• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

gunaydın kk en en özleyen bayanları:)bugün 23 nisan okul tatillllllll ahahahha..

şafakım 23 tüm elazığlılara slm olsun..

ben geldim kızlar kaynatmaya başlamadan yetiştim yupppiiiiii:):)

ayşe ablam hadi gözün aydınnnn:)

kızlar yine kaynatmışsınız ve yine ben yokum :1no2: 45 dakika önce geldim evime ve dün gibi ayaklarım berbat hatta alışır dedim iyice kötü oldu ama olsun bir sürü yeni şey öğrendim... yarın itibaren artık çalışacagım günlermide belirleyeceğim inşallah... eğer istediğim gibi

çarşamba
cuma
pazar
salı
perşembe olursa mennum kalıcagım ve belirlediğim günlerin harcinde bol bol sizinle olcağım inşallah... sabah ilk kalktığımda bu topiğe girince helede sizler olunca ayrılamıyorum yerimden vallahi :) o yüzden sabahta direk kahvaltı sonra hazırlık ardından tıpış mıpış iş yolunu tutucagım...

şafagımda azaldı azaldıkça deliriyorum zaten -tatlicadiarzu- yoruldukça ahmetimin geldiğini düşünüyorum daha bir çalışkan oluyorumsırnaşık şey eşşek sıpam benim , seni çok özledim ben... maymunum benim:roflol:

hadi kızlar öptüm sizi yoksunuz ama olsun :) kendinize iyi bakın...:teselli:

breakim günleri senmi seçiyosun tatlişim iyimiş ozman sevdiin geldikten sonrda çalışcanmı oy kıyamazlar çok mu yoruldun:teselli:
sevdiğini düşün bakalım Şeniz
sen gene gece yazarsın:roflol::roflol:
sende kendine iyi bak mucuksss-tatlicadiarzu-

orası benim için geçici zorunda kaldığım için ordayım... öğle 3 gece 2 benim için zor oluyor... eski çalıştığım bir yer vardı benim. merdiven cafe.. manevi kardeşimdir oranın sahibi orada çalışcagım.. daha rahatım..

canıım daha düzgün sürekli bi iş neden bakmııyorsun cafe ler felan aha zor bee hiç yoktan sigortan olur..

Back
X