• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

ay çok sevindim senin adına ya, kırmızı noktadan anladım zaten bir kavuşma olduğunu :roflol:

extreme evet canım uzun dönem çıkarsa ben de giderim kesin, dayanamam, ama yine de kısa dönem olsun ve şu süreç çıkıp gitsin hayatımızdan :gitme: ama kısa dönem çıkması çok iyi olmuş eşine ya, böyle daha güzel :1hug:

evet canumm çok ei oldu bizim için
darısı sizin başınıza inşallahhh :Saruboceq:

ay çok sevindim senin adına ya, kırmızı noktadan anladım zaten bir kavuşma olduğunu :roflol:

extreme evet canım uzun dönem çıkarsa ben de giderim kesin, dayanamam, ama yine de kısa dönem olsun ve şu süreç çıkıp gitsin hayatımızdan :gitme: ama kısa dönem çıkması çok iyi olmuş eşine ya, böyle daha güzel :1hug:

tuçem uzun dönem olursa sende gidersin bebeğim

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sarissa, April+, Charm, dilarem, extreme, izmirperisi+, lotika, Mrs.Sönmez+, patient.t, senem81, stemin, svl06, tuce, _MySticqirl_

waoovwww topik coşmuş

ama ben gidiyorum canlarım
iyi muhabbetler size
öpüyorum hepinizi
sevdiklerinizi rüyanızda görün inşallah

yemin törenine giderken dedimki aşkım istediğin bi şey varmı renk model :jeyyar:
deidki aşkım beni uğraştırıcı bişi olmasın yeter
hanzo:roflol:

sarissa, April+, Charm, dilarem, extreme, izmirperisi+, lotika, Mrs.Sönmez+, patient.t, senem81, stemin, svl06, tuce, _MySticqirl_

waoovwww topik coşmuş

iyi muhabbetler size
öpüyorum hepinizi

Daha karpus kesecedıkk.... :çok üzgünüm:
Allah rahatlık versın ıyı geceler.. :a015:

waoovwww topik coşmuş

iyi muhabbetler size
öpüyorum hepinizi

gitmeeeee :gitme:

waoovwww topik coşmuş

iyi muhabbetler size
öpüyorum hepinizi

iyi geceler canımmm
aminnnn :Saruboceq:

canlar googleden hediye denizi yazın site çıkıyor
isme özel kalem kategorisinde
hemde 67 tl kargo dahil benim aldıklarım

Back
X