• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Ben geldım.. accık bakım neler yapıyonuz dedım ama pek hareket yok anlasılan, temızlık yaptım bende orucluyken de hıc yapılmıyo valla ama mecbur ıste.. :bbo:

Bırazdan revanı yapıcam.. enerjı toplayım.. revanımde pek guzel olur yalunuz.. serbetlı tatlıya pek duskun degılım emme anamla babam ıcın yapıcam.. cokacimcoook

Malzemelerı koyarkende böyle yakınıcam ; Bu anam ıcın ... :mymeka: bu babam ıcıınnn...... :mymeka:
mısalıı..
-tatlicadiarzu-

Ben geldım.. accık bakım neler yapıyonuz dedım ama pek hareket yok anlasılan, temızlık yaptım bende orucluyken de hıc yapılmıyo valla ama mecbur ıste.. :bbo:

Bırazdan revanı yapıcam.. enerjı toplayım.. revanımde pek guzel olur yalunuz.. serbetlı tatlıya pek duskun degılım emme anamla babam ıcın yapıcam.. cokacimcoook

Malzemelerı koyarkende böyle yakınıcam ; Bu anam ıcın ... :mymeka: bu babam ıcıınnn...... :mymeka:
mısalıı..
-tatlicadiarzu-

millet açlıktan yazamıyor kuşumkaydirigubbakcemile3
demek bu anam için bu babm içinkaydirigubbakcemile3
revaninin sonucunu merakla bekliyorum

ben geeldiim kimsee yokmuuu :sinifsinif:
bu gece yola çıkıorum aşkımın yemn törenine hihoyyyt
ooyyhhh nasıl heyecanlıyım çookk özlediimm onuu çooookk Şeniz

Kocucumm aradı yaaa az oncee.... delikafadulden sesı cok tatlıydı nasıll ozlemıssımmmm :asigim: ohhhhh yandan yandaaaannn... zemuszemuszemuszemus

Harıka olacak..... cokacimcoook her zamankı gıbım... ehem ehemm.. sengözlerimebaksanab
:kedi:
:1rolleyes: göricizzzz
Kocucumm aradı yaaa az oncee.... delikafadulden sesı cok tatlıydı nasıll ozlemıssımmmm :asigim: ohhhhh yandan yandaaaannn... zemuszemuszemuszemus

:sm_cool: iyisin çiçeğimmm

Back
X