Sevdiğiniz için bunu yapar mıydınız?

ben hiç bir erkek için asla tüyümü bile kıpırdatmam k,i birde ortada yalan varsa kapsama alanına bile girmesine izin verme...

Mesela çok samimi bir arkadaşıyla yemeğe gittiğini söyledi fakat yanında erkek arkadaşının da olacağını söylemişti meğer yokmuş. Arkamdan kötü konuşan bir arkadaşın sözlerini onaylamış yüzüme de beni savunduğunu söylemişti
Offff ayni eski nişanlım seviyorsun evet ama yine yapıyorlar

Mesela çok samimi bir arkadaşıyla yemeğe gittiğini söyledi fakat yanında erkek arkadaşının da olacağını söylemişti meğer yokmuş. Arkamdan kötü konuşan bir arkadaşın sözlerini onaylamış yüzüme de beni savunduğunu söylemişti
Karaktersiz insanlarla vakit kaybetme önüne bak derim

Ben onun pişman olmasını dönmesini ve intikam almak istiyorum hepsi bu
Ne saçma düşünceniz var.
Beyninizi böyle gereksiz intikam planlarıyla ve ego savaslariyla yormayin lütfen. O pişman olunca siz intikam alınca mutlu mu olacaksınız? Sadece daha çok yipranacaksiniz. Kendine yediremeyecegin bir şey olmuş ki engellemişsin her yerden.
Benim zamanında çok tatlı, dünya iyisi bir sevgilim vardı ve ondan asla beklemeyeceğim bir yalan söylemişti. Ve gerçekten kötü bir şeydi.
Çok şiddetli bir kavga ettik ve bana dedi ki 'evet çok kötü,ben de kendimden beklemezdim. Annem de çok üzüldü....ama napayım,hayat böyle. İnsanlar yanlış yapar ben de bunu yaptım,deneyim oldu. Olmuş bitmiş,öleyim mi ?'
😂😂😂 Bana çok mantıklı geldi deidgi ya. 6 yıldır da ne zaman hata yapsam ben böyle düşünüyorum. Ne yapayim,öleyim mi yani , olmuş bitmiş :))
O konuda çocuğun samimiyetine ve sevgisine inandığım için ve iç sesimi dinlediğim için barismistim ve bir daha konusunu asla acmamis-lafini sokmamamis-imasini yapmamıştım.
Siz de gerçekten unutabilecekseniz barışın,yoksa boşuna yipranmayin

Bir kere yalan söyleyen hep söyler sakin geri dönme ben evliyim şans verdim ikinciye gene söyledi hee eğer sen ben de bir kere şans vereyim diyorsan ver ama bundan sonra yaaln söylerse sakın verme

Engellemekle cok iyi yapmışsınız kararinizdan donmeyiniz

Sevdiğiniz için yalanı affedip ona kendini ispatlaması için bir şans daha verir miydiniz? Her yerden engelledim bana ulaşma şansı yok seninle bir daha olması imkansız dedim :stop:
Yalana bağlı mesela beni aldatmış ben affetmem ama x yerdeyken y yerdeyim demiş bunda biraz sarsip devam ederim

Yemek olayi zaten kotu ama birisi arkandan atarken onu hem konuşturması hem de onaylaması cok cok kotu.. Nasil güveneceksin, nasil samimiyet hissedeceksin?

evet sevdigim icin yaparim ben ya,
ikinci ucuncu sansi veririm.

ama cok zor seviyorum ben ya,
o yuzden cok sorun olmuyor bu zayif noktam.

kolay seven biri iseniz yeniden yeniden dusunun deger mi diye.

1 hafta 10 gün 1 ay olsa neyse ama geçmiş dediğinize göre belirli bir yıl geçmiş diye düşünerek aynı öfkeyi ve kırgınlığı yaşayamam yaşayamadım da şahsen. Seviyorsan geçmişi geçmişte bırak taktiksel oynayarak ilişki olmaz. Bu adamın bu eksi halini kabul edip sevmeye devam etmeyi istiyormusun istemiyormusun. Mesele bu benim nazarımda. Ben en büyük hatalar da bile seviyorum diye şans veririm bitecekse ileride aşamamazlıktan biter yada ciddi sorunlar daha da sıkı bağlar kuruyor çift arasında. Tecrübeye sabit. ❤️

Back
X