- Konu Sahibi denizkabugu
-
kahrımdan ölürdüm ve kendimi çok zor toplardım.ama şu var ki,eğer sevdiğim ve deliler gibi aşık olduğum adam,ilerde benim ve çocuklarımın hayatını sağlayamayacak kadar tembel ya da acizse,her şey için savaşmayıp çabuk pes ediyosa yani erkek olması için benim açımdan önemli şartları onda yoksa,aşkından ölsem de arkama dönüp bakmazdım.eğer bu özellikleri varsa ve beni de çok seviyosa o zaman ailemin söyledikleri çok ilgilendirmezdi beni ve onları ikna ederdim
çok kere izah ettim
bana dedikleri şu oldu:"sevdiğin kişi sana maddi seyler veremedi diye mutsuz olacağına ve o kişiden manevi destek göremezsin zaten o yüzden maddi şelre verebilen gördüğünden geri koymayan biriyle evlen diyorlar yani bu kişi sana manevi destek vermese de ailen yanında olacak sonuçta diyorlar"....
seviyorum hem de çok seviyorum ..................
ve bu zamanda sevgi gelip geçicidir vs vs sözler diyorlar çok üzülüyorum
çok kere izah ettim
bana dedikleri şu oldu:"sevdiğin kişi sana maddi seyler veremedi diye mutsuz olacağına ve o kişiden manevi destek göremezsin zaten o yüzden maddi şelre verebilen gördüğünden geri koymayan biriyle evlen diyorlar yani bu kişi sana manevi destek vermese de ailen yanında olacak sonuçta diyorlar"....
seviyorum hem de çok seviyorum ..................
ve bu zamanda sevgi gelip geçicidir vs vs sözler diyorlar çok üzülüyorum
beni deliler gibi çok seviyor
adam gibi adam biri
ve ezdirmeyen biri
ama ailem bunları nerden biliyorsun
çok mu iyi tanıdın
evlenince değişmeyeceğini nerden biliyorsun
bütün erkekler aynıdır merak etme evlenince değişir diyorlar
ben değişmez onu iyi tanıdım dedikçeeeeeeeee
bu söze çok kızıyorum ben,kusura bakmayın lütfen. defalarca eşime de söylendi bu söz.
ailenizin sizin kararınıza saygısı ve size güveni yok mu da bu sözü söylüyorlar?
benim eşim de ist da ünv yi okudu, ve ist da çalışmayı düşünüyordu(hayatında ben olmadan önce de). ama ailesi memleketlerine dönmesini istiyordu ve ordan biri ile evlenmesini istiyordu.
ben de ist dışına çıkmak istemediğimi en baştan söylemiştim.
bu yüzden en başından beri istenmeyen gelin oldum.
eşim onların sözünü sadece bu konuda dinlememiştir.
eşim kararından hiç pişman olmadığını dile getirir her fırsatta.
bence aşk, çok çok özel bir duygu. bulunca kaybetmemek için elinden geleni yapmalı insan.
sizi tanımıyorum, aşkınız mantığınızı engellemiyordur umarım. ama sizin hayatınız için en önemli ararları kendiniz vermelisiniz.
aileniz razı olmadan evlenin demiyorum ama , sevdiğinize güveniyorsanız ailenizi ikna edebilirisiniz.
hakkınızda hayırlısı olsun.
Ailen sanirim birseylerin farkinda degil veya onu baska sebeplerden dolayi istemiyorlar
bütün erkekler aynidir diyorlar...baskasiyla evlenince oda ayni olacak demek baskasi olunca onu dahami iyi taniyacaklar
hic ama hic belli olmuyor yani kim bilebilirki baskasiyla evlenecegin adam daha iyi oldugunu... tanidiginda icki icmez sonradan baslar, cok iyim huzurluyum der dayak atar, hic kötü aliskanligim yok der geceleri eve gelmez peki bunlari ailen bilebilirmi???
benzer bir durum benim başımada geldi
düğününden yaklaşık 3 ay öncede beni aramıştı
tamam herşey dediğin gibi olsun kabul ediyorum ne olur evet de demişti
nalçak meğer o gün nişanlanıyormuş hihoyyyt
bende gururluyum tabiki hayır dedim
ben kendisinden duymadım ama en yakın arkadaşımızdan duydum evlendiğini
o anda o kadar kötü oldumki hiçbirşey hissedemedim
günlerce ağladım kabullenmek zor oldu ama kabulleniyorsun bir şekilde
düşünüyorumda iyiki onunla evlenmedim çekecek çileyi onunla çekmiyorum kaydirigubbakcemile
şimdi evlendim ama asla aşık olmamam gerektiğinide öğrendim
kocamı seviyorum ama aşık değilim olmamda çok zor zaten
hani derler ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer
aynen o hesap yuvarlanıp gidiyoruz
şahsen üzülürdüm evlendigi kızın yerinde bende olabilirdim düşüncesi aklımdan çıkmazdı.
ailen yüzünden ayrılman seni üzmüş olabilir canım benim ailemde eşimle evlenmeme izin vermediler ayrıldık ama yinede kopamadık bir birimizden ve mutlu son 7 senedir evliyim ve çok mutluyum allah seninde gönlüne göre versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?