Sevdiginiz Erkegin burcu

ben YENGEC kocamcanim YAY

ben cokkkk memnunummmmmmmm allaha sukurde burclardan anlayan arkadaslar
sizce uyum nasil ?????????????????????????????

Son düzenleme:
ben oğlak sevdiceğim boğa...çok güzl anlaşıyoruz çok mutluyuz çok şükür.

erkekelrde özellikle aslan burcuna katlanamam.. kendilerini çok beğenmiş olurlar genelde... ve nedense feminen oluyorlar genelde benm tanıştıklarımdan yola çıkarak söylüyorm:)

Boğa Kadını - Oğlak Erkeği:16::16:
Bir erkek bir kadın için "meydan okuyorsa", bu kesinlikle Oğlak erkeğidir. Neredeyse titizlik derecesinde düşünceli, utangaç ve ilgisiz gibi görünmesine yol açacak derecede sabırlıdır. Beraberliğini korumak için çok az konuşur. Aslında bu bir korunma yöntemidir. Çünkü duygularının incinmesinden çok korkar. Eğer ona bir görüşte âşık olduysanız, tekrar görüşmek istediğini söyleyen taraf siz olmalısınız.

Sizi bir çapkın sanmasına yol aç madan bu sonun başlangıcı olurdu onun sevgisini kazanabildiyseniz, her koşulda çaba, sabır ve uğraşma ya değecek, güvenilir bir erkek kazandınız demektir. Para biriktirmeyi bilir, her şeye büyük bir özen gösterir. Onun için, sizin ve kendisinin güvenliği çok önemlidir. Bütün karşıtlıklara rağmen rahat bir yuva isteği gibi ortak yönler bulacaksınız. Oğlak erkeği güvenliğe büyük ihtiyaç duyar ve önünüzde güvenli bir gelecek göre bilmeniz için elinden gelen her şeyi yapar, çünkü sorumluluklarını çok ciddiye almaktadır.
:21:

Aslında biraz kötümserlik ve kaderciliğe meyillidir. Siz onun olumsuz düşüncelerini yenebilmesi ve mutlu yaşamayı keşfedebilmesine yardımcı olabilirsiniz. Aile içinde her şeyin alıştığı gibi gitmesi onun için çok önemlidir, çocukların biraz disiplinsizliği onu çileden çıkartır. Ailenin bütün üyeleri tarafından aile reisi olarak tanınmak ve saygı görmek ister. Bu yüzden eğitim yöntemi biraz sıkıdır ve buna alışmak herkes için kolay olmayabilir.

ben seviyorum vallah benimkinin huyunu suyunu herseyini:31::16:
ilk planda güven geliyo.. ve gercekten bunu hissedebiliyorum onda.:48:
Rabbim bozmasin insallah :nazar::nazar:

Son düzenleme:
biz de ikimiz oğlak burcuyuz o benden sadece 7 gün büyük :) aynıyız tıpatıp... olaylara tepkimiz inadımız :) ben bizi böyle çok seviyorum siz nasılsınız ?:)

uğurum benden 2 yaş küçük :1:
ben 9 o 15 ocak sanırım bunun etkisi çok çünkü birbirimize çoğu zaman kelimelerle değil sessizliğimizle de anlatıyoruz bi çok şeyi... aynı masada karşılıklı otururken aynı anda telefonu elimize alıp aynı mesajı 'yanımdayken bile özlüyorum seni' diye yollayan bi çiftiz :nazar:

iki cambaz bi ipte oynamaz diyenlere inat aynı ipte yanyanayız sarmaşdolaş ve ccancana ... daha ne diyeyim işte :1: Allah herkese nasip etsin :1: :nazar::nazar::nazar:

uğurum benden 2 yaş küçük :1:
ben 9 o 15 ocak sanırım bunun etkisi çok çünkü birbirimize çoğu zaman kelimelerle değil sessizliğimizle de anlatıyoruz bi çok şeyi... aynı masada karşılıklı otururken aynı anda telefonu elimize alıp aynı mesajı 'yanımdayken bile özlüyorum seni' diye yollayan bi çiftiz :nazar:

iki cambaz bi ipte oynamaz diyenlere inat aynı ipte yanyanayız sarmaşdolaş ve ccancana ... daha ne diyeyim işte :1: Allah herkese nasip etsin :1: :nazar::nazar::nazar:

tatlım benim allah ayırmasın inaşallah :) Biz 5 aydır birlikteyiz daha ilk konuşmamızda toplam 10 saate yakın internette konuştuk ve aynı anda aynı kelimeleri yazdık hep... dediğin gibi oluyor... her şeye aynı tepki, aynı kelimeler, bakışmalar :) iki inatçı keçi ama bu olayı daha çekici kılıyor ;)

tatlım benim allah ayırmasın inaşallah :) Biz 5 aydır birlikteyiz daha ilk konuşmamızda toplam 10 saate yakın internette konuştuk ve aynı anda aynı kelimeleri yazdık hep... dediğin gibi oluyor... her şeye aynı tepki, aynı kelimeler, bakışmalar :) iki inatçı keçi ama bu olayı daha çekici kılıyor ;)

amin inşallah canım sevenler ayrılmasın yaaa :1: çok üzülüyorum valla ayrılanlara... kolay bulunmuyor, kolay hissedilmiyor o kalbin çırpınışları... Ne güzel .. daim olur inşallah .. :1::nazar::nazar:

bir ara çıktı bir boğa. hayatında ilk sırada iş olan gruplar çalışkan oluyorlar( hem başak hem boğa). çalışkan plancı insanlar..bende azıcık planlı olabiliirm ...aday... sayesinde.

inan bana boğaların çalışkanlıkla uzaktan yakından alakaları yok.. ellerinden gelse ömürleri uykuda yada yatmada geçer.. :)

ben de boğayım, babam da boğa. eğer bana benziyorlarsa bazen tembellikleri bazen çalışkanlıkları tutuyordur, babam gibilerse toptan çalışkanlardır :1:

Beğendiğim tüm erkekler istisnasiz aslandir ve hiç mutlu olamam.Benim burcum yoktur çünkü,ne balık ne kova.Ikisinden de en ufak bir özellik taşımıyorum.Burçsuzum ben B-)

ortada ciddi bi ilişki varsa ilk aklıma gelen burç boğa oluyo erkeklerde. benim öküz de boğa burcu

Back
X