Sevdiğiniz adamın sizden sonra başkasıyla evlendiğini öğrendiniz........

aptal aşık olmayacağımı sanıyorum, hiç olmayacak kişiye baştan bağlanmazdım sanırım.
bu yüzden sevdiğim adamdan ben vazgeçmezdim. ne olursa olsun ailemi ikna etmeye çalışırdım. onlar ikna olmadıkça da evlenmezdim.

eğer bir ayrılık olmuşsa da, bu;
ya yeterince sevmediğimizden ya da çok yıprandığımızdan olurdu.
bu iki durumda da; sonraki ilişkisi ya da evliliği beni çok etkilemezdi sanırım.

beni deliler gibi çok seviyor
adam gibi adam biri
ve ezdirmeyen biri
ama ailem bunları nerden biliyorsun
çok mu iyi tanıdın
evlenince değişmeyeceğini nerden biliyorsun
bütün erkekler aynıdır merak etme evlenince değişir diyorlar
ben değişmez onu iyi tanıdım dedikçeeeeeeeee

verilmiş sadakası varmış benle evlenip başını yakmamış derim onun adına sevinirim :roflol:
şaka bir yana üzülürüm ama bazı sebeblerden birazda sevinirim

ben anlamadim bunu maddi destek cikan biriyle evlen manevi destek cikmazsa biz varizmi diyorlar? ben evlilikte manevi destegi esimden alamadiktan sonra maddi destegini almisim neye yarar.
Gurbette olursun yaninda olamayiz demisler...bir zaman sonra yaninda olamamak zaten var bu sahiplenme neden?
sen seviyorsun diye evlenmek istiyorsun...maddi durumu iyi olmus ailenin yaninda olmusun neye yarar...sana mutlulugu hangsinin verecegini düsünüyorsan vazgecme düsüncelerinden. Ailende madem okadar destek olmak istiyor bu konudada destek olsunlar onla evlensen bile destek olsunlar
hep iyiligimizi isterler ama tabi gösterdikleri sebepler bence gecerli sebepler degil

konuya gelince ben cok fena olurdum cok üzülürdüm yani tabi kismet isi nasip degilmis ama cok aci birseybu.
tamam düsünürdüm demkki beni okadar sevmiyormus falan ama ne zaman görsem icim icimi yerdi...offf allah göstermesin

bu söze çok kızıyorum ben,kusura bakmayın lütfen. defalarca eşime de söylendi bu söz.
ailenizin sizin kararınıza saygısı ve size güveni yok mu da bu sözü söylüyorlar?

benim eşim de ist da ünv yi okudu, ve ist da çalışmayı düşünüyordu(hayatında ben olmadan önce de). ama ailesi memleketlerine dönmesini istiyordu ve ordan biri ile evlenmesini istiyordu.
ben de ist dışına çıkmak istemediğimi en baştan söylemiştim.

bu yüzden en başından beri istenmeyen gelin oldum.
eşim onların sözünü sadece bu konuda dinlememiştir.
eşim kararından hiç pişman olmadığını dile getirir her fırsatta.
bence aşk, çok çok özel bir duygu. bulunca kaybetmemek için elinden geleni yapmalı insan.
sizi tanımıyorum, aşkınız mantığınızı engellemiyordur umarım. ama sizin hayatınız için en önemli ararları kendiniz vermelisiniz.
aileniz razı olmadan evlenin demiyorum ama , sevdiğinize güveniyorsanız ailenizi ikna edebilirisiniz.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Ailen sanirim birseylerin farkinda degil veya onu baska sebeplerden dolayi istemiyorlar
bütün erkekler aynidir diyorlar...baskasiyla evlenince oda ayni olacak demek baskasi olunca onu dahami iyi taniyacaklar
hic ama hic belli olmuyor yani kim bilebilirki baskasiyla evlenecegin adam daha iyi oldugunu... tanidiginda icki icmez sonradan baslar, cok iyim huzurluyum der dayak atar, hic kötü aliskanligim yok der geceleri eve gelmez peki bunlari ailen bilebilirmi???

sizin adınıza çok sevindim
eşinizle ömür boyu mutlu olun inş
ben de çok kızıyorum bu söze
hep çevrelerinde kötü örnekler olduğu için
benim onlar gibi olmamı istemiyorlar diye ikna olmuyorlar
ama bir şekilre ikna etmem gerek yoksa üzüntümden delirecem

ben de senin düşündüğün şeyleri aileme söyledim kaç kere
ve ailem sonçta sen memleketinde olcaksın dedi
yani ailenin yanındasın biz seni kollarız demeye getiriyorlar

benzer bir durum benim başımada geldi
düğününden yaklaşık 3 ay öncede beni aramıştı
tamam herşey dediğin gibi olsun kabul ediyorum ne olur evet de demişti
nalçak meğer o gün nişanlanıyormuş hihoyyyt
bende gururluyum tabiki hayır dedim
ben kendisinden duymadım ama en yakın arkadaşımızdan duydum evlendiğini
o anda o kadar kötü oldumki hiçbirşey hissedemedim
günlerce ağladım kabullenmek zor oldu ama kabulleniyorsun bir şekilde
düşünüyorumda iyiki onunla evlenmedim çekecek çileyi onunla çekmiyorum kaydirigubbakcemile
şimdi evlendim ama asla aşık olmamam gerektiğinide öğrendim
kocamı seviyorum ama aşık değilim olmamda çok zor zaten
hani derler ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer
aynen o hesap yuvarlanıp gidiyoruz

alçak vefasız adam siniir ne olacak
kısmetinizde yokmuş
hayırlısı böyleymiş ama size zor günler yaşatmış üzüldüm
eşinizle bir ömür mutlu olun inş

ne hissederdim.aşkımız için yeterli savaşı vermeyişimize çok üzülürdüm.çünkü önüne her geleni sevemiyorsun.hele bide karşılıklıysa aşkın.neden bu kadar çabuk pes ettik deyip kendimi suçlardım.ama olan olmuşsada hayata sımsıkı tutunur.onu takıntı haline getirmeden onunla kıyaslamadan aşka yeniden şans verirdiim.yok başka çaresi çünkü.adamın başı bağlanmış.senağlama

ısallah bızde sızın gıbı bırbırımızden kopmayız aılelker ıcın bız,de ayrıyız suan
ısallah kopmayız sızın gıbı mutlu oluruz

konuya gelınce tabıkı cok ama cok uzulurdum belkı suan sevdıgım ve ayrı oldugumuz ıcın dusunuyo olabılırım ama cok zor bı durum yaaa

başak35 ne güzel siz dayanamayıp ailenizi ikna etmeyi başarmışsınız
allah mutluluğunuzu daim etsin
inş biz de sizin gibi kopmayız mutlu oluruz

Bana ya ailen yada ben demişti 6 yıldır çıktığım kişi... Deliler gibi onu sevmeme rağmen ailemi tercih ettim... yaklaşık 6 ay sonrada başkasıyla evlendiğini kendi ağzından duydum....İçim yanmadı dersem yalan olur.Günlerce kendime gelemedim...Ayrılalı uzuuuun zaman oldu bende şu anda başkasıyla evliyim ve iyikide ayrılmışız ve ben şimdiki eşimle evlenmişim diyorum...

başta üzülürüm tabi ama şunu da aklımdan çıkarmam Rabbim yazmadıktan ben ne yapabilirim ki nasip değilmiş derim hayırlısı olsun der geçerim sen sağ ben selamet hesabı
belki de ilerde benim karşıma daha iyi birileri çıksın diye dua ederim onu daha çok seveyim o da beni daha çok sevsin isterim kısaca olumlu düşünürüm....

valla ne yalan söyliyim üzülürüm hemde çok üzülürüm onun mutlu olmasını isterim ama bir yandanda içim hep buruk kalır belli bir müddet sonra zaten alışırsın zaman neler getiriyor, getirdiği gibi götürüyorda.

Seviğini kaybetmek kötüdür tabi.Ama üzülsen de bu noktadan sonra elden gelecek birşey yok.Ben de kendi yolumu çizerdim.

aileler ya da başka bir sebeple,herhangi bir olumsuzluk olmadan saygıyla ayrıldığımda sanıyorum ewlenmesine mutlu olabilirdim.sonuçta hayırlısı bizim ewliliğimiz değilmiş derdim we o insanın ruhuna kalitesine inanıyorsam mutlu olması için dua ederdim sanıyorum.ama şöyle de bişey war ki,kesinlikle bizim ayrılığımızdan kısa bir süre sonra ewlenmesini kaldıramam sanırım.biraz beni ardımda özlemesini tercih ederim.sonrasında bu süreçten sonra ewlensin tabi.ömür boyu yas tutacak değil ya.ama ben de ewli olsam da,o da ewli olsa da,aradan yıllar geçmiş olsa da ufak bir kıskançlık yada ne biliyim belki kıskançlık değil de bir burukluk yaşardım sanırım.sonuçta belli bir paylaşım yaşadığım insandır o bir zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…