• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

bende anlamadım okuyunca ilk dışardaki gökyüzündeki yıldızlar sandım sonra kendime '' aptallaştın haa iyice '' dedim de kendime geldim :P abla şaka maka hangi yıldız

diyeceğim asicim diyeceğimde gelsede yine göremeyeceğim... tatili beklersek şafağa bir ayda katacagım böyle giderse.. bir türlü denkleşmedi zaten para mara... banane ya ben ilk geldiği gün görüceğim başlarım tatile gitceğimiz ilk gün görüşmeye... ona öle deli gibi.. zaten istanbula adımı attığı an ben çıldırırım yerimde duramam... yatamıyorum daha 2 gün kala... oraya buraya... birde tatile gitcğimiz güna kadar mı bekleyeceğim. vallahi hiç işim olmaz... gördüğüm an dolanırım...:)

anladım canım ama ben veremiyorum. başka kullanıcılar içn değerlendirme yapmam gerekiyormus anca verebiliyormuşum. öyle yazıyor vallahi. :)

benimde boğazım durmuyo ya sıkıntıdan ya hep evde şu kargoculara ne deniy ya bulamadım-tatlicadiarzu-
kız özlem 15 gün yerine 1 hafta gidin para yeter belki:utangac:

anladım canım ama ben veremiyorum. başka kullanıcılar içn değerlendirme yapmam gerekiyormus anca verebiliyormuşum. öyle yazıyor vallahi. :)

sayfanın en üstünde sağda canım yerimseniben
ay bide bu resminde seni buffye benzettim özlemcim kaydirigubbakcemile3

sen ne kadardın açık lisedesin canımcım ne kadar kaldı bende aynı sendenim bıraktım şimdi açıktan gidiyorum:utangac:

Back
X