sevdiğiniz ile buluştuğunuzda nasıl vakit geçiriyorsunuz kızlar ...

nası yaniii:bbo:30 yaşında biri için gezip tozma yaşları yeni başlar utanmasan kaldır çöpe at diceksin yani hey allahım yaaneyse arkadaşım ne güzel konuşuyomuşsunuz işte bunda üzülcek bi şey yok merak etme

iş çıkışında yemeğe gideriz
merak ettiğimiz filmleri izlemeye gideriz
evde beraber yemek yapar yeriz, beraber ç.g.h. izler kahkahalara boğuluruz :roflol:
satranç oynarız, bağlama çalarız :asigim:
yürüyüşe çıkarız
alışveriz merkezlerinde geziniriz
haftasonu kızılaya gezmeye gidince cafelarde falan otururuz..

sinemaya gideriz
tv izleriz
parkta dolaşırız
beraber bulaşık yıkarız yemek yeriz
hayaller kurarız
gelecekten bahsederiz
alışveriş yaparız
ödemelri beraber yaparız
satranç oynarız
son harften kelime bulma oyununu oynarız
ders çalışırız(sürekli)
mağazalarda almasak bile kıyafet deneriz ama alırız
beraber fotoğraf çekeriz
para biriktiririz
beraber sohbete bayılırız :)
......

benımkı herseyı ayarladığı için bana yanlızca uymak gelıyor.o an aklımıza ne gelıyorsa onu yaparız bız su yada bunu yaparız dıye bırseyımız yok bızım bıze bırlıkte olduktan sonra hersey eglencelı gelıyo..

b sevgilim bile yok anlıyor musunz :1no2:

canım kıyamam ama üzülme :)
Çoğunuzun imrendiği şey bende var ama bende yalnızım.Evliyim ama hala eşimle
ancak sevgililer kadar görüşebiliyoruz :) Ayda 4 gün,2gece..
Ankaradaki arkadaşlara biyer tavsiye edeyim.
Tabi yalnız kalmak isteyenlerede biraz fazla nahoş manzaralar var.
Şu tunalıdan sonra çankayada bir park var ormanlı ala sırf.
Yeri çok güzelde her ağaç dibinde öpüşenler çok

biz genelde saatlerce sarılıp otururz yada elele dolaşırız
başka bı etkınlığımız yok

valla bızde de oyle degısık bırsye yok
eger hava ıyı ıse gezerız deıl ıse arabada oturur muzık acarız
sohbet ederız

bizim ruh halimize bağlı
bazen sokaklarda sadece sarılıp dolaşırız
çoğunlukla bir yerde oturur bişiler içer ya da yer ama mutlaka sohbet ederiz(sık sık buluşsakta konuşacak bişi bulunuyo çok şükürkaydirigubbakcemile3)
adalara gider ağaç altında oturur saatlerce muhabbet ederiz
gülhanede de oturur muhabbet ederiz hatta ben bi keresinde pasta yapıp evde getirmiştim beraber daldırdık çatalları :)))
sinemaya ara sıra gideriz vaktimiz ölüyo
boğaz turu yaparız
ben sultanahmet kapalıçarşı taraflarını gezmeyi severim oraları turlarız
ortaköye kumpir yemeye gideriz
taksimde volta atarız
çay bahçesinde güneşin batışına bakarız
şimdi kapattı ama önceden işyerine giderdik kola cips falan alır film seyrederdik
bi keresinde sabahlamıştık birbirimizi uyutmamak için ne maskaralıklar yaptık sabah olduğunda halimiz çok komikti kahvaltı ederken börekçide masada uyuya kalacaktık az daha
aklıma gelenler bunlar 1 seneye baya şey sıkıştırmışız bee asker şuan bitsinde daha neleeer yapar nerelerii gezeriz boshayallersmile

Tam bir sersem bütün planlarımı krsağımda bırakır,tek öne sürdüğü fikir istersen sinemaya gidelim,bide bana dio ben öyle değşik şeyleri sevmiyorum ,,sanki 70 yaşında genelde gittiğimiz değişik yerler hep benim fikrim,kaç kere buluşup hiçbiryere gidemeyip eve döndüğümü bilirim,bigün diyorum hadi istanbula gidip gezelim,yok ya napıcaz orda sende hep gezmek istiyorsun,ben böyleyim sevmiyorum diyor,sanki hep onun sevdiği şeyleri yapmak zorundayız,başka birgün diyorum hadi piknik yapalım ne o öle be köylü gibi piknik diyor,müzelere gidelim diyorum öfff diyo,kaç kere tartıştık
mesela en son bugün,sınavdan çıktım buluşalım dedim,.hava çok güzel dedim,ya ben ananemlere gideyim ne zamandır gitmedim dedi,ve 4 senedir böylr hiç değişmedi,çok sıkıldımm
:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…