Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Babaannem dedemden 3 yaş büyüktür 79 yaşında ve dedem allah ömür versin 76 yaşında acaip esprili neşeli bi insandır
nasıl evlendiniz diye sorduğumuzda"valla ben kısa pantolonla oturuyodum oyun oynuyodum atın üzerinde binmiş bi gelin aldı beni atın arkasına götürdü evlendik" der hep
babaannemi kızdırmak için..Yaşıyla ilgili çok takılır..:))
Ablamda eniştem den 2 yaş büyük,en yakın arkadaşım da 3 yaş büyük eşinden,eltim de kaynımdan 3 yaş büyük...
bi tek benim eşim benden 3 yaş büyük çevremdekiler hep çıtır koca aldı
Benim eski sevgilimle aramda 2 yaş vardı başlarda sorun yapmadı bende yapmadım ama iş ne zaman ciddiye bindi sen benden büyüksün demeye başladı ben seninle evlenemem dedi yaşı küçüklerle olmuyor en azından ben beceremedim.
erkek için sıkıntı oluyor bence.nede olsa 30undan sonra bir şekilde daha genç olmasını isteyecektir sevdiğinin o yüzden erkek 3-4 yaş büyük olmalı diye düşünüyorum enaz...
erkek için sıkıntı oluyor bence.nede olsa 30undan sonra bir şekilde daha genç olmasını isteyecektir sevdiğinin o yüzden erkek 3-4 yaş büyük olmalı diye düşünüyorum enaz...