• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz İnsanları Sevilesi Kılan Şey Nedir?

ben sahici insan severim.böyle insan gibi insan
kıvırmayan,dolandırmayan.dümdüz...
zaaflarının farkında olan
yapamam diyebilen,bilmediğini kabul eden
şaşırmayı bilen
insan olduğunun farkında olan
daha da özel bi şey yapmasına gerek
severim ben kendiliğimden

içten ve samimi değil mi cinsim?
zaaflarını kabul edip ben bukadarım diyen ama kendini de geliştireni öğrenmekten korkmayan, yeniliğe açık, yani aslında senin gibi insanlar...
canım benim...

anlıyamıyacağı kadar anlayışlı insanı bağrıma basasım geliyor benim..
hayır , diyebilen,diyen..dememe de kucak açabilen,anlıyan insan.. anlayışlı insan..
fikirlere karşı geliceğine,,kızıcağına.. neden öyle düşünüldüğünü öğrenmek isteyen,,
anlamların, herkes de aynı,lık ifade etmiyeceğine inanırım çünkü..
bir de ,,sır lı insanları severim çok.. anlattıklarımızı,,konuştuklarımızı,, bir üçüncü şahıstan duymayacağıma inandığım insanlar.. canlar severim.. onunkiler bende..benimkiler onda..emanet edilebilen..
ve olduğu gibi olan canlar severim..saf..katışıksız..dupduru..

ve elfida... sizin , kelimelerinizin bıraktığı ıslaklığı,, giz li hüznü de çok beğeniyorum..

anlıyamıyacağı kadar anlayışlı insanı bağrıma basasım geliyor benim..
hayır , diyebilen,diyen..dememe de kucak açabilen,anlıyan insan.. anlayışlı insan..
fikirlere karşı geliceğine,,kızıcağına.. neden öyle düşünüldüğünü öğrenmek isteyen,,
anlamların, herkes de aynı,lık ifade etmiyeceğine inanırım çünkü..
bir de ,,sır lı insanları severim çok.. anlattıklarımızı,,konuştuklarımızı,, bir üçüncü şahıstan duymayacağıma inandığım insanlar.. canlar severim.. onunkiler bende..benimkiler onda..emanet edilebilen..
ve olduğu gibi olan canlar severim..saf..katışıksız..dupduru..

ve elfida... sizin , kelimelerinizin bıraktığı ıslaklığı,, giz li hüznü de çok beğeniyorum..

Biliyormusun Akasya...,,
Bazen insanın içinden, aklından geçeni Allah karşısına çıkarıyor...
Hatta hiç bilmediğimiz insanlardan duymamız gereken şeyleri duyuyoruz...
Allah bizimle kulları vasıtasıyla konuşuyor...
Gizli hüzün demişsin bir aydan daha fazla bir zaman önce...
Demekki sana en çok hüznüm yansımış benim...
Bakanın bile anlamayacağı bir şey bu ve senin oradan hissetmen çok hoşuma gitti..
Yürek gözü açık olan insanları seviyorum bende..
Var ol..

Back
X