• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz ama Anlaşamadığınız Biriyle Evlenir Miydiniz?

sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir....evlenilir evlendim hemde çok anlaşamadığım halde 6 sene süren bir beraberlikten sonra evlendim 1 seneyi aşkın evliyim şuan hamileyim ve mutluyum.sadece anlaştığın ama yeterince sevmediğin biriyle evlenebilirmisin??? bence anlaşmazlıklar bazen ilişkileri ayakta tutuyo dünyaca ünlü bi iletişim uzmanını dinlemiştim çifler yüzde 40 dan fazla birbirleriyle anlaşmaları benzemeleri o ilişkiyi monotonlaştırıp bitirir... bilmiyorum ben eşimle her konuda çok iyi anlaşmıyorum ama birbirimizi seviyoruz herşeye rağmen yinede onla evlenirdim yinede....

Galiba benimki anlaşıp anlaşamamaktan daha çok onun bana baskı yapması

Deme öyle Allah korusun, biraz sakinleş sen de..

ne kadar dertliymişim burada konuları okurken yok ya abartmışsınız diye yazarken aynı duyguları yaşıyorum anneni dinle bildiği bi şeyler vardır benimkiler sen istedin diye verdik diyo babam sesini çıkarmış olsaydı belkide başlamadan biterdi bizimkiside ama babam şimdiye kadar güvenimi sarsmadınız tercih senin dedi pişmanlığı sevinci sen yaşayacaksın üzülme dedi babam benim keşke karşı dursaydı en azından biraz atışırdık sonra unutur giderdim diyorum ya babam bizim hiç ağlamamıza sızlamamıza dayanamaz bilseki şimdi sinirden ağladığımı benden çok o kahrolur

Yanlış anlamadıysam zorla kapandınız,zor şeyler yaşadınız ve yaşatılıyorsunuz..Ne kadar öfkeli olduğunuz gayet iyi anlaşılıyor..

İnşallah kendiniz ve geleceğiniz için en hayırlı olan yolu seçersiniz..

ya tabiki kapanmak allahın emri ama istemeden kapanmak sinir bozucu tamam tek saçımı örttüm giyimim aynıydı başlarda dar pantolon giymeden bi bantolan uzun bi tunik çıkıyodum şimdide yarım trençkot giyi yorum ama sanki beni çok kadınsı gösteriyo alışamadım 26 yaşından sonra zor geliyo insana insanın içinde olsun açıklık kapalılık insanın evliliğine ne aetki ederki ama anlamıyo geri zekalı evli insan kapalı olurmuş amcalarının bi kızları var görseniz podyum dan fırlamış gibi onları boş versen benim eşimsin sen benden sorumlusun bende senden diyo

Bir evlilikte baskı varsa mutluluk yoktur mutlu olamayan kadın tez vakit aşkındanda vazgeçer o evlilik işkenceye döner ,evlenmemek gerek !

Peki sizce her ayrıntıyla ilgilenmesi nasıl bi durum.
Mesela, yemeği şöyle salçalı yapman gerekiyo, bebeği şöyle tutarsın, koltuğu şöyle temizlersin vs.

Mesela, yemeği şöyle salçalı yapman gerekiyo, bebeği şöyle tutarsın, koltuğu şöyle temizlersin vs.
mutfağa karışan erkekleri sevmiyorum o da ayrı bir baskı oho herşeyine karışacaksa işin zor nefes alacak yer bırakmalı hayat zaten zor birde adam ile uğraşacaksam önemli olan neye tahamül edip edemiyeceğim, bu da kendini tanımaktan geçer!

erkek öyle herşeye karışmıcak yani evle ilgili evlilikte sonuçta ev kadının hakimiyetindedir çünki çekip çeviren kadındır...kimseyi zorla kapatmak kapatmaya çalışmak doğru deil bu kocan bile olsa eğerki sen allah rızası için yapabiliyosan ne ala ama allah için yapamayıp kulu için yapmak ne derece doğru hata bunun için baskı yapanda dinde zorlama yoktur hadisini bilmiyolar galiba...eşinin kapanmasını istemek başka isteyebilir ama zorlamak baskı yapmak başka...zorla güzellik olmaz istenen güzel bişey olsada...benim eşimin ailesinde herkes kapalı benim ailemdede herkes açık ama ne eşim ne ailesi birkere bile baskı ve benzeri şeyler yapmadılar zorla olcak iş deil bunlar çünki ne zamanki sen istersin ozaman olur...

yemeğin salçasından one ne salçalıysa ikincide farkeder düzeltirsin hepimiz bişeyleri yaparken yaktık sulu yaptık tuzsuz yaptık ama karışan olmadı okadar da değil

Kuzum o ne ya.
Bu kadar detaya bile karışan bi insan, daha önemli konulara tabii ki karışır..

Ben mükemmeliyetçi insanlardan nefret ederim ve uzak dururum,acaip sevimsiz ve acımasızlar

kızlar kendime geldim biraz akşama da düğün var şeytan diyo hazır çocuğuda yanında gezmeye götürdü git düğüne döktür oda geldiğinde eve duvarları yesin karnını doyursun

kızlar kendime geldim biraz akşama da düğün var şeytan diyo hazır çocuğuda yanında gezmeye götürdü git düğüne döktür oda geldiğinde eve duvarları yesin karnını doyursun
kız git kurtlarını dök bizim içinde oyna,anan seni tekrar mı doğuracak? Yüzüne gülümseme gelsin !

Ben mükemmeliyetçi insanlardan nefret ederim ve uzak dururum,acaip sevimsiz ve acımasızlar

Hangimiz kusursusuz ki..

Mükemmelliyetçi olduğunu söyleyen insanların,genelliklle en iyisini ben billirim,ben yaparım,ben düşünürüm şeklindeki söylemlerine rağmen saçma sapan takıntılarının yanısıra basit bir çok şeyi de akıl edemediklerine şahit oldum :)

Sanırım artık ben de yapamıyorum :50:

canım kardeşim yazdıklarımız dan biraz bişeyler aldığsan düşün kararını ver tabiki bizim dememizle ayrılmayacak kimse yada barışmayacak ama kendi hayatını bozarsın allahtan benimki herşeye karışmıyo istediğim yere istediğim zaman gide biliyorum istersem yemek yapıyorum istemezsem o geldiğinde bişeyler hazırlıyo yada dışardan alıyo birazda rahat batıyo galiba bi tarafıma ama ben böyleyim napayım uyumsuzsam kabul uyumsuzum eşimin ailesinden kimseyle görüşmem konuşmam kendi bildiğimi okurum kavgacıyım biraz en azından bide onların dırdırını laflarını duymuyorum eşim diyo ne var alttan alsan sen yetiyosun bide onlarmı çıksın başıma herkes senin düğününe gelmeseydik evlendiğine inanmazdık diyomuş arada çocuğu götürüyo ozamanda şaşırıyolarmış evlendinde çocuğun oldu diye kimseye kokmam bulaşmam ağır ablayım değer veren değerini alır halası var çok bilgili kadın eşime nişanda demiş bu size zor gelin olur kaçırma sen bunu diye babasıda sen bununla biraz zor baş edersin dediği dedik çaldığı düdük bunun diye evet çaldım düdüğü kimse gelemiyo allah var yukarda bazen yapmasammı böyle diyorum ama böyle daha iyi biliyorum biraz yüz versen astarını isticekler

kızlar ne geldi aklıma bu gün bizim pazarımız var şehir merkezinde oturuyoruz her tarafımızda alış veriş merkezi maaşındanda 500ytl kaldı kaldır faturaları öderiz dedi alıp hepsşini çatır çatır harcasam sorduğunda da sinirden alış veriş yapmışım paranın bittiğini farketmemişim desem valla çok iyi olur oda k.........çından çatlar

kızlar ne geldi aklıma bu gün bizim pazarımız var şehir merkezinde oturuyoruz her tarafımızda alış veriş merkezi maaşındanda 500ytl kaldı kaldır faturaları öderiz dedi alıp hepsşini çatır çatır harcasam sorduğunda da sinirden alış veriş yapmışım paranın bittiğini farketmemişim desem valla çok iyi olur oda k.........çından çatlar

Sonra faturaları nası ödiyceksiniz peki?

Back
X