey

Hee kızzz haahahah
artık Bende güLcem başka hiç bişey yapmıycam sonuçta mustafa kimi seçti beni beni beni...
kimi sevio beni beni beni...hahahahah hiç onun yüzünden aşkımLa aramı bozmaya değmez...

onun yanında daha çok sarıl fln çatlasın ıhhhhhıhhhhhdelikafadulden

ya sorunmu siz bir tane don giydirirsiniz donu bağlarsınız gamyoncuiremsu :) gül canım gül .. sen kendine sevgisine güven gerisi zaten gelirmiş kaydirigubbakcemile4

cicim ahhh benim için nasıl oluo bilemessin .. gacır gcır mı mıgır gıngır mı anlamıyorum uyyy :asigim:

asi nişanlı değiliz canım...

ayy kızLar sağOlun yemin ederim yaa..
moralimi yerine getirdiniz..
aLLah hepinizden razı oLsun..
sizLeri çok seviorum ben....a.s.
bu çiçekLer size mucx

herkese yalan sölicez ama napalımm 15 ay bekledik o günü
Allah affetsin ya bizi :)) :Saruboceq:

Back
X