- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
Ayıp olmuyor mu ???
canım çok özür dilerim kötü bi maksadım yoktu kel olmuş olmamış insanız neticede arkadaş öyle gülücükler yapınca memet alinin espirisi geldi KIRDIYSAM KUSURA BAKMA KİMSEYİ RANCİDE ETMEK İSTEMEDİM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayıp olmuyor mu ???
canım çok özür dilerim kötü bi maksadım yoktu kel olmuş olmamış insanız neticede arkadaş öyle gülücükler yapınca memet alinin espirisi geldi KIRDIYSAM KUSURA BAKMA KİMSEYİ RANCİDE ETMEK İSTEMEDİM
mutluysan gerisi boş bana çirkin olan sana güzel olabilir renkler zevkler değişebilirEvet ,parasız saadet olmaz ama mantıktan kastım kafaların uyum sağlayıp sağlamadığına ,o insanın tavırlarına,aile yapısına vs vs ye bakmak...
Ne alaka canım... Ben kel ama beni çok seven,değerimi bilen bir adamla evlendim..Aynı şekilde ben de onu çok seviyorum...Allah a şükür mutluyum da..Eşimin kelliğini hiç sorun etmedim...
Evlenilen adamların ne malum 1 sene sonra kel olmayacağı...Hadi adamı hiç bir şekilde içiniz hazetmez,keli de batar,kaşı gözü de..O başka...
kızlar şimdi eşim aradı arkadaşı eşiyle denize gidecekmiş bebişleride küçücük sizide alalım demiş gidermiyiz dedi bende hayır dedim sesi değişti suçluya ne işim var başkasıyla denizde neyani halasının oğlu benim babamın oğlumu bide bana saçmna geliyo denize kapalı gitmek onun eşide kapalı tamam gezmeye gidersinde birlikte deniz ne oluyo bi zimki lafa geldimi kıskanıyo akrabası aradımı deniz diye eşime sorayım diyo
git işte inat etme deniz suyu seni rahatlatır sinirinide alır hanımsız ev kiralayıp sevgilileri ile gezen var beterin beteri var ,git hadi şirin ol,sempatik ol tadını çıkarmaya bak
belki katılmayanlar olacak ama bence iki insan sürekli kavga ediyosa, yani anlaşamıyoruz diyecek kadar kavga ediyosa, orada ya sevgi yoktur aslında, ya da bi süre sonra zaten bitecektir..
sonuçta aşk ve sevgi kavramlarını birbirinden ayırmak gerek; bi insan "sürekli" kavga ettiği kişiyede aşık olabilir ama sevgi denen şey uzun süreçli bi olay..
"anlaşamadığın" birini seviyor olmak bence mümkün değil, aşık olmak mümkün ama o aşkın sevgiye dönüşmesi mümkün değil..
olsa olsa duygu yanılsamasıdır o bence..
çiftler kavga eder, tartışır bunun yanında birbirlerinide severler ama anlaşamıyoruz deniyosa ben orda sevginin varlığını arayamam..
soruya bu açıdan bakınca cevabımda "hayır" elbette..
herkese kavgasız gürültüsüz birliktelikler diliyorum![]()
Bukadar yazıldı çizildi konu sahibi ne yapmayı düşünüyor merak ettim bence kesinlikle ayrılmaz cesur değil ,hayatta hep cesur olanlar kazanmıştır