Sevdiğiniz adamın sizden sonra başkasıyla evlendiğini öğrendiniz........

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
Birbirinizi çok seviyorsunuz.
Sizin aileniz sevdiğiniz adamla evlenmenizi istemiyor.
Ve ayrılıyorsunuz.
NOT: Sevdiğiniz adamdan kötülük gördüğünüz için ayrılmadınız..
Bazı nedenlerdan dolayı ayrılmak zorunda kaldınız..

Bir süre sonra sevdiğiniz adamın bir başkasıyla evlendiğini duyunca ne hissetiniz?
Ya da hissedersiniz?

nasip degilmis derim. evlilikte insan nasibinden kacamazmis.. üzülmemeye calisir ona ve esine mutluluklar diler dua ederim. cünkü aglanmanin pek bi anlami olmayacaktir iyice yipratmaktan baska

Ayrılmışız her şey bitmiş, filmlerdeki gibi ölene kadar birbirimizi bekleyecek halimiz yok tabiki. Herkes kendi yolunu çizecek. Evlenebilir, Allah mesut bahtiyar etsin demekten başka çare yok. Bende kendi hayatıma bakarım.
Olayda kimse suçlu değildir. Normalinde olması gerekende budur zaten.

Hayırlısı olsun derim..
Yapacak birşey yok;evli evine köylü köyüne :1closedeyes:

Tuhaf olur insan, eger gercekten cok büyük bir askla sevgiyle sevmissek birbirimizi ve severek ayrildiysak onu bir baskasinla görmek icimi acitir diye düsünüyorum!!:çok üzgünüm:

Ve onu sevdigim icinde mutlu olmasini dilerim:Saruboceq:
Bende bundan sonra mutlu olmaya bakarim

şahsen üzülürdüm evlendigi kızın yerinde bende olabilirdim düşüncesi aklımdan çıkmazdı.
ailen yüzünden ayrılman seni üzmüş olabilir canım benim ailemde eşimle evlenmeme izin vermediler ayrıldık ama yinede kopamadık bir birimizden ve mutlu son 7 senedir evliyim ve çok mutluyum allah seninde gönlüne göre versin canım.

valla nişanlandı hemde nası çirkin bi kızla..şımarık ve hafif bi kızla. kimse sevmemiş zaten kızı ama o salak adam için kendimden geçtiime yanıyorum.. keşke ona hiç dokunmasaymışım.. haketmedi beni.

Böyle bir şey yaşamadım ama yaşasaydım çok üzülürdüm muhtemelen ayrılmazdım ben alemi ikna ederdim eger o adamın cok da adam gibi olduguna yüzümü kara cıkartmayacagına eminsem onunla evlenirdim ben ..başıma gelecek varsa da cekerdim sonradan içimde ukde kalmasın diye...

Ben eşimi koydum bu duruma da, çok üzülürdüm, harap olrudum...heralde uzun bir süre kimseyle beraber olamazdim...

henüz böyle bişey başıma gelmedi
ama ailem ikna olmayacağı için biz ayrılmak zorunda kalıyoruz
bir süre sonra mutlaka biriyle evlenecektir yani
bunu düşündükçe içim içimi yiyor

bunu ben yaşadım. ailem onay vermedi. bende istemedim. sonradan çirkeflik çıkardılar.neler neler. iyiki nasip olmamıştı o canavarla evlenmemişim. hayatımı zehir etti.o evlendimi bilmioyrum ama ben sonra kocamla tanıştım.evlendim çok mutluyum.Aile rızası olmayan işten hayır gelmezmiş. iyiki onların sözünü dinlemişim. herşeyde birhayır varmış.hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah.

artık duygusuzlukmu dersiniz bilmem ama ben kızdımmı çok çabuk kabullenen yolunu çizen bir insanım. üzülürüm tabii ama kendimide harap edecek ömür boyu onu beklicek değilim ya.

vallahi eşimi düşünüp cevap vereyim (kii direkten döndük) herhalde yıkılırdım
ayy allah korusun yaaa düşünmesi bile kötü

bende yaşamış biri olarak yani zorunlu ayrılıgı cok üzüldüm yıkıldım...şu anda nerde ne yapıyor bilmiyorum ama ben eşimi seviyorum ve iyiki olmamış diyorum....sadece zaman zaman bazı şeyler hatırlatabiliyor o zamanlar hafif bi burukluk oluyor o kadar....

Üzülürdüm tabi ki... Ama nasip değilmiş derdim... Sonuçta bi ayrılık yaşanmışsa, herkes kendi yolunu çizecek illa ki... Ne kadar acı verse de...

bende böyle bişi yaşadım.ailemin kabul etmediği biriyle nişanlanmıştım.ailem benim zorumla kabul etmişti ama isteksizlerdi.sonradan nişanlandığım insanın bazı şeylerini duydum ve kendi ağzıylada doğruladı.nişanı attım ve ondan sonra kavga etmeye geldiler.iyiki nasip olmamışda evlenmemişim keşke en başından da ailemi dinleseydim nişan olayına da girmeseydimbenneyaptımki
sonra eşimle ewlendim çok mutluyum ve ailemin istediği bir insandı.:Saruboceq: şükür ki çok mutluyuz Şeniz :asigim: bazen büyükleri dinlemek gerekfisfisfis

böyle bişeyin yaşanacağı varmış yaşanmış
artık eskiyi aklınıza getirmeyin
eşinizle mutluluğunuza bakın
ne güzel ailenizin istediği de olmuş
mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…