Sevdiginiz adam sakat kalsa

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
bekar olanlar icin sevdiginiz adam kaza sonucu sakat kalsa onunla evlenmekten vazmıgecerdiniz yoksa herseye ragmen yine de evlenip ona bakmayı goze alırmıydınız...evli olanlarda esinize bakarmıydınız yoksa bir omur boyu bakamam deyip bosanırmıydınız...

Elbette bakardım,,ne olacağımız belli değil sonuçta,,bırakmak insanlığa sığmaz ki zaten,,eli ayağı olurum ben her şeyin hayırlısı,,Allah herkesi sevdiğne bağışlasın :71:

hiç düşünmezdim,tabiki bakarım terkedermiyim hiç..ama nişanlım kesin benim hayatımı mahfetmemek için soğutma olaylarına girerdi kesin sever öyle yeşilçam oyunlarını..

bende evlenirdim , birakirmiyim hic iyi gunde kotu gunde , hastalikta saglikta bizim askimiz:69:
gercek ask sozlerle degil boyle zamanlarda belli olur

allah korusun her sabah duayla uğurluyorum evden öyle bişey olursa bırakmam asla ömrümün sonuna kadar bakarım ona

aşkıma kıyamam ben ya. ben ona en güzel şekilde bakardım. varlığı bile yeter bana.

ilk önce Allah korusun die başlıyorum sözüme...nefes aldığım sürece ona seve seve bakardım tabi o da isterse...

Tabiki bakardım..insan Hayatında bir kere aşık oLur bence..oLdum ama bitti..bakardım ona birtek ona her şartda Yanında oLurdum..en ufak hastaLıqında biLe kıyamazdım çnkü ona..Hatta buda biLiyor onu ayrıydık askere qiderken..qeLdi heLaLLik istedi böyLe bir konu qeçti..orda bana birşey olsa ilk gelicek insan sensin ben bundan eminim dedi..oda biliyor qerçekten Canım qibi sevdim derLer ya..ewet canım qibi sevdim..bakardımmmmmmmm kesinLikLe..

bekar olanlar icin sevdiginiz adam kaza sonucu sakat kalsa onunla evlenmekten vazmıgecerdiniz yoksa herseye ragmen yine de evlenip ona bakmayı goze alırmıydınız...evli olanlarda esinize bakarmıydınız yoksa bir omur boyu bakamam deyip bosanırmıydınız...

kesinlikle bırakamazdım...

insan ne oldum degıl ıste ne olcam demeli..
düşmez kalkmaz bir allah..

insanın hayatta başına ne geleceği elbet bilinmez, evlilikten vazgeçilir mi böyle bir durumda ya.. ben evlenir ve bakardım..

Insanlık hali herkesin başına herşey gelebilir.ben eşime bir ömür boyu gözüm gibi bakarım.ama öyle bir durumda o bana bakarmı bilemem...........:26:

Sakat kalsın Allah korusun yada felç olsun evli değilim şuan sevgilimin basına böyle birşey gelse ne olursa olsun bebeğim gibi bakarımm elimden gelen herşeyi yaparım onun için onnu seviyorum hemde çok seviyorum Allah' ım ona uzun ömür ve sağlık versnn canımıniçi sevglmmm

benim dünyalardan çok sevdiğim adama bakmazmıyım hiç 6.yıla girdik ve o kadar mutluyuz ki çok kavgalarımız filan oldu tabi kıskançlık yüzünden.ama birbirimizsiz asla duramayız.herkese böyle bir ilişki nasip etsin allahım.sadece sakat kalsa değil allahım korusun felç bile kalsa ömür boyu of demeden bakarım.onun beni hayata bağlayan sıcacık nefesi yeter bana.evlenirim aşkımlaaa öyle bile olsa evlenirim ve ömür boyu bakarım.o benim canımmmm herşeyiimmmmm.

Son düzenleme:
Allah korusun Allah kimsenin eşinin yada sevdiklerinin başına vermesin ama ben kesinlikle evlenirdim şimdi evliyim ve Allah göstermesin eşimin başına öyle bişey gelse kesinlikle sonuna kadar bakarım o benim herşeyim sonuçta hayat bu ne zaman insanın başına ne gelir bilinmez ben herzaman eşimin yanında olurum şimdi çok az üşütse blie bebk gibi üstüne titrerim oda aynı şekilde eminim bana bişey olsa bakar ama onun benim başıma böyle bir olay geldiğinde bakmıyacağını dahi bilsem ben ona herşeye rağmen bakardım yinede onu çoooooooooook seviyorum onun gözlerimin içine bakması ve o sıcaklığı herşeye değer

Son düzenleme:
Back
X