Sevdiğiniz insan ve ağız kokusu ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi BenLale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

BenLale

Ziyaretçi
Kızlar benim böyle bir derdim var maalesef
her zaman olmasada sevgilimin ağız kokusundan rahatsızlık duyuyorum
ve yakın olamıyorum ona
ayrıca acaba benimde böyle bir sorunum varmı diye düşünüp
kendimi de ondan geri çekiyorum
ben bunu ona söyleyemem asla
bu soruna nasıl çare bulcam kızlar :çok üzgünüm:
kalbi kırılır diye çekiniyorum
ve işin diğer tarafı kendimde takıntılı oldum akannehir
sürekli diş fırçalıyorum ağzıma sakız atıyorum
belkide benimde ağzım kokuyordur diye pimpirikli oldum:sinifsinif:
(hani insan kendi ağız kokusunu alamazmış ya)
eğer böyle ise o da söylemiyorsa bana ben ona nasıl derim

herhangi bir sağlık sıkıntım yok çok şükür
zaten takıntılı olarak sürekli diş fırçalıyorummafoldumben
ona diyemiyorum,diyemediğim gibi kendimde durduk yere saplantılı oluyorum

nasl belli edebilirim sizce ona
ne yapmalıyım
çok seviyorum incitmek hiç istemem:çok üzgünüm:

kızlar önerilere ihtiyacım var lütfen:uhm:

birlikteyken agız kokusunu geçici önleyen sakızlardan verebilirsin ona,her buluştuguunzda verirsen belki zamanla anlar,neden bu bana bu sakızlardan veriyor diye düşünür belki:)

Ben olsam, sevgilime onu kirmayacak sekilde soylerdim. BU belki dislerini fircalamadigi icindir, belki de ic organlarinda sorun da olabilir.
Sevgilinizin dis fircalama aliskanligi var mi? Bunu dislerine bakarak da anlayabilirsiniz. Disleri temiz mi yoksa kirli mi?

zor bir durum Allah yardımcın olsun...onu kırmadan söyle desemde böyle bir durumda kimin kalbi kırılmaz kiCADIARZUbence ima edebilirsim ama direkt söyleme erkek arkadasının yüzünelmaz: arkadasların dediği gibi belki sakız filan verirsen anlar..acaba bir rahatsızlıgı mı var?bazı insanların karnı acıkıncada agzı kokar belki de sebep bu kadar basittir...

Ağız kokusu bir hastalığın habercisi olabilir, özellikle mide sorunlarından kaynaklanabilir. Bu nedenle sevgilinize sağlığını düşünerek söylemelisiniz. Yani ağzın kokuyor rahatsız oluyorum yerine, ağzın kokuyor midende bir sorun olabilir doktora gidelim derseniz eminimki kırılmayacaktır.
Zaten emin olun ki erkekler bizim kadar ince düşünmüyorlar. En kaba halinizle söyleseniz bile kırılmazlar.

valla bizim bir arkadaşımız bu yüzden boşandı .bence ciddi bir sorun

kızlar benim eşimdede oluyo malesef dişlerindeki dolgular sebebiyle herzaman ağzın kokuyo denmiyo tabi gerçi herzamanda olmuyo ama yatağa girmeden ben diş fırçalarına macun koyup onada uzatıyorum bende fırçalıyorum ve çözülüyo sorun kırmadan yapılabilecek çok şey var bencede.....

acikca konusmanda fayda var bence.
kirilinilcak bir mevzu degil bu ciddi anlamda rahatsizlik.

Erkeklerin cogunda var, isyerinde ben toplantida konusurken bile rahatsiz oluyorum yanımdakilerden. Insan surekli kendine bakmalı, yiyip icip dislerini fircalamiyorlar sonra o agizdaki bakteriler kotu kokulara yolaciyor. Gunde 3 kere disini fircalayan erkek goremiyorum ben mesela isyerinde falan...

offf benim eşimdede vr bu sorun. dişleri hiç sağlıklı değil. çok çürüğü var. memeleketinin suyundan sanırım herkesin dişleri çürük. söyleyemiyordum ama bu ara söylüyorum. nasıl hallolacak hiç bilmiyorum.

okuyunca kötü oldum yaa, geçen aşkım bana bir sakız verdi, acaba ağzımın kokusundan dolayımı verdi.
Bir çürük dişim var çok rahatsızım bu konuda ama çok önem gösteriyorum, şeker, sakız ve diş fırçalamayı hiç bırakmıyorum...

Ben dişlerime çok önem veririm , günde 3 kere fırçalarım filan de laf arasında..
Erkekler o kadar ince düşünemezler ama belki anlar..

eğer sarımsak soğan gibi şeyleri yiyorsa koku yapar. dişini fırçalasa da geçmez.
dişinde çürük varsa o da koku yapar.
ya da midesinde sorun vardır.
konuşmayı dene bence. nedenini öğren. buluştuğunuz da naneli sakızlardan ver.
eşimde de var aynı sorun. diş çürüğü nedeniyle. ben hiç çekinmeden söyledim. sakız bulundurum hep.

Bence bir şekilde söylemen lazım..

Sen rahatsız olduğuna göre başkaları da sevgilinden rahatsız oluyordur, diğer arkadaşları, iş arkadaşları ne bileyim başkaları da rahatsızdır da söylemiyorlardır..
Sevgilinin bu duruma düşmesini de istemezsin değil mi? ben olsam istemem, başkalaının onun yanındayken içinden ''ıyyy'' demelerini istemezdim şahsen..Neden iğrensinler ki?

Sen kibarca ''hayatım ara ara dişlerinden koku alıyorum çook kötü değil ama bir dişçiye görün istersen'' şeklinde söyleyebilirsin..

Bence o da farkındadır kokunun, belki de ihmal ediyordur..
Bence bir şekilde söyle sonuçta diş konusu sağlık meselesi....

eşin olsa söylenir ama sevgili olunca çekinir insan, bence sağlıkla ilgili konu aç sonra diş saglıgına getir konuyu işte agız kokmasından çok rahatsız olurum bence herkes dikkat etmeli düş çürügü varsa dr ye gitmeli fln dersen mesajı alır belki

bence dırek söyle, senı sevıyorsa bır çözum bulur. belkı başta kırılır ama en azından duzelır. yoksa sen soğuyup bıtıreceksın gıbı gelıyor bu ılışkıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…