Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse?

Nebileyim ya ona hele dokunacağini düşünmem şuan beni sinir ediyo

Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al (Official Video) - YouTube

Aklıma bu şarkı geldi ve evet çok sevdiğim adam başkasıyla evlenmişti.gunlerce aglamıştım.sonra bende başkasıyla evlendim.onu unuttum hatta iyiki olmamış diyorum.

Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse ne yapardınız çok merak ediyorum yorumlarınızı ve şunu bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?böyle birşey yaşayan oldumu
2 kişiyi seven 5 kisiyid3 sever.böyle insanlara çapkın denir.sevgi değil doyimsuzluktur.sevdiğim adam başkasıyla evlenmisse onu seviyor dur.zaten sevdiğim dediğine göre beni seven demediğini göre ortada sorun yok

2 kişiyi seven 5 kisiyid3 sever.böyle insanlara çapkın denir.sevgi değil doyimsuzluktur.sevdiğim adam başkasıyla evlenmisse onu seviyor dur.zaten sevdiğim dediğine göre beni seven demediğini göre ortada sorun yok
Hayır güya karşilikliydi sevgimiz

Valla öyle cool cool "yoluma bakardım" yazamıycam. Kimi insan duygularını yoğun yaşar bundan gocunacak değilim. Ölmeden mezara girmiş gibi olurdum heralde.
Gülümsettiniz beni :) okadar da abartılı olmasada kötüyüm kendimi işime verdim deli gibi çalışıyorum belkide ondan

Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse ne yapardınız çok merak ediyorum yorumlarınızı ve şunu bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?böyle birşey yaşayan oldumu
Aldanmayın. İki kişiyi sevme iddiasında olan, kimseyi sevmiyordur bence. Ben böyle birinden kurtulmanın hakkımda hayırlısı olduğunu düşünürüm. Böyle bir durumdaysanız sizin için de irtibatı tamamen kesip kurtulmak en hayırlısıdır emin olun

Aldanmayın. İki kişiyi sevme iddiasında olan, kimseyi sevmiyordur bence. Ben böyle birinden kurtulmanın hakkımda hayırlısı olduğunu düşünürüm. Böyle bir durumdaysanız sizin için de irtibatı tamamen kesip kurtulmak en hayırlısıdır emin olun
Hangimizi sevdiğini anlasam onunla zorunluymuş ama bana dediği beni.sevdigi aslada inanmiyorum ona kendimide hiç affetmiycem onu sevdiğim için

Hangimizi sevdiğini anlasam onunla zorunluymuş ama bana dediği beni.sevdigi aslada inanmiyorum ona kendimide hiç affetmiycem onu sevdiğim için
Buna inanıp kendinizi daha fazla yıpratmayın lütfen. sözüm ona "düşünceli" şahıs sizi incitmemek adına bunu söylüyor.. Seven insana ne engel olabilir. İlla ki bir şekilde sevdiğiyle olur.. Lütfen kendinize bu haksızlığı yaptırmayın. Size gerçekten değer verecek insan karşınıza hayırlısı ile çıkacaktır. Yeter ki sabredin

Bir adam iki kişiyi sevemez.Severse zaten adı çapkınlık olur bunun.
Zaten başkasıyla evleniyorsa beni sevmemistir.
Başıma gelseydi Allah korusun ölümden başka herşeye çare var deyip yoluma bakardım

Daha önce oldu yoluma baktım ağladım zırladım yine de insan kötü oluyor ister istemez ki ben terk etmistim ama olur öyle şeyler çok da şey yapmamak lâzım...
Ölümden başka herşeye çare var. Yormayın o güzel kalbinizi ve beyninizi.
Hayat bu ooo ne virajlar ne yollar geliyor önüne yeniden.

beni sevmeyen benimleyken eski sevgilisine onu hala sevdiğini söyleyen bi adamla evlenmenin eşiğinden döndüm. Ne oldu? ikimize de bizi sevdiğini söyleyen adam aslında ikimizi de sevmiyormuş. İlgiye muhtaçmış. Şu an tamamen alakasız yeni biriyle berabermiş. Bu insanlar kimseyi sevmez,sevdiğini söyleyerek aşık edip ilgisini sömürür.Daha iyisi çıkınca aldatır.Hep aldatır.Sadakat gibi bir problemleri olmaz. Eminimki değerli ve çok güzel bir kadınsın yani bu adamın haketmediği bir canlısın..Seninle olmadığı için çok şanslı olduğunu bil.

Evet son kez konustuk. Olmayacagını anladık. Ailesi kapalı istiyordu, ben pek uygun değildim. Cahillik kapan dese kapndırdım öyle aşıktım ona. Size yemin ediyorum böyle bir aşk yoktu. Evlendıkten sonra beni aradı. Mutlu olmadıgını, beni son bir kere görmek istediğini beni asla unutmayacagını söyledi. Onu bir kere görebilmek son bir kere sarılmak için canımı verirdim. Ama yapamadım. Karısına bunu yapamadım.. ona hakkımı helal ettiğimi, çok mutlu olması gerektiğini söyledim. Geçti bitti.. şimdi evli iki çocuk annesiyim. Geçecek güzelim, ben o adamı unuttuysam sende unutursun yeter ki karakterli dur hayata. Şuan canın acıyor bu olması gereken doğanın kanunu. Sadece zaman..

Yazınızı okuyunca kendimi gördüm. Ayni kaderi yaşamısiz. Öyle boş saçma bi gerekçeyle bitmişti bizimkiside. 1 yıl içinde evlendi. Evlenene kadar bir umut bekledim. Ama asla 1 kere bile aramadim. Okadar çok sevdim ki ozamanlar... Simdi icimde külleri bile dağıldı... İnşallah bende sizin gibi bigun yuvami kurar anneliği tadarim. Tek istedigim bu. Aşk meşk hepsi gelip geçiyor. İnsan sadece birine ait olmak ve aile olmak istiyor. Sanırım fani dünyada gerçek olan bu...

Back
X