• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

yahu benim saç geldi belime -tatlicadiarzu- kışın kurutma makinesi çok kırıyor uçlarını. kısaltmak dediğim de uçlarını aldırmak ona bile karışıyor be -tatlicadiarzu-

spordan ciciliğe geçiş köklü oluyor şekerim ben o yoldayım şuan gittikçe değişiyor dolabım. bi yerden başladın mı geliyor gerisi bak görürsün naniknanik

benimde okadar saçım ama kuaföre ucundan al dedim baya almıştı şimdi gene

geliyo belime doğruu az kaldılülülülülülü

ozman köklü benimkide benimde dolap değişiyo kız artık cici şeyler almaya çalışıyorum:utangac: köklü mü oluo ozman köklü değişiyom şekerim :emir_bebek:
benimkide karışır uzun saç ister:sm_confused:
gelsin arada sendende fikir alırımŞeniz

][/QUOTE]hosbuldum tatlim iyiyim iyi su sancilarim olmasa daha iyi olcamda bugünlük böyle artik :delphin: sen nasilsin?

ayy mayis ayi kavusma ayi olarak ilan ediyorum masallah ne cok kavusan var Allah birdaha ayirmasin canlarim ömürboyu yanyana olasiniz insallah :Saruboceq:
[/QUOTE]

ay o sancılardan nefret geldi bana:oklava: ay evet mayısta ne kavuşma var ama

hıdırellezde gelioooooo:lepi:

sorma kuzum ya bi öğrenemedim :çok üzgünüm: küstüm işte sormicam :dilcikar:

99 kasa bi accent hurdam var kaydirigubbakcemile3

oy kıyamam sanaaa kuzummmŞeniz kız hurda murda bizde o da yok ne güzel işte:nazar:

hosbuldum canimcim ay iyiyimde halam pencereden el salladi sabah onla ugrasiyorum iste :mymeka: sen nasilsin heycan var mi heycan :nazar:

hosbuldum tatlim iyiyim iyi su sancilarim olmasa daha iyi olcamda bugünlük böyle artik :delphin: sen nasilsin?

ayy mayis ayi kavusma ayi olarak ilan ediyorum masallah ne cok kavusan var Allah birdaha ayirmasin canlarim ömürboyu yanyana olasiniz insallah :Saruboceq:

ben kaçırdım sanırım canım ne sancın var :utangac:
ay bi de pencereden el sallayan biriyle nesiyle uğraşıyosun anlamadım valla :utangac:

ben kaçırdım sanırım canım ne sancın var :utangac:
ay bi de pencereden el sallayan biriyle nesiyle uğraşıyosun anlamadım valla :utangac:

ayy canim benim cok tatlisin sen ya :1hug: regl sancisi bitanem lafin gelisi benim dedigim a.s

hamis olanlarin cogu geciyor sonra sancilar diyor o günleri bekliyorum bende :oklava:

kız meltem regl olunca diyolar da burda teyzem geldi halamın kızıyla oynuyolar diye:):):)

meltemim bak hevin de anladı hemencik ne şeker olduğunu kuzucum:):)

Meltem'cim kizmadin dimi canim öyle dedim diye kirilmani istemem :çok üzgünüm:

hevin banada herkes aynını diyo inanma kuzum o bünyeyle alakalı:):)

yok be güzelim inanmak istiyorum daha cok kendimi kandiriyorum iste yoksa bu sancilarla basimiz dertte vallahi bide bi bunalti var ölcem valla nedir bu cilee kötükedihüso

]

oy kıyamam sanaaa kuzummmŞeniz kız hurda murda bizde o da yok ne güzel işte:nazar:

bak cicim hurdam bu benim :asigim:

kız meltem regl olunca diyolar da burda teyzem geldi halamın kızıyla oynuyolar diye:):):)

meltemim bak hevin de anladı hemencik ne şeker olduğunu kuzucum:):)

ay hiç bilmiyorum böyle bişey, bi de kız lisesinde okudum güya :utangac:

ay şımardım :utangac:

Son düzenleme:
kız meltemmmmm bu mu hurdaa allah seni ne etmesin fıstık gibi iişte ama senin kadar değil tani kuşum benimmmmmmm

yok ne kızması sevindirik oldum :1hug:

oh rahatladim vallahi a.s.
bu arada ne hurdasi tatlim ya sen benim önceki hurdalari bi görseydin ne derdin acaba :roflol:
Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin canim.
Bu arada konu arabalardan acilmisken, benim eski hurda bozuldu diye yenisini almak mecburiyetinde kaldim ee bu saatten sonra kücük arabada alamazdim malum kocis gelcek cocuklar falan filan :roflol: gecen hafta teslim aldim buda bizim arabamiz: (benimkisi koyu kirmizi ama :asigim: )

HBMBAIGnpQ__Pxgen_r_400xA.jpg

valla hevin menevi işkence yaaaa nefret ediyom vallahi

canim ya herseyi icad ederler bi su hastaliga karsi bisey icad etmezler pff :mymeka:

ay evet edememişlerrr yaa allahım bişey bulsalar kökten kurtulsam:):):)

kız araban güzelmiş hevin valla çoluk çombalak sığarsınız:roflol:

canolar kuaföre gittim
saçlarımı hiç sevmedim
yaşama sevincim gitti yaaa

aaa :çok üzgünüm:
o kuaföre önceden gitmismiydin canim taniyormuydun yani?
üzüldüm ya :çok üzgünüm: bazi kuaförler istedigin gibi degilde kendi istediklerine göre keserler ya gicik olurum :mymeka:

ay evet edememişlerrr yaa allahım bişey bulsalar kökten kurtulsam:):):)

kız araban güzelmiş hevin valla çoluk çombalak sığarsınız:roflol:

artik bunada sigmazsak bende bilemicem :roflol:
benimkine resmini yolladim netten diyorki cok büyük almissin askim dedim sen anca sigarsin kaplarsin zaten arabayi ee cocuklar nereye sigcak o zaman diyor delim benim ya :roflol:

Back
X