Maalesef oradan size ekmek çıkmaz.bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?
Yok kendime birşey çıkardığım yok sadece merak :)Maalesef oradan size ekmek çıkmaz.
başkasını severdim.Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse ne yapardınız
tabi ki. kaynımın kocası aynı anda 3 kişiyi seviyor. mutlu mesut idare ediyolar.bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?
Hadi yaBenim çok aşık olduğum yıllarımı verdiğim ölecek kadar aşık oldugum adam baskasıyla evlendi. O an hayat durdu sandım, nefes alamadıgımı hatırlıyorum. Ne oldu biliyor musun? Geçti.. zerre kadar kalbimde ona dair birşey kaldıysa ne olayım... ama karakterli durmuştum.. imzayı attığı an ölür benim için demiştim. Öldürmüştüm onu içimde. Onu unutturana şükürler olsun...
Canım biliyorum konunu hatırladım allah yardimcin olsun senindeBende şu sıralar yaşıyorum. Adam evleniyor beni sevmiyor tabiki... bakıyorum sadece öyleee...
Böyle gerçekçi yorumlarla bayılıyorum. Evlendiği hatunu neden sevsin kiAyyy tabi seni seviyor düğün falan yorulma diye başkasıyla evlendi
Evet son kez konustuk. Olmayacagını anladık. Ailesi kapalı istiyordu, ben pek uygun değildim. Cahillik kapan dese kapndırdım öyle aşıktım ona. Size yemin ediyorum böyle bir aşk yoktu. Evlendıkten sonra beni aradı. Mutlu olmadıgını, beni son bir kere görmek istediğini beni asla unutmayacagını söyledi. Onu bir kere görebilmek son bir kere sarılmak için canımı verirdim. Ama yapamadım. Karısına bunu yapamadım.. ona hakkımı helal ettiğimi, çok mutlu olması gerektiğini söyledim. Geçti bitti.. şimdi evli iki çocuk annesiyim. Geçecek güzelim, ben o adamı unuttuysam sende unutursun yeter ki karakterli dur hayata. Şuan canın acıyor bu olması gereken doğanın kanunu. Sadece zaman..Hadi yapeki neden ayrildınizki.Birde onunla son kez konuştunuzmu yani içinizden demek istediğiniz herseyi dedinizmi
Kaynının kocası macera peşindetabi ki. kaynımın kocası aynı anda 3 kişiyi seviyor. mutlu mesut idare ediyolar.
neden ben kapanirim demediniz ya da neden karsinizdaki demedi insanin aklina gelmez miEvet son kez konustuk. Olmayacagını anladık. Ailesi kapalı istiyordu, ben pek uygun değildim. Cahillik kapan dese kapndırdım öyle aşıktım ona. Size yemin ediyorum böyle bir aşk yoktu. Evlendıkten sonra beni aradı. Mutlu olmadıgını, beni son bir kere görmek istediğini beni asla unutmayacagını söyledi. Onu bir kere görebilmek son bir kere sarılmak için canımı verirdim. Ama yapamadım. Karısına bunu yapamadım.. ona hakkımı helal ettiğimi, çok mutlu olması gerektiğini söyledim. Geçti bitti.. şimdi evli iki çocuk annesiyim. Geçecek güzelim, ben o adamı unuttuysam sende unutursun yeter ki karakterli dur hayata. Şuan canın acıyor bu olması gereken doğanın kanunu. Sadece zaman..
Canım benim ya sende çok zor seyler yaşamissin bizim sebepler iyce karışık tam bilmiyorumda inanirmisn değistiremeyeceği şeyler varmiş ama beni seviyor inaniyomuyum buna bilmiyorum peki siz iykide onla olmamiş dedinizmi ve bide o erkekler evlenipte ya ben mutsuuzm aslinda diyorlarya inaniyomusunuz bunaEvet son kez konustuk. Olmayacagını anladık. Ailesi kapalı istiyordu, ben pek uygun değildim. Cahillik kapan dese kapndırdım öyle aşıktım ona. Size yemin ediyorum böyle bir aşk yoktu. Evlendıkten sonra beni aradı. Mutlu olmadıgını, beni son bir kere görmek istediğini beni asla unutmayacagını söyledi. Onu bir kere görebilmek son bir kere sarılmak için canımı verirdim. Ama yapamadım. Karısına bunu yapamadım.. ona hakkımı helal ettiğimi, çok mutlu olması gerektiğini söyledim. Geçti bitti.. şimdi evli iki çocuk annesiyim. Geçecek güzelim, ben o adamı unuttuysam sende unutursun yeter ki karakterli dur hayata. Şuan canın acıyor bu olması gereken doğanın kanunu. Sadece zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?