Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikimiz de oğlak![]()
![]()
biz de ikimiz oğlak burcuyuz o benden sadece 7 gün büyük :) aynıyız tıpatıp... olaylara tepkimiz inadımız :) ben bizi böyle çok seviyorum siz nasılsınız ?:)
uğurum benden 2 yaş küçük![]()
ben 9 o 15 ocak sanırım bunun etkisi çok çünkü birbirimize çoğu zaman kelimelerle değil sessizliğimizle de anlatıyoruz bi çok şeyi... aynı masada karşılıklı otururken aynı anda telefonu elimize alıp aynı mesajı 'yanımdayken bile özlüyorum seni' diye yollayan bi çiftiz![]()
iki cambaz bi ipte oynamaz diyenlere inat aynı ipte yanyanayız sarmaşdolaş ve ccancana ... daha ne diyeyim işteAllah herkese nasip etsin
![]()
![]()
tatlım benim allah ayırmasın inaşallah :) Biz 5 aydır birlikteyiz daha ilk konuşmamızda toplam 10 saate yakın internette konuştuk ve aynı anda aynı kelimeleri yazdık hep... dediğin gibi oluyor... her şeye aynı tepki, aynı kelimeler, bakışmalar :) iki inatçı keçi ama bu olayı daha çekici kılıyor![]()
bir ara çıktı bir boğa. hayatında ilk sırada iş olan gruplar çalışkan oluyorlar( hem başak hem boğa). çalışkan plancı insanlar..bende azıcık planlı olabiliirm ...aday... sayesinde.