- Konu Sahibi papatya0101
-
hmm şöyleki annem kanser tedavisi gördüğü sıralarda kendimi neredeyse bırakıp nişanlımın dertleriyle ilgilendim. daha doğrusu derdi vardı ama yok diyordu. her dediğine peki dedim sırf o biraz düzelsin kendini iyi hissetsin diye. trip bile atmadım. ama ben neler çektim allah biliyor. sonra ilişki bozulmaya başladı. ben kurtarmak için çırpındıkça çırpındım. sonunda netice alamadım ve ayrıldım. meğerse allahın cezası köpek beni aldatıyormuş.
ve bundan sonra kimseye karşı bu kadar toleranslı ve fedakar olmamaya karar verdim. eğer bir taraf fedakar olacaksa sadece olmuyor. ne kadar ekmek o kadar köfte bundan sonra..
Ayy canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına, olan hep fedakarlık yapana oluyor. Bende çok fedakarlık yapıyorum , bir kere bana verdiğinden çok fazla değer veriyorum , çok seviyorum, ne isterse ne derse yapıyorum kalbi kırılmasın, gönlü olsun diye ama o öylemiii , yook. Belki de fedakarlık yapa yapa şımartıyoruz tepemize çıkıyorlar. ( zaten bildikleri tek şey bu değil mi?? doğaları böyle)
Yaşadığım şehirden, ailemden, çevremden vazgeçiyorum:18:
Daha gerçekleştirememiş olmama rağmen yaptığım yada yapacağım en büyük fedakarlık
Onun için düzenimi bozup şehrimi değiştirmek olurdu..Çünkü çok aileme düşkün biriyim sanırım benim için hayatımın en
önemli kararı adımı olurdu..
sen nereye g,deceksin çok mu uzağa gideceksin
ewet yeni çevre güzelde herşeye baştan başlamak bütün herşeyi türkiyede silmek
kolay değil ki hele bi de ailenin senden başka bi evladı yoksa
hmm seninkide zormuşAnkaradan, Bursa'ya gideceğim canım. Yurtdışı değil benimkisi. Benimde annem tek kalacak. Bazen aklıma geldikçe üzülüyorum. Ama elimden bişey gelmiyor. Çoğu kişi evlendikten sonra, bir sokak öteside gurbet diyor. Mesafeler önemli değil, artık eskisi gibi ulaşımda zor değil felan diyor hep çevrem. Hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?