sevdiğiniz erkek sizden yaşça küçük olursa.....

evet en fazla 3 yaş küçük olabilir bana göre tabi bu herkese göre değişir aşkın derecesine göre

Onunla aramızda 4 yaş var.. ailesi aramızdaki yaş farkını bilmiyor ve beni onunla yaşıt sanıyor..tahmin ettiğim kadarıyla onun için yaş farkı sorun değil ama çevreye ve ailesine karşı tedirgin.. açıkçası ne çevresine karşı ne de ailesine karşı benden dolayı zor durumda kalmasını istemiyorum. Fakat küçük bir sorun var. Ben onu çok seviyorum..

Onunla aramızda 4 yaş var.. ailesi aramızdaki yaş farkını bilmiyor ve beni onunla yaşıt sanıyor..tahmin ettiğim kadarıyla onun için yaş farkı sorun değil ama çevreye ve ailesine karşı tedirgin.. açıkçası ne çevresine karşı ne de ailesine karşı benden dolayı zor durumda kalmasını istemiyorum. Fakat küçük bir sorun var. Ben onu çok seviyorum..

Eee üjj bejj yaş farketmez :27: Bende 8-10 yaş fark var felan sandım, ailesine gerçeği söylemek zorunda mı? Varsın aynı yaşta bilsinler ya da 1 yaş büyük bilsinler nolcak.Kaç yaşındasın acaba?

basit şeyler bunlar dert edecek bir yanı yok.
neden zor durumda kalsın ki? suç mu işledin ahlaksızlık mı yaptın? zor durumda kalmak bu gibi sebeplerden olur, o da seni seviyorsa bunu açık açık herkese söyleyebilmeli bence

ben samımı olup yasca kucuk bır sevgılı ıstemem .erkek mılletı zaten zor olgunlasıyor bır de benden yasca kucuk olursa vay halıme .ama tatlım bu tabıkı de kısıden kısıye degısır .ben ıstemem kendımden kucuk bırını ama sen ıstersın herkez farklı .kımse sana neden senden kucuk dıye hesapda soramaz .sen ve sevgılın kabul ettıkten sonra hıc bır problem olmaz .ama sevgılının aılesıne karsı tereddutlu olması kotu olmus ya :26:

ben yapamazdım açıkçası,kafamda yaşı problem etmekten onu sevemeye fırsatım kalmazdı heralde:)
ama çok yakın bir arkadaşım küçüklüğünü bildiğimiz kendinden 4 yaş küçük biriyle 2 sene filan çıktı,deli doluydu ama yürümedi..
tabii her ilişki böyle olacak değil
erkek yaş 19,kızın 23 se olma oranı düşük,
erkek yaş 28,kız 32 ise çokta problem olmaz gibi bilmem bu işler mantık işi değil ama ya

benim sevgilim benden 13 ay küçük ama sanırım sizin bahsettiğiniz "yaşça" kavramına uymuyo gibi. çok diil :4:
hiçbir şekilde problem diil kişinin kendisiyle ilgili gayet de olgun bi sevgilim var 22 yaşında olmasına rağmen :81:

şu anda benden küçük olanlar çocuk kategorisine giriyor ama yaşlanınca 25 yaş küçük olması bile sorun olmazdı.:97: sadece 18 yaşından küçük biriyse olmaz ilişki.:55:
onun dışında hiç bir sorun teşkil etmez bence.:55:

Son düzenleme:
benden en fazla 5 yas olmak üzere erkek arkadaslarim oldu..yürüdü walla..evlensekte yürürdü..ama ben baska seyler istiyordum olmadi...cok tanidik var esi kendinden kücük olan bal gibide yürüyor hersey. yas önemli degil kafa kirik olmasin yeter :)

mühim olan kafa yaşıdır, insan hissettiği yaştadır, yaşadığı kadar da yaş alır. bi kağıt parçasında yazan rakamlarla insanları kategorize etmek sığ bir yaklaşımdır. Benim eşimde benden 4 yaş küçük, ama fiziksel olarakda akran görünüyoruz ruhen de, hatta o benden daha olgun diyebilirim.:)

bu işlerde genelleme yapılmamalı, fıtrat meselesi.10 yaş büyük olgunlaşmamış adamlarla dolu memleket..

bu arada yaş farkına, sizlerin kaç yaşlarınd olduğunuza, kendinizi naıl geşitridiğinize, aşkınıza... bağlı.

erkek 18 kız 23 olsa olmaz bence. 5 yaş halbuki

erkek 32 kız 37 olur. gene 5 yaş.

kuzenim ve görümcem kendilerinden 3 yaş genç adamlarla evli. dışardan da ii görünüyolar.

he şu var yaş farkı çoksa aranızda. kadın çocuk doğur falan çabuk çöküyo.. kendine bakman için bahane olur genç koca. gerçi adam büyüktür kadın gene salar kendini çöker yaşlada alakalı dğeil.

seviyorsanız anlaşıyorsanız ikiizde olgun yaşlardaysanız olur. niye olmasın. ohh çıtır adam. benim kocam 8 yaş büyük beden içi geçmiş gibi ben kıpır kıpır

Benim kız kardeşimde de aynı sorun var.. kardeşim 24 yaşında, erkek arkadaşıda 20 yaşında.. erkek arkadaşı kardşeimle evlenmek istiyor. Ama kardeşim yaş problemini sorun ediyor.. İlerde duyguları değişir mi, geçici hevesmi die söylenip duruyor.. Kötü bir durum evet.. Bende kendimden küçük yaşta birine aşık olmak istemem ama aşık olduysamda ve çok seviyorsam yaş problemini sorun etmem..

benim uzaktan uzağa hoşlandığım bi genç var benden 1 buçuk yaş küçük... gidip açılmayı falan düşünmüyorum, sadece platonik hoşlanıyorum, bunu bilen samimi bi erkek arkım, kesinlikle olmayacağını, erkeklerin çok geç olgunlaştığını, bir bayanın kendinden küçük biriyle asla evlenmemsi gerektiğini savunuyor...
bana kalsa aşkın yaşı yoktur derim ama arkadaşım pekte haksız sayılmaz:31:
aslında kk bayanlarının bu konudaki görüşlerini bende merak ediyorum :26:

Benim eşim de benden 6 ay küçük. Ama insanlar bunu duyunca bile şaşırıyor! Mesela eşim, hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak benden çok çok daha olgun. Ben ondan küçük olsaydım çok çocuk kalacaktım yanında :61:

Annemin bir komşusu var, kadın erkekten 8 yaş büyük. Üstelik ilk evlilikleri, severek evlenmişler. :31: Benim arkadaşım, kendisinden 6 yaş küçük biriyle evlendi ve gayette mutlular. Üstelik kız yaşından bile büyük gösteriyor, erkekse bebek yüz. :66: Çocuğun ailesi ilk başta çok sorun yaptılar ama şimdi gelinlerini çok seviyorlar. Yani diyeceğim o ki, eğer seviyorsa iki taraf ta kimse ama hiç kimse karışmamalı. Ve kimse yaş konusu yüzünden sevmekten korkmamalı.

Back
X