• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

offfffffff cok sıkıldım kızlar kaynanamla konustum.timuçin immuneks ilaç istedi benden bağısıklık sistemi güçlendirici bende kullanıorum ufacık cocuklarda neyse babası gidicek şırnağa die ben dedim aldım ben siz getiriyim babasına veririsiniz.yok efendim nasıl bi ilaçmış o yok efendim timuçin sürekli ilaç kullanıomusta vitamin tehlikeliymiş ne gerek varmış offff delirtti beni ya bende bi yan etkisi yok bu ilacın dedim her ilacın yan etkisi var dedi ay delirtti beni delirtti

oglun istedi git ona bagr deseydn hihoyyyt

neyse kızlar delirmiş durumdayım oglu arasın sölicem ama ona kıyamıorum napsın cocuk offf ben işten cıkıorum kızlar siz kek falan ohh karnım acıktı vallaaaaa aksam görüsürük

işte bacılarrr enfesssss ıhhmmmm iftar olsa da tadına baksammm..
buyrun hepimize yeter...

1020957.jpg

ne alaka kız ? kaydirigubbakcemile3
ciddi feministim ben kadın hakları alanında sivil toplumcuyum,
beni eylemlerde görebilüüsünüz TV de falan ama çaktırman hee yerimseniben
sevgilim de gayet feministtir ayrıcana.şakkıdı

İyiyim ben de tatlım, yorgunum ama malum naniknanik
neen yorgunsun ne ettın kuzum .. :jeyyar:
betülcüm oglunun ismi aslan mı?
gs limisinz :))

Evet canım Aslan, Gs lıyız.. ama ıkısının bır baglantısı yok bu Aslan baska Aslan :emir_bebek: tesaduf olmustur :)
Yoksa fanatık fılan degılız yanı şutarafagitti

Yaa topiktee bi betül daha varrr ben hep sazan gibiiii bana yazıyosun diye cevap veriyorummm:sinifsinif: kendimi çok kefal hissettim laamafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Adaşımmmm melebaavereliniortak
buyrunnnnnnnnn
opuyorumnanaktanAskerine tez zamanda kavuşursun inşallah
Merhabaaa.... opuyorumnanaktan
Amııın tum bekleyenlerııı.. :Saruboceq:

Gülme laa şurda gururumz incildiii :mymeka:-tatlicadiarzu-

bende kk dan bi tarif aldım brazdan yapcam üşenmezsem yada uyuya kalmazsam :)))))

kek ıstıyosan benım tarıfı yapabılısın valla usenmesem kalkıp yaparım sımdıı mhh canım cektııı... cokacimcoook

Ciciciiikk ellerıne saglık yaa canımı cektırdıın nolceekkk mafoldumben

Laa yapıyozz sen yoksun ben gelince kaçıyonmu ne:mymeka: yarım saattir kaynatıyoruz yoktun cadı gizoşnaniknanik

sağol canımmopuyorumnanaktan

benim oğlum yokki adı aslan olsunfisfisfis hea eskisi akdar koyu olamsamda Gs liyem:1ninca: noldu kız nerden çıktı bu merak ettim:bbo:

ateşim var niyeseee kafamçokkarıştı
tadım yok bugün kafamçokkarıştı

Back
X