bitanem benim, ben sanmıyorum öyle yapacaklarını ama,
sen hep ferah tut içini olur mu Betüşüm benim,
hiç bir şey olmayacak, Benim bir arkadaşım Şırnakta kısa dönem yaptı
Rahat etmese de, sağlığına bir zeval gelmez hayatım, merak etme sen... :teselli: :1hug:
cnm bnm nedesem bilmiorum bende bundan korkuyorum cunku allahım hani kısaydı yaaa rahat ederdi off allahım yardım et betülcüm inan seninle aynı duyguları paylasıorum allah sabır versin bitanm dua et sadece cok ihtiyacları var cnm bide nasıl yemin töreninden önce belli olmus
Çok saolun arkadaslar, Allah razı olsun hepınızden ıyıkı varsınız..ahh betülcüm üzme kndini nolur :teselli: olumlu düşün ki olumlu olsun a.s
canm senn ki çok tripciymiş hee :bbo:
kimle görştün merviş
:mymeka: kız 10 bin sayfa mı okuyom delüüü kaydirigubbakcemile3
Mıraclecım yemın torenlerı olmus dun, bugun de dagıtım olmus...
Evet hersey kısmet eger bırsey olacak sa oluyor gercekten kısa donemler bırlıkten cıkmıyor denılıyor du ama olunca oluyor demekkıı ??
Allahım korusun kollasın, vallahı ne dıyecegımı bılmıyorum olumlu seyler dusunmek ıstıyorum, kotu seyler aklıma getırmek ıstemıyorum ama bunun ıcın cok cabalamam gerekıcek..
Şırnak Silopi de yaptı benim bir arkadaşım canım...
Ayrıca 94 te yani en kötü terör döneminde kuzenim yine Şırnak Cudi Dağında yaptı komando olarak, sağ salim geldiler çok şükür...
Yine bu topikten arkadaşımız yeşil'in nişanlısı da Şırnak Gabar dağında uzun dönem yaptı ve geldi canlarım, gönlünüzü ferah tutun nolur, bizler hep duacıyız onlar için...
Benım esımın tanıdıklarından da vardı buralarda askerlık yapanlar sag salım gelmısler tabıkı ama ya gelemeyenler ıste onları dusundukce.............
Neyse karamsar olmak ıstemıyorum.. ınanıyorum.. Allahım yardım edıcek... gozlerım dolup dolup gerı gıdıyor...
Hepımıze hayırlı ıftarlar olsun, Allah kabul etsın canlar...