Sevdiğiniz ama Anlaşamadığınız Biriyle Evlenir Miydiniz?

canım çok özür dilerim kötü bi maksadım yoktu kel olmuş olmamış insanız neticede arkadaş öyle gülücükler yapınca memet alinin espirisi geldi KIRDIYSAM KUSURA BAKMA KİMSEYİ RANCİDE ETMEK İSTEMEDİM

Elbette öyle..İnsanız,yarın ne olacağımız belli değil..Tamam unutalım,kötü niyetle söylemediğine inanıyorum ...

Evet ,parasız saadet olmaz ama mantıktan kastım kafaların uyum sağlayıp sağlamadığına ,o insanın tavırlarına,aile yapısına vs vs ye bakmak...

Ne alaka canım... Ben kel ama beni çok seven,değerimi bilen bir adamla evlendim..Aynı şekilde ben de onu çok seviyorum...Allah a şükür mutluyum da..Eşimin kelliğini hiç sorun etmedim...
Evlenilen adamların ne malum 1 sene sonra kel olmayacağı...Hadi adamı hiç bir şekilde içiniz hazetmez,keli de batar,kaşı gözü de..O başka...
mutluysan gerisi boş bana çirkin olan sana güzel olabilir renkler zevkler değişebilir
i bilen bir adamla evlendim..Aynı şekilde ben de onu çok seviyorum...Allah a şükür mutluyum da..Eşimin kelliğini hiç sorun etmedim...
Evlenilen adamların ne malum 1 sene sonra kel olmayacağı...Hadi adamı hiç bir şekilde içiniz hazetmez,keli de batar,kaşı gözü de..O başka...[/B][/QUOTE]
mutluysan gerisi boş bana çirkin olan sana güzel olabilir renkler zevkler değişebilir

kızlar şimdi eşim aradı arkadaşı eşiyle denize gidecekmiş bebişleride küçücük sizide alalım demiş gidermiyiz dedi bende hayır dedim sesi değişti suçluya ne işim var başkasıyla denizde neyani halasının oğlu benim babamın oğlumu bide bana saçmna geliyo denize kapalı gitmek onun eşide kapalı tamam gezmeye gidersinde birlikte deniz ne oluyo bi zimki lafa geldimi kıskanıyo akrabası aradımı deniz diye eşime sorayım diyo

kızlar şimdi eşim aradı arkadaşı eşiyle denize gidecekmiş bebişleride küçücük sizide alalım demiş gidermiyiz dedi bende hayır dedim sesi değişti suçluya ne işim var başkasıyla denizde neyani halasının oğlu benim babamın oğlumu bide bana saçmna geliyo denize kapalı gitmek onun eşide kapalı tamam gezmeye gidersinde birlikte deniz ne oluyo bi zimki lafa geldimi kıskanıyo akrabası aradımı deniz diye eşime sorayım diyo

git işte inat etme deniz suyu seni rahatlatır sinirinide alır hanımsız ev kiralayıp sevgilileri ile gezen var beterin beteri var ,git hadi şirin ol,sempatik ol tadını çıkarmaya bak

git işte inat etme deniz suyu seni rahatlatır sinirinide alır hanımsız ev kiralayıp sevgilileri ile gezen var beterin beteri var ,git hadi şirin ol,sempatik ol tadını çıkarmaya bak

bu sıcakta deniz felan arayamam valla hem iyi oluyo ona sabah beni sinir ederken düşünseydi şimdi pazara gidicem bi iki cam bişeyler gelecekti geldiyse onu alayım bide bime ayna duvar süsü geelcekti kaldığsa ondan alıcam akülü araba gelicek haftaya onuda bi bakayım buroşürden nasıl geçen aklamadık 3 tane gelmiş biz gidene kadar satılmış kayda değer bişeymi bakalım

belki katılmayanlar olacak ama bence iki insan sürekli kavga ediyosa, yani anlaşamıyoruz diyecek kadar kavga ediyosa, orada ya sevgi yoktur aslında, ya da bi süre sonra zaten bitecektir..
sonuçta aşk ve sevgi kavramlarını birbirinden ayırmak gerek; bi insan "sürekli" kavga ettiği kişiyede aşık olabilir ama sevgi denen şey uzun süreçli bi olay..
"anlaşamadığın" birini seviyor olmak bence mümkün değil, aşık olmak mümkün ama o aşkın sevgiye dönüşmesi mümkün değil..
olsa olsa duygu yanılsamasıdır o bence..
çiftler kavga eder, tartışır bunun yanında birbirlerinide severler ama anlaşamıyoruz deniyosa ben orda sevginin varlığını arayamam..
soruya bu açıdan bakınca cevabımda "hayır" elbette..
herkese kavgasız gürültüsüz birliktelikler diliyorum :nazar:

belki katılmayanlar olacak ama bence iki insan sürekli kavga ediyosa, yani anlaşamıyoruz diyecek kadar kavga ediyosa, orada ya sevgi yoktur aslında, ya da bi süre sonra zaten bitecektir..
sonuçta aşk ve sevgi kavramlarını birbirinden ayırmak gerek; bi insan "sürekli" kavga ettiği kişiyede aşık olabilir ama sevgi denen şey uzun süreçli bi olay..
"anlaşamadığın" birini seviyor olmak bence mümkün değil, aşık olmak mümkün ama o aşkın sevgiye dönüşmesi mümkün değil..
olsa olsa duygu yanılsamasıdır o bence..
çiftler kavga eder, tartışır bunun yanında birbirlerinide severler ama anlaşamıyoruz deniyosa ben orda sevginin varlığını arayamam..
soruya bu açıdan bakınca cevabımda "hayır" elbette..
herkese kavgasız gürültüsüz birliktelikler diliyorum :nazar:

Fena halde katılıyorum :)

(alminaçınar) (ema1) sizlerle yazıştığım için memnunum dert değildir belki bizim kafamıza taktığımız bu durum kimine göre.İnsanların ne sorunları var kimi hasta kiminin çocuğu olmuyo kimi evine bi ekmek bile alamıyo kimi aldatılmış bizde böyle sinir oldum deyip yazıyoruz yine karşılaşırsak aynı sayfada yazışırız = gönlünüz sevgiyle vücudunuz sağlıkla yuvanız sevgiyle cebiniz parayla dolsun huzurlu günler=

Son düzenleme:
Çok Seveceğim Anlaşamayacağım..:27:
İnsan Anlaşamadığı İnsanı Nasıl Sever Onu da Anlamadım..:27:

İlginç Bir Soru Olmuş, Bağdaştıramadım..:44:

Hem Ben Canımı Yolda Bulmadım, Boşanmak İçin de Evlenilmediğine Göre Evlenmezdim Tabii ki de Beni de İnsan Doğurdu Lütfen Yanii..:27::27::27:

Şimdi Kafamda Kurdum da, :44:
Diyelim ki; Sevdiğim İçin Evlendiğim Ama Anlaşamıyorum..:27:
Hergün Kavga Gürültü Soğurum Zaten..:19:
Eee Zaten İnsanlar Bu Yüzden Boşanmıyorlar mı?:19:
Şiddetli Geçimsizlik v.s.:49:

Bukadar yazıldı çizildi konu sahibi ne yapmayı düşünüyor merak ettim bence kesinlikle ayrılmaz cesur değil ,hayatta hep cesur olanlar kazanmıştır

Cesur olmayabilir ama belki de çok seviyodur ayılırsa daha kötü olacağını düşünüyodur.
Çok olgun bi yaş da değil, tamamen mantığıyla hareket edecek kadar. Ben onu anlıyorum aslında biraz.

Bukadar yazıldı çizildi konu sahibi ne yapmayı düşünüyor merak ettim bence kesinlikle ayrılmaz cesur değil ,hayatta hep cesur olanlar kazanmıştır

Evet malesef cesur olamıyorum doğru söylemişsiniz.
Ama evlenmeyi de düşünmüyorum, böyle deyince otomotikman ayrılmış oluruz zaten

Back
X