sevdiginiz adam sizi gercekten taniyor mu?

erkeklerin çoğu düz mantıktır...aldı mı hediye aldı tamam işte.........gerisini düşünmezler..
Aynen, beni tanir aslinda neye ne tepki vericemi ama hediye konusunda bi tuhaf yani..insan 4 senedir her ozel gunde taki alirmi karisina, hic takmadigini gordugu halde..delimi ne..

Aynen, beni tanir aslinda neye ne tepki vericemi ama hediye konusunda bi tuhaf yani..insan 4 senedir her ozel gunde taki alirmi karisina, hic takmadigini gordugu halde..delimi ne..
Bizde bide soyle bir rezillik var evin ekonomi bakani ben oldugum icin, kocisim sadece harclik aldigi icin, kendi hediyemin parasinida ben veriyorum..diyolog aynen su;
_hmmm kac para verdin ki buna
_ya hediye bu parasini soylenir mi hic
_soylenmezdeee senin durunun farkli harcligini buna verdin sen napican :))))
_bakarim basimin caresine (icten demiyor)
_yaa hadeee bee sendeee

yani bizde hediye olayi tum mana vee ehemmiyetini yitiriyo bizde..

Bizde bide soyle bir rezillik var evin ekonomi bakani ben oldugum icin, kocisim sadece harclik aldigi icin, kendi hediyemin parasinida ben veriyorum..diyolog aynen su;
_hmmm kac para verdin ki buna
_ya hediye bu parasini soylenir mi hic
_soylenmezdeee senin durunun farkli harcligini buna verdin sen napican :))))
_bakarim basimin caresine (icten demiyor)
_yaa hadeee bee sendeee

yani bizde hediye olayi tum mana vee ehemmiyetini yitiriyo bizde..
canim oyle sey mi olur ?
siz de gelirinizi bolusun yanii, biriktireceginizi ayirin, geri kalani da bolusun,
kadinin harclik istemesi nasil inciticiyse erkegin ki de inciti oluur

yani evet, mevzu sadece bana ne almasi gerektigini ogretmek olsa, ogretirim.
mesele, benim incinmem. kocam beni iyi tanimadigi icin...

ama simdi bakiyorum, cogu kadin benim gibi inciniyor, bunu erkeklik turunun bir noksani olarak goruyor.

evet öyle bizim gibi detayları göremiyorlar Sorun da oradan çıkıyor zaten .. Boyle kabul etmek lazım SANIRIM.. başka türlü incinmekten öteye gitmeyecek.. Benım ıcınde gecerlı aynı durum.. Benı benım kadar ıyı tanımıyor olabilir belki ama emınım benı benden cok sevıyor En azından bu yetıyor..

canim oyle sey mi olur ?
siz de gelirinizi bolusun yanii, biriktireceginizi ayirin, geri kalani da bolusun,
kadinin harclik istemesi nasil inciticiyse erkegin ki de inciti oluur
Canim bu duzeni sonradan edindik tutamadi borca girdi, sacma sapan isler yapti..tutamiyor harciyor..kendi istegi bu yonde zaten..cocuk gibi bu konuda..sorun yok yani..borc odemekten helak oluk, o harclik verdigime dua etsin:))))

Ay ben 45 kilo olduğum halde eşim gider bana en büyük beden elbiseler alır.İçerisine benim gibi 2 tane daha girer.
İddaa ediyorum şu an dolabımda en az 5 tane vardır.bol bol olan.
Ama olsun ya insan düşünceli olsun da isterse en çirkinini alsın.

Ay ben 45 kilo olduğum halde eşim gider bana en büyük beden elbiseler alır.İçerisine benim gibi 2 tane daha girer.
İddaa ediyorum şu an dolabımda en az 5 tane vardır.bol bol olan.
Ama olsun ya insan düşünceli olsun da isterse en çirkinini alsın.
Büyüyünce giyersin artık :-)

Back
X