neden özlemim ya kim bozdu morelini kız şafak bittiiiiiii ne kötüsü ya hem biz neyiiz nasıl yalnız
hissediyon:dilcikar:
kendimi yanlız hissettiğim için burdayım yaa zaten tatlım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden özlemim ya kim bozdu morelini kız şafak bittiiiiiii ne kötüsü ya hem biz neyiiz nasıl yalnız
hissediyon:dilcikar:
kendimi yanlız hissettiğim için burdayım yaa zaten tatlım benim![]()
biraz iyi sonra başım ağrıyor ardından asker beyimizle konuşcagız diye hala birşey yemedim o yüzden karnım birazda aç... birde gözlerim ağrıyor :) psikolojik olarak sıkınıtılıyım. azda ahmete isyankarım bugün...
ŞenizŞeniz
canım bugün sıkılma bari ya bitti artık. ne zman gelcek bakalımyerimseniben
yemek ye kız aç açına olmazcokacimcoook neden bakem bu isyan:jeyyar:
çarşıdaydı son çarşısı... bu adam benle msnde konuşmayı sevmiyor ... saat 12 de geldi 1 kadar kamera açıp konuştuk. ama nekadar sıkıcı, sert , duygusal olmaya çalışıyorum sonra sevdiğimi ima eden sözler dile getiriyorum hiç birisiyle ilgilenmiyor. konu değiştiriyor olay orda bitiyor gidiyor-tatlicadiarzu- sonra annesi geldi nete kamerayı suratıma kapadı. neoldu deyince ben ona '' annem geldi ona aççam '' dedi. iyi peki dedim. saat 2 ye kadar onlarla konuştu ... ben yazmadan yazmıyor o sırada bende zırvalıyorum öle havadan sudan yazıyorum.... yanlız adam benle ilgili ne varsa hiç birşeyi tınlamıyor. resmime laf ediyor şuna buna . başka kızlara gelince herşey tamdır , onlar iyidir , daha güzeldir offf bu adamdan bıktım ya... bende ona sen benle doğrusu msnde konuşmayı sevmiyorsun doğaldır öküz gibi durman dedim ... oda ben çıkıyorum bay bay dedi. demesiyle çıkması bir oldu :1no2: ondan istediğim şey beni azda olsa beğenmesi.. güzellik olarak değil, onda bir sorunumuz yok onla ilgili istediğim benim başarılarımı görmesi, beni tebrik etmesi vb vb ... sıkıldım artık
canım okudukça şaırdım inan o kadar haklısın ki
normal bi şekilde annem geldi dese ya neden suratına kapatıyoklava:
neden böyle davranıyo sence yapısı mı böyle
ama biz duygusalız bunlar odunkötükedihüso
deme öle kuzummm yaa dönünce afettirir belki canı başka şeye sıkkındı senden çıkardı
bilmiyorum. telefondayken yada yanyanaken çok farklı, sempatik, sıcak espirli.. ama msn olunca olay farklı oluyor. sanki ben hiçim gibi:1shok: sorularıma bile cevap vermiyor. sorularım onun canını mı sıkıyor bilmiyorum... askerlik değil psikoloji değil. anlarım ben bu hep böyle... benden başkaları hep iyi hep başarılı.. sallasın ya ... vallahi dönmesede olur.. umrumda değil.. sabah sabah bizi hayvan yerine koydu gitti... ister odun olsun ister taş ama ben insanım.. anladık askerde ben ne oluyorum. rahatmıyım sanki. aman alttan al şu bu... 1.5 sene alttan aldıkca şimdi birşey diyeceğim neyse...
canım haklısında bu benim kindede var yanyanayken süper
ama msn filan hiç sevmez girmezdeCADIARZU
sevmiyo demkki msni kız evlenince nasılsa hep yanyana olcaz msn filan salla
yanyana iyiyse sorun yok
ay boş konuştum canım ama ne diceğimi şaşırdım sen zaten teselli edilcek tarzda biri
değilsin herşeyi açıça görüyosunfisfisfis
ama artık heyecan stres ne dersen de kuzum ama gelmesede olur filan deme
kızgınlıkla diyosun eminim aşk kolay bulunmuyo:asigim:
öle. yıllar önce msnde çok kavga ediyorduk. o bana '' senle kavga etceğim diye tosıyorum msnde o yüzden konuşmak istemiyorum bir şey diyeceksin diye '' söyleniyor.. o gündenberi msnle aramız limoni oluyoryada erkekler zora gelemiyor.. kavgalarda haklı olunca sorular gayet açık ve net olunca kendi aleyhine nedeyeceğini şaşıırp kaçıyor. yanımdayken kavga edince nasıl olsa kaçamıyor bari msnden kaçayım diyor:roflol:
ay evet o var herkes yapmacık olduu gibi görünmeyemi korkuyolar rolmü sarıyo anlamadım ciidden
kız ben sevdüceğine derken sen mi, başkasına sinirlendin ahmete kızıyon yoksam![]()
ahmetede arkadaşımada kızdım... kız bak şimdi ben borç para istedim... onun maddi durumuna güvenerek söyledim çünki hakikaten çok zenginkafamçokkarıştı bana '' tamam ya özlem yaparızi hallediriz, o ne ki '' dedi. tamam dedim.. aradan zaman geçiyor borç zamanıda yaklaşıyor.. arıyorum bak kesin vercek misin diye '' kızım tamam rahat ol, paranoyak mısın ? sıkma canını unut gitsin , rahatla verceğim ende borcunu ödeyeceksin '' diyor. ehh peki diyorum. nede olsa kesin. kesin olmasını istiyorum. çünki bir proğram yapınca herşeyi bir lafa yada bir kişiye yapıyorsunuz...
ee şimdi arıyorum bugn borç günüm dünden beri telefonlarıma cevap vermiyor :mymeka:
kardeşim verecemiceksen neden '' rahat ol, kasma, hallederiz '' diyorsunki haksız mıyım ? ya deki '' özlem kusura bakma, yada özlem hele o gün gelsin zor ama seni bir kaç gün öncesinden arayacagım '' desin... sinir oldum ya.. arıyorum dünden beri açmıyor telefonlarımı :dilcikar:
ben olayları seyirci olaraktan izliyorum
özlemcim melisin de dediği gibi sen ah canım diyip teselli edilecek biri değilsin ama haklı olan da sensin yanim. herkes iyi ben kötü davranışı da mı msne has yoksa genel mi :uhm: anneler hep öyledir ya etraftaki kızlar herşeyi iyi yapıyordur bi biz beceremiyoruzdur ona benzettim bu tavrını :mymeka:
güvenmiceksin bunlara kuzum önlemini alsaydın keşke
salak vermiceksen veremem de boğazına mı saldırcan sankiklava:
ahanda haklısın valla kuzum kız sen bugün ne kadar haklısın böyle yaw ne anlatsan
bi teselli bulamadım:roflol::roflol:
haklıyım dimi? haklı ola ola hakkımı alamıyorum :) birde bunların üzerine uykusuz, karnı aç, başı ağrıyan hatta gözleri kocaman olmuş bir tipteyim -tatlicadiarzu- gelde birde bunlarla uğraş.. off ama rahatladım ya... anlattım iyi oldu..saolun kızlar ya:lepi: