- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Çünkü sevgi koşullara bağlı değildir , olmamalıdır , insan karşısında ki insanı her haliyle kabul edemiyorsa onun adı sevgi değildir zaten.neden ben kapanirim demediniz ya da neden karsinizdaki demedi insanin aklina gelmez mi
Ya kader, kısmet, nasip..neden ben kapanirim demediniz ya da neden karsinizdaki demedi insanin aklina gelmez mi
dilerim cok mutlu olursunuz. hep iyi ki dersinizYa kader, kısmet, nasip..
O bana bakınca benımle olmayacagını anlamıs. Kapan demedi ki. Dese sırf sorun bu olaa kapanırdım. Ben bunu evlendıkten sonra öğrendım. Ailesi öyle istiyormus. Nasip ya işte bunlar bahane.. herkesın kiminle evleneceği yazılmıs...
Ay çok şükür iyi ki evlenmemişim. Ailesi ve ben cok farklıyız yapamazdım onlarla. Hem onlara hem bana yazık olurdu. Valla mutsuzum diyodu bi bakıyoduk karısıyla askımlı foto paylasıyodu . Hep yalan hep macera peşindeler. İnanma bak yoluna sevse evlenmezdi mutsuzluktan gebersin isterse cok mutlu olsun umrunda değilCanım benim ya sende çok zor seyler yaşamissin bizim sebepler iyce karışık tam bilmiyorumda inanirmisn değistiremeyeceği şeyler varmiş ama beni seviyor inaniyomuyum buna bilmiyorum peki siz iykide onla olmamiş dedinizmi ve bide o erkekler evlenipte ya ben mutsuuzm aslinda diyorlarya inaniyomusunuz buna
Yaa Allah razı olsun.. Amin inşallahdilerim cok mutlu olursunuz. hep iyi ki dersiniz
o her zaman oyle degildir :) mesela ben de acigim ama kapanabilirim bu benim icin mumkun. mumkun olan ve zaten dusundugum bisey karsimdaki isterse yapabilirimÇünkü sevgi koşullara bağlı değildir , olmamalıdır , insan karşısında ki insanı her haliyle kabul edemiyorsa onun adı sevgi değildir zaten.
Zaten şimdide bu moda ya anlamiyorum inanki çok mutsuzum diyip bu aşk fotolari paylaşmak nedir yaa bende öyle diyorum sevse zaten beni bırakmazdıAy çok şükür iyi ki evlenmemişim. Ailesi ve ben cok farklıyız yapamazdım onlarla. Hem onlara hem bana yazık olurdu. Valla mutsuzum diyodu bi bakıyoduk karısıyla askımlı foto paylasıyodu . Hep yalan hep macera peşindeler. İnanma bak yoluna sevse evlenmezdi mutsuzluktan gebersin isterse cok mutlu olsun umrunda değil
Aslında onunla evlenmeye mecbur olduğunu söylüyor bunu kendine nasl yaparsın dediğimde ise ben kendi hayatimdan vazgeçtim dedi bilmiyorum inanin şuan sadece bi enkaz altında gibiyim durumu kabul etmeye çalışıyorumEn kısa zamanda gördüğün rüyadan uyanmanı dilerim. Iki kisiyi sevmek diye bir sey yok. Seni sevseydi seni ellere bırakmazdı.
neden ben kapanirim demediniz ya da neden karsinizdaki demedi insanin aklina gelmez mi
Inanir misin cok duydum bu cümleleri. Klasik erkek bahanesi. Sen inanmak istiyorsun durumun öyle olduguna. Çünkü diger turlusu gururunu zedeliyor.Aslında onunla evlenmeye mecbur olduğunu söylüyor bunu kendine nasl yaparsın dediğimde ise ben kendi hayatimdan vazgeçtim dedi bilmiyorum inanin şuan sadece bi enkaz altında gibiyim durumu kabul etmeye çalışıyorum
Amin canım yapacak bsy yok...Canım biliyorum konunu hatırladım allah yardimcin olsun seninde
başkasını severdim.
tabi ki. kaynımın kocası aynı anda 3 kişiyi seviyor. mutlu mesut idare ediyolar.
Kaynımın kocasıbaşkasını severdim.
tabi ki. kaynımın kocası aynı anda 3 kişiyi seviyor. mutlu mesut idare ediyolar.
başkasını severdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?