Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse?

Bir insan iki kişiden hoşlanalir, ilgisini çekmiş olabilir vs ama kimse iki kişiyi sevemez iki kişiye aşık olamaz yani imkansız bu. Zaten evlenmiş artık sana gerçek anlamda değer veren sadece seni seven bir ömür seninle zaman geçirmek isteyen bir kişi ile mutlu olmak düşer. Elbet aşk acısı çekeceksin kolay olmayacak ama geçecek

Aynen öyle. Bide benim ex te demişti mecburıyetten. Niye hamile mi? Hamileyse zaten daha büyük sıkıntı sana yaptıgı. Bana demişti ailem ısrar ediyor karşı cıkamıyorum, mecburum. Ay kuzum inanma bunlara hangi devirde yaşıyoruz? Demiyor ki ben seni kaldıramam, sen bana bir gömlek büyüksün. Hazır buldum evleniyorum benimde işime geliyor demiyorlar mecburum diyorlar. Hoşşşt. Sonra eskisini arayıp aklını karıştırıyorlar. Evdeki dursun, eskisiyle kırıştırıyım ama yuvama bişey olmasın.. adiler.. iyi ki kendimi ona aşığım diye meze etmedim. Konusmayı görüşmeyi içim yana yana kabul etmedim. Gurur duydum kendimle...
Çokk haklisiniz söylediklerinizde

Bir insan iki kişiden hoşlanalir, ilgisini çekmiş olabilir vs ama kimse iki kişiyi sevemez iki kişiye aşık olamaz yani imkansız bu. Zaten evlenmiş artık sana gerçek anlamda değer veren sadece seni seven bir ömür seninle zaman geçirmek isteyen bir kişi ile mutlu olmak düşer. Elbet aşk acısı çekeceksin kolay olmayacak ama geçecek
Henüz evlenmedi nişan bile yok olmak üzere nişana gitti işte benim anladiğim emin olmamakla birlikte günah almayim konuşmalarindan anladim kızla birlikte olmuşlar

Bazı erkekler için olmazsa olmaz yoktur. Sizi hala sevdiğini filan söylerse de inanmayın. Hayatında birisi olmasına ve onunla evlilik yoluna girmesine rağmen, utanmadan ben onu değil seni seviyorum diyorsa karaktersizliğini belgeliyordur. Karşısındaki insana acıyorum sadece. Ahlaksızlığı normal gören biriyle evleniyor haberi yok. Siz yolunuza bakın, hiçbir acı, hiçbir hayal kırıklığı sonsuza dek sürmüyor. Sizin yapmanız gereken bir daha hiçbir şekilde bu kişiyle iletişime geçmemek ve hayatınıza devam etmektir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İnanmiyorum ona arttık asla zaten onla evlensin eminim sürekli başkalariyla konsucak o kızı aldatacak

Henüz evlenmedi nişan bile yok olmak üzere nişana gitti işte benim anladiğim emin olmamakla birlikte günah almayim konuşmalarindan anladim kızla birlikte olmuşlar
Anladım ama yapacak birşey Yok kuZum belki evlenirler belki ayrılırlar bilemeyiz, sen bu üçlü ilişkiye girme çok yıpranırsın birde değmiyor İnan ki o kadar aşık olduğumuz insanlar gelip geçiyor unutuluyor. Ne halin varsa gör de çek kendini

demek ki bu kişi benim kaderimde yazılı değilmiş ,vardır bunda da bir hayır der Allaha havale ederim

herkes evlendiğini seviyor diye bişe yok

sizi sevdiği halde onla evleniyo olabilir

ama bu onun ne kadar karaktersiz aciz pısırık olduğunu gösterir

bu durumda sizi sevmesinin bi artısı olumlu bir yanı yok

Sevdiğim değildi ama sevgilimdi, ha hoşlanıyordum o ayrı, beni bırakıp çok kısa sürede evlendi. Yaşadığım üzüntüler, hayal kırıklığı, bu kadar saf yerine konmam çok acı verdi evet ama geçtiii gitti benim için ve diyorum ki ALLAH kurtarmış beni öyle bir kişiliksiz, karaktersizden çünkü evlendikten sonra benimle iletişim kurmaya çalıştı. Evliliğine, karısına bile saygısı yok ki zaten bana olmaması normalmiş meğer... Seven gidip başkasıyla ev-len-meeez, hele ki bu erkekse asla yapmaz bunu, yap-maaaz! Ki diyelim ki evlenmek zorunda bırakıldı(!) o zaman da doğru düzgün bir adamsa zaten olan oldu der, sadece evliliğine odaklanır, aksi halde işe yaramaz, ahlaksızın teki olduğunu kanıtlamıştır.

Öyle bişey başıma gelmedi gelseydi de ne yapacağımı hiç soylemeyim kötü örnek olmak istemem :)

Sevdiğim değildi ama sevgilimdi, ha hoşlanıyordum o ayrı, beni bırakıp çok kısa sürede evlendi. Yaşadığım üzüntüler, hayal kırıklığı, bu kadar saf yerine konmam çok acı verdi evet ama geçtiii gitti benim için ve diyorum ki ALLAH kurtarmış beni öyle bir kişiliksiz, karaktersizden çünkü evlendikten sonra benimle iletişim kurmaya çalıştı. Evliliğine, karısına bile saygısı yok ki zaten bana olmaması normalmiş meğer... Seven gidip başkasıyla ev-len-meeez, hele ki bu erkekse asla yapmaz bunu, yap-maaaz! Ki diyelim ki evlenmek zorunda bırakıldı(!) o zaman da doğru düzgün bir adamsa zaten olan oldu der, sadece evliliğine odaklanır, aksi halde işe yaramaz, ahlaksızın teki olduğunu kanıtlamıştır.
Hay allahim ya evlendikten sonra iletişime geçmek nedir ya düşürmeyin bari kendinizi erkekleri inanin anlamıyorum ki sevmedin niye evlendin sevdin niye akillari başkasinda kalir inanin anlamiyorum

herkes evlendiğini seviyor diye bişe yok

sizi sevdiği halde onla evleniyo olabilir

ama bu onun ne kadar karaktersiz aciz pısırık olduğunu gösterir

bu durumda sizi sevmesinin bi artısı olumlu bir yanı yok
Haklısınız her iki şekildede düşününce mantikli açiklamasi yok

Bir adam aynı anda iki kişiyi sevemez. Mutlaka birisi daha baskındır ve baskın olanla evlenir. O yüzden beni seviyordu başkasıyla evlendi diye kendini kandırma canım benim. Hayat tercihlerden ibarettir bunu unutma. Benzer bir örneği bende yaşamıştım ibret-i alem olsun diye paylaşıyorum:
Benim cibiliyetsiz kan bağı olmayan bir akrabamızdı (hısım yani). İşin kötüsü yakınen görüştüğümüz birisiydi. Benim toy dönemlerimdi ve cidden çok yakışıklıydı birebir Murat Boz böylesi benzerlik. Haliyle dibim düşmüştü. O da bana dibi düşmüş gibi davrandı ve beni evlenmek için zorladı. Üniversite hayallerim vardı ve o okumamı istemiyordu. Ben üniversiteyi kazanınca benim Murat Boz bir anda yan çizdi. Resmen iftira atarak benimle bağını kopardı. (Neymiş facebooktan biri onu eklemiş hakkında birşeyler öğrenmeye çalışıp +18 muhabbetlere girmiş o sendin dedi. Ben olmadığımı bir türlü anlatamadım, anlamak istemedi) Biz bu süreçteyken ve hala msjlaşırken, ben salak gibi kendimi ispat etmeye ve aklamaya çalışırken bir akrabam gelip bu zat-ı muhteremin evleneceği kızla tanıştığını söyledi. Düşünsene. O an anladım neden bir türlü o ekleyen kişinin ben olmadığımı anlamak istememesinin nedenini. Demekki hali hazırda zaten birisi varmış, beni gözden çıkarınca onu devreye sokuvermiş. Akrabalarla tanıştırma aşamasına bile geçmiş... Yaşadığım yıkımı dünyanın sonu falan zannetmiştim tabi...
En nihayetinde herşey gözümün önünde oldu ve bitti. O ikilinin tüm cilveleşmelerine, evlilik süreçlerine, kızın gözüme gözüme tektaşını sokmasına, evlendiklerindeki cicim dönemlerine, yapış yapış herşeylerine şahit olup izlemek zorunda kaldm :kusmuk: Resmen duygularımla oynanmıştı, iftira atılmıştı ve kandırılmıştım bir de yaşanan herşeyin seyircisi olmak zorunda kaldım. Ama Allah'ın sopası yok. Kız buna etmediğini bırakmadı. Benim Murat Boz hastahanelere düştü. Psikolojik tedaviler gördü vs. vs. Çok şükür bende elime mesleğimi aldım, öğretmenim. Ve çok güzel bir evliliğim var :nazar: Şimdi o benim mutluluğumu izliyor :süslü: Ben tabiki gözüne falan sokmuyorum hatta aynı ortamda mümkün mertebe durmuyorum. Çünkü banane. Çünkü umrumda bile değil. Artık komik bile geliyor, gülüp geçtiğim bir anı olarak kaldı. Sende yıllar sonra anlayacaksın herşeyi ve emin ol o kişiyle olmadığı için şükürler edeceksin. O yüzden kendini yemeyi bırak. Hakkında hayırlısını iste. Seni seven seninle olur bunu unutma. İbret-i alem hikayemden umarım ders alırsın. Öpüyorum konu sahibi :KK15:

Nerden biliyosunuz peki onu sevmediğini bide sevmeden nasıl dokunur bir adam başka kadına anlamam ya
Evlenmeden önce kendisi bana söylemişti, evlendikten sonra tabi ben görüşmedim ama başkalarından duydum. Onun evlendiği kız yıllardır buna aşıkmış ve beklemiş.. oda bi şans vermesi gerektiğini düşünmüş, zamanla belki severim düşüncesiyle..

Back
X