Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse?

Aslında onunla evlenmeye mecbur olduğunu söylüyor bunu kendine nasl yaparsın dediğimde ise ben kendi hayatimdan vazgeçtim dedi bilmiyorum inanin şuan sadece bi enkaz altında gibiyim durumu kabul etmeye çalışıyorum
Madem hayatindan vazgeçti ; seni arkasına alarak da vazgeçebilirdi inanmayın böyle onursuz insanlara..

Hayır aslinda şuan zor olan onun beni sevdiğine inanmamam ondan bu çektiğim üzüntü
Böyle insanlar o kadar kurnaz ki siz suçluymuşsunuz gibi zeytinyağ gibi üste çıkmayı cok iyi biliyorlar .Ancak atı alan Üsküdar i coktan geçiyor siz kalıyorsunuz öyle ne olduğunu anlamadan

Sadece benim sevdiğim adam mış demek ki diye düşünürüm dizilerdeki gibi değil hayat

Bunu ona dedim zaten artik konuşma dedim tatlı heycanlarini yasa hii dedi ne heycan ne heycan numarasını sildim birdaha zaten iletişimde olmak istemiyorum asla sadece kötü olan şuki ben onlarin ikisini hergün görcem kızı benim yaşadiğim yere getircek ve burası çok küçük yer onları hergun görecm ikisidr memur :KK43:
Sana tavsiyem üzgün olsan da üzüldüğünü belli etme mutlu görünmeye çalış çünkü böyle parazit insanlar duygusal olarak sömürdükleri insanlarin ruhuyla besleniyorlar.

Ne onu sevdi ne de beni onu sevse aldatmazdı benu sevsede benle olurdu
Bak bunda haklısın işte.Fakat sonuçta gününü gecesini onunla paylaşıyor,senin için onu sevmiş sevmemiş ne önemi var artık,karşına düzgün biri çıkınca emin ol hatırlamazsın bile.
Benim yıllar önce evlenmek için dua ettiğim adam, eşimin eline su bile dökemez...

Back
X