• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini söyleyen oldumu...

bilmiyorum.. bazen türkçe çeviriyor.. anlamıyorum diyorum.. durup dururken resim çekiyor... şunu yapıyorum.. araba öğreniyorum.. spora gidiyorum.. ama 2 günden beri yok çünkü tatilde. :KK43:

Ohooo ozaman resmen gorgusuz bu kore sonradan gormesi :KK53:

ay çok şekersin canım diğer konularını da okudum da ne güzel heyecanlar :Dbence kesinlikle söylemelisin, ben de zamanında söyleyen biri olarak asla pişman olmadım. kadın illa erkeği beklemesi gereken edilgen bir konumda olmamalı bence. belli ki çocuk da sana değer veriyor, yoksa böyle sanaldan da olsa muhabbeti devam ettirmezdi diye düşünüyorum. hiç erteleme ve içinden geçenleri söyle derim ben :)

Söylemelimiyim.. ama üç günden beri yazdığım mesajı grmedi.. ne bilim değer verse bakar diyorum.. en son arkadaşlarıma tatile çıkıyorum dedi.. acaba internetimi yok.. söylersem hiç görmezse.. :(

Söylemelimiyim.. ama üç günden beri yazdığım mesajı grmedi.. ne bilim değer verse bakar diyorum.. en son arkadaşlarıma tatile çıkıyorum dedi.. acaba internetimi yok.. söylersem hiç görmezse.. :KK43:
Internette olduğu anı yakala telefonu yok mu Msj atsan birde cânim adam koreli onlar bu konularda daha rahat olur Türk erkeği havalara girerde sanki bu koreli ya daha Olgun karşılar gibime geldi

evet işi gücü hava atmak :D ama kasları çok gzelll

Kaslaarrr ahhh hep guzeldirler zaten :KK8: bak sen bu cocuktan soguycaksin kendi kendine buraya yaziyorum adim gibi eminim
Bi insan gorgusuz olunca asik olsan bile biyere kadar oluyo sonra yerini tiksinme aliyo (denedim gördüm)

Çok şekersiniz ya bayıldım konunuza bende bir zamanlar koreli bir kaleciye hayrandım platonik tabii ama sizinki imkansız değil olursa güzel olur sevgiler

Kaslaarrr ahhh hep guzeldirler zaten :KK8: bak sen bu cocuktan soguycaksin kendi kendine buraya yaziyorum adim gibi eminim
Bi insan gorgusuz olunca asik olsan bile biyere kadar oluyo sonra yerini tiksinme aliyo (denedim gördüm)

:D ne bilimm soğumam ben ya.. saçını kestirmiş... fotoğrafını yollamış, hiç bir değişiklik yok diye... tabi bende türkçe yazdım ehh idare eder işte olduğu kadar diye ama anlamadı. ama sanmam soğumam.. yok yok... ne yazacağıma karar verim...

Internette olduğu anı yakala telefonu yok mu Msj atsan birde cânim adam koreli onlar bu konularda daha rahat olur Türk erkeği havalara girerde sanki bu koreli ya daha Olgun karşılar gibime geldi

facebook var birde whatsap gibi bir program var ordan yazıyoruz.. zaten direk telefonuna gidiyor.. ama interneti yoksa görülmez... telefon numarası var ama mesaj atarsam.. peşinden koşuyomuş gibi olurum..

Hepsini okumadim ama çocukla aran iyiyse şöyle yani sürekli konusuyosanoz şöyle. Aksi halde senden kaçabilir. Aranızdan su sizmiyosa bence de şöyle. Ama eksik birşeyler varsa söyleme tamamlamaya çalış
Sürekli konusun görüşün falan

Hepsini okumadim ama çocukla aran iyiyse şöyle yani sürekli konusuyosanoz şöyle. Aksi halde senden kaçabilir. Aranızdan su sizmiyosa bence de şöyle. Ama eksik birşeyler varsa söyleme tamamlamaya çalış
Sürekli konusun görüşün falan

birşey oldumu hemen söylüyor... ilk zamanlar birz çekingendi, saygılı konuşuyordu.. ama şimdilerde... erkek arkadaşıymışım gibi davranıyor..

Çok şekersiniz ya bayıldım konunuza bende bir zamanlar koreli bir kaleciye hayrandım platonik tabii ama sizinki imkansız değil olursa güzel olur sevgiler

kore filmlerini izlerdim ama hiç düşünmezdim böle.. birden oldu...

birşey oldumu hemen söylüyor... ilk zamanlar birz çekingendi, saygılı konuşuyordu.. ama şimdilerde... erkek arkadaşıymışım gibi davranıyor..
Canimli cicimli konusun. Sürekli konusun buluşun. Çocuğu önce kendine çek. Sonra söylersin belki ona gerek kalmaz kendisi söyler. Ama samimi olmaya bak. Hani dedin ya erkek arkadasi gibi komusuyo diye sakin ona kankisi izlenimi verme kız olduğunu hissettir canım falan de mutlaka

Canimli cicimli konusun. Sürekli konusun buluşun. Çocuğu önce kendine çek. Sonra söylersin belki ona gerek kalmaz kendisi söyler. Ama samimi olmaya bak. Hani dedin ya erkek arkadasi gibi komusuyo diye sakin ona kankisi izlenimi verme kız olduğunu hissettir canım falan de mutlaka

koreli olduğu için canım nasıl denir bilmiyorum :( bana oppa de diyor sürekli adınla hitap etsem.. oppa yım ben diyor.. korede abi demekmiş..

koreli olduğu için canım nasıl denir bilmiyorum :KK43: bana oppa de diyor sürekli adınla hitap etsem.. oppa yım ben diyor.. korede abi demekmiş..
Oppa hem abi hem sevgilim demek de türkçe bilmiyo mu ki kafam karıştı simdi :D hadi yine iyisin koreliler çok tatlı oluyo allah kavustursum :D

[QUOTE="Teoho, post: 36901815, member: 6kisa.o]Kızlar şimdi... Diyelimki bir çocuk var... siz bu veletten acayip hoşlanıyorsunuz...
Duygularınızı ona açarmıydınız...
Şimdi benimde böyle bir durumum var...

Bazen bir yanım bana aynen şunları söylüyor:
-Ne yani seni seviyorum demesinimi bekliyorsun.. aptalmısın sonsuza kadar onu mu bekleyeceksin...Amannn söyle gitsin kızım, abarttığın şeye bak, zaten uzaktasın utanacağın birşeymi var... Kabul etmezse kendi derdine yansın peh..

Diğer bir yanımdan gelen ses ise:
- Ne yani söyledin diyelim, hiç mi gururunu düşünmüyorsun...Seni görmese bile önemlimi... ya senin hakkında ne kadar basit bir kız diye düşünürse... hahh hem neye güvenerek söyleyeceksin ki daha şurda kaç ay oldu konuşalı. Bence unut...

çok çok uzaklardan gelen ses ise:
- eee söyledin diyelim... sana koşa koşa gelecekmi hiç sanmam... söylemesende içinde dert oluşacak bunuda biliyorum... zaten teklif edeceğin yok.. hoşlandığını söyleyeceksin... ama işte tek sıkıntı gelecek cevaptan korkman... belirsiz kalmaktan korkman... belkide sadece teşekkür edecek... diğer iki ses gibi olamam aşık kalp... bende senin gibi çok belirsizim....

böyle üç ses

Kızlar şimdi... Diyelimki bir çocuk var... siz bu veletten acayip hoşlanıyorsunuz...
Duygularınızı ona açarmıydınız...
Şimdi benimde böyle bir durumum var...

Bazen bir yanım bana aynen şunları söylüyor:
-Ne yani seni seviyorum demesinimi bekliyorsun.. aptalmısın sonsuza kadar onu mu bekleyeceksin...Amannn söyle gitsin kızım, abarttığın şeye bak, zaten uzaktasın utanacağın birşeymi var... Kabul etmezse kendi derdine yansın peh..

Diğer bir yanımdan gelen ses ise:
- Ne yani söyledin diyelim, hiç mi gururunu düşünmüyorsun...Seni görmese bile önemlimi... ya senin hakkında ne kadar basit bir kız diye düşünürse... hahh hem neye güvenerek söyleyeceksin ki daha şurda kaç ay oldu konuşalı. Bence unut...

çok çok uzaklardan gelen ses ise:
- eee söyledin diyelim... sana koşa koşa gelecekmi hiç sanmam... söylemesende içinde dert oluşacak bunuda biliyorum... zaten teklif edeceğin yok.. hoşlandığını söyleyeceksin... ama işte tek sıkıntı gelecek cevaptan korkman... belirsiz kalmaktan korkman... belkide sadece teşekkür edecek... diğer iki ses gibi olamam aşık kalp... bende senin gibi çok belirsizim....

böyle üç ses içinde sıkışıp kalmış durumdayım :KK43:

Okurken sanki beni anlatmış diye düşündüm, bende aynı durumdayım ne düşüneceğimi şaşırdım ,kafam allak bullak. Özelden mesajlaşmak isterim... Çok zor durumumuz , bilirim. :KK51::KK43:

Bence söyle gitsin. Eskidenmiş o kızlar söylemez düşüncesi.
Düşünün bi, söylerseniz çok güzel bi hayatınız olabilir, her şey istediğiniz gibi olabilir.
Ha, beklediğiniz tepkiyi alamayabilirsiniz ama sürekli 'acaba söylesem mi' diye düşünmekten daha iyidir bence.

Oppa hem abi hem sevgilim demek de türkçe bilmiyo mu ki kafam karıştı simdi :D hadi yine iyisin koreliler çok tatlı oluyo allah kavustursum :D

evet öyleymiş... ama oppa dememden hoşlanıyormuş.. genellikle koreli erkekler sevmezmiş.. ona sorduğumda senin bana demeni istiyorum demişti.

Eşimin bir arkadaşı bir kızı seviyor, kıza karşı olan duygularını bir türlü söyleyemiyordu. Kız başka birisiyle evlendi sonunda:KK51:.

Bir erkek bir kızı beğeniyorsa illede açılma cesaretini gösterecek diye bir kural yok aslında.

Çok seviyorsan ve karşı tarafın sana karşı olan duygularından eminsen (burası önemli) bence açılabilirsin.

Eşimin bir arkadaşı bir kızı seviyor, kıza karşı olan duygularını bir türlü söyleyemiyordu. Kız başka birisiyle evlendi sonunda:KK51:.

Bir erkek bir kızı beğeniyorsa illede açılma cesaretini gösterecek diye bir kural yok aslında.

Çok seviyorsan ve karşı tarafın sana karşı olan duygularından eminsen (burası önemli) bence açılabilirsin.

birde o var... söylemedim söylemedim.. birde yarın geliyormuş.. ben evleniyorumm çok kötü..

Back
X