• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz adamın sosyal medyada kıskançlığı

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.601
954
688
Kızlar bir sorum var . Eşiniz ya da sevgiliniz facebookta herkese açık resimler paylaşmanıza tepki veriyor mu ? Sadece arkadaşlarınıza mı açmanızı istiyor . Ben normal yüz resimlerinden söz ediyorum . Yani öyle açık saçık resimlerden asla bahsetmiyorum . Bahsettiğim kişi facebook da hiç bir resim görünmesin istiyor en küçük bir paylaşım bile sorun oluyor . Hatta daha da ileri gidip herkese açık paylaşımlar olduğu için engelledi. Utanmadan bana kamu malı ve sayfama da kamu alanı diyecek kadar çirkinleşti . Herkese açık profil resimlerinizin olması ahlaksızlık mıdır ??? Bu konuda düşüncelerinizi yazar mısınız .

Boyle beyni orumcek agi tutmus magra adamlariyla takilip, sonra kendi ahlakinizdan suphe duyuyorsunuz. Sokaga cikinca da taniyan tanimayan herkes sizi goruyor, bu ahlaksizlik midir? Bu kisiyle siz yuzyuze gorusuyor musunuz? Iliski ilerlediginde sizi sokaga da cikarmaz, ne giydiginize, nasil guldugunuze, yuruyusunuze de karisir.

Back
X