• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Bilmem mi...
O duygular cok baska... tutku oluyo en basta ve ask...
Bende en cok kavgalardan sonra barısmayı severım cok daha ozlem dolu oluyor yanyanayken bıle...

Ve sımdı tekrar ayrılınca ılk gunlerı hatırladım.. o ozlem bastı yıne, ınsan unutmamıs olsa bıle yınede asık oldugunu hatırlıyor........ :)

bebegim bende cok özledim cok mutluyduk yaaa offf sevenler ayrılmasın

Aprlım kız benım 1.dereceden arkadasım değil..Hem bende görmedim ..Kendi gruplarından bı arkadasları görmüşş ama kızdan saklıyolar :S:S:S

Çok kötü bişey bu kızın haberi yok onun dışında herkes biliyo...
Mutlu mutlu anlatırken bugun saf saf dınledık :S:S:S

Söyleme ımkanın varsa soyle be canım, kendımı onun yerıne koyuyorum valla... keserım adamı :)))
Keklenmek ıstermıyız hıc o da konulmasın enayı yerıne....

Söyleme ımkanın varsa soyle be canım, kendımı onun yerıne koyuyorum valla... keserım adamı :)))
Keklenmek ıstermıyız hıc o da konulmasın enayı yerıne....

Kuyuya taş atmak gibi olur canım bu :S:S
Kendi arkadaşları söylemiyo kızın ben söyliyemem .S:S:S

Şayet ben görmüş olsamm ...Saniye beklemem söylerim ama başkası görmüş diyede anlatamam :S:S:S

Ben arkadasmla bır kez daha konusucam..Söylemeleri konusunda bakalım neler olucak..:S

kızlar aranızda günlük tutan varmı?ben tutuyorum o gittigi gunden beri gelince vericem onaaaa sıkıldıkca ona anlatmak isteidgim seyleri yazıorum

Back
X