Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aahhh ahh nergisim yarama tuz basma,hele ben hele ben bizim dana da ben özlemedim seni diye kızdırıyo yok bide hastaneye gitmişmiş ufak bi kız varmış arkadsının akrabası bununla muhabbet ederken kız demişki sen gözumu çok yakışıklı görundun,yuz hatların çok guzel şeytan diyo o kızı git bul bol bi kaşık suda ,kıskandırmak için söyluyo ama cıldırtmasınıda biliyo,dana yaaaa.. dun akşamdan beri sinirliyim heeeeeee....
seninkide iyiymiş aslında ama bana tutmaz o yöntem o kıskandırır ama ben kıskandırmaya kalksam kıyameti kopartır demedik laf komaz çok delidir çoooookkkkk
moral fln kalmadı kızlar ya
yazık değil mi 9 askerimizin ailelerine.malesef diyarbakırda 9 askerimiz şehit oldu
hiç bişiyin anlamı yok şu anda.tabi ki ateş düştüğü yeri yakıyo..ne söylesek boş.....
hepsinin bekleyenleri vardı bizim gibi hepsinin canı vardı
içlerinden biri bizim canımız da olabilirdi..
Allah rahmet eylesin onlar şehit oldular ailelerine sabır diliyorum çok zorr..
Amin kızLar Aminn..
Gebersin itLer...
baharın geLmesiyLe meydana çıktıLar işte..
NasıL bir yaratıkLar anLamadım ki...
şerefsizLer..
işaLLah birgün kendi kendiLerini öLdürürLerde toptan temizLik oLur...