• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz erkek sizden yaşça küçük olursa.....

1 2 yaş benim için sorun değil daha fazla çocuğum gibi hissederim yavvv:1:

Babaannem dedemden 3 yaş büyüktür 79 yaşında ve dedem allah ömür versin 76 yaşında acaip esprili neşeli bi insandır:nazar:

nasıl evlendiniz diye sorduğumuzda"valla ben kısa pantolonla oturuyodum oyun oynuyodum atın üzerinde binmiş bi gelin aldı beni atın arkasına götürdü evlendik" der hep:1:

babaannemi kızdırmak için..Yaşıyla ilgili çok takılır..:))
Ablamda eniştem den 2 yaş büyük,en yakın arkadaşım da 3 yaş büyük eşinden,eltim de kaynımdan 3 yaş büyük...

bi tek benim eşim benden 3 yaş büyük çevremdekiler hep çıtır koca aldı :1:

Benim eski sevgilimle aramda 2 yaş vardı başlarda sorun yapmadı bende yapmadım ama iş ne zaman ciddiye bindi sen benden büyüksün demeye başladı ben seninle evlenemem dedi yaşı küçüklerle olmuyor en azından ben beceremedim.

eğer küçük olan kişi şuan aşık olduğum kişi olsaydı olursa olsun hiç farketmezdi ben onu büyütürdümmm:23:

Ben eşimden 3 yaş büyüğüm,bazen eşim takılır bana zengin olcam diye seninle evlendim hareket yok diye :60: Kendisi benden daha olgundur bazı

durumlarda..

Bizim hiç sorunumuz yok yaşla alakalı,hatta annesi babası benim oğullarından genç göründüğümü söyler durur :60:

Yeter ki gönüller bir olsun,dert etme :66:

erkek için sıkıntı oluyor bence.nede olsa 30undan sonra bir şekilde daha genç olmasını isteyecektir sevdiğinin o yüzden erkek 3-4 yaş büyük olmalı diye düşünüyorum enaz...

erkek için sıkıntı oluyor bence.nede olsa 30undan sonra bir şekilde daha genç olmasını isteyecektir sevdiğinin o yüzden erkek 3-4 yaş büyük olmalı diye düşünüyorum enaz...

en fazla 5 yaş küçük olması sorun olmazdı
O da tabi duruma göre değişir.

Son düzenleme:
Eğer kafa yapınız uyuyorsa ve olgun biriyse bence sorun olmaz :)

Back
X