- Konu Sahibi BenLale
-
Önce ona sor aşkım benim ağzım kokuyor mu hiç diye ? Bakalım ne diyecek..
O da sana sorar belki sende dersin zaman zaman farkettim aciba midenle ilgili bir sorunun mu var doktora gidelim endişeleniyorum senin için de..
bu şekilde kırıcı olacağını sanmıyorum ..
böyle şeylerde aslında kırılmamalı karşı taraf.
çünkü gerçekten çok rahatsız edici bir durum.
dişlerinde belki bir rahatsızlık vardır ihmal ediyodur.
ben eşime söylemiştim valla biraz bozulmuştu ama soluğu diş hekiminde aldı hem dişlerini yaptırdı artık sorunu kalmadı hem daha güzel görünüyor dişleri. şimdi bana dua ediyo:)
canım, bazı arkadaşlar diş hastalıklarına değinmişler..evet doğru,dişleri çürükse veya sağlıksız durumdaysa kokuya neden olur..işte sana güzel bi bahane!!!
hem açıkça söylememiş olcaksın, hem de rahatsızlığı gidecek..:lepi:
bi şekilde konuyu dişlere getir, dişlerinde sorun var mı yok mu öğrenmeye çalış..ne bilim işte kendi dişin ağrıyomuş gibi yap sonra ona da sor aşkım senin var mı çürüğün bakıyım falan de :bbo: eğer çürük görürsen onu dişçiye gitmeye ikna et..ilerde daha çok sorun olur diş ihmale gelmez diye anlat.
hatta ona dişçiye giderse sevdiği bişeyi beraber yapacağınıza dair söz ver..futbol seviyosa maç izlemek gibi..
gibi gibiii..aklıma gelirse yazarım yine..gamyoncuiremsusırnaşık şey
Önce ona sor aşkım benim ağzım kokuyor mu hiç diye ? Bakalım ne diyecek..
O da sana sorar belki sende dersin zaman zaman farkettim aciba midenle ilgili bir sorunun mu var doktora gidelim endişeleniyorum senin için de..
bu şekilde kırıcı olacağını sanmıyorum ..
canım, bazı arkadaşlar diş hastalıklarına değinmişler..evet doğru,dişleri çürükse veya sağlıksız durumdaysa kokuya neden olur..işte sana güzel bi bahane!!!
hem açıkça söylememiş olcaksın, hem de rahatsızlığı gidecek..:lepi:
bi şekilde konuyu dişlere getir, dişlerinde sorun var mı yok mu öğrenmeye çalış..ne bilim işte kendi dişin ağrıyomuş gibi yap sonra ona da sor aşkım senin var mı çürüğün bakıyım falan de :bbo: eğer çürük görürsen onu dişçiye gitmeye ikna et..ilerde daha çok sorun olur diş ihmale gelmez diye anlat.
hatta ona dişçiye giderse sevdiği bişeyi beraber yapacağınıza dair söz ver..futbol seviyosa maç izlemek gibi..
gibi gibiii..aklıma gelirse yazarım yine..gamyoncuiremsusırnaşık şey
valla bizim bir arkadaşımız bu yüzden boşandı .bence ciddi bir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?