Evlenemezdim zaten aileninde durumu iyi değil ki ben beklemekle hata mi yapiyorum yaşadığım sıkıntılara aileler bulusmasin işi olsun evlenelim istedim. Kardesininde belli işi yok kız ve ailesi istiyorErkek arkadasin işsizken sadece aile desteğiyle evlenemezsiniz ki.
Kardeşi calisiyorsa kendi halledebilir.
Belki ailesine degil kendine guveniyordur.
Çalışmıyor dahası simdi çalışıyor günlük bi yerdeKucuk kardes calisiyor mu ona gore yorum yapicam.
Evlenemezdim zaten aileninde durumu iyi değil ki ben beklemekle hata mi yapiyorum yaşadığım sıkıntılara aileler bulusmasin işi olsun evlenelim istedim. Kardesininde belli işi yok kız ve ailesi istiyor
Duzenli bir isi olsaydi abisini beklemek istemedi derdim haliyle.Ama kucuk kardes evlenmese bile abisi issizken siz zaten evlenemezdiniz.Elindekini harciyorlar demissiniz ama aile de bir yere kadar.Evlendikten sonra ne kadar destek cikabilirler ki kucuk kardes ve geline.Çalışmıyor dahası simdi çalışıyor günlük bi yerde
Düğünü erkek tarafı yapıyor en masraflısıda düğün diye düşünüyorum.Bu yüzden olabilir mi? Yani mantıklımı değilmi bilmiyorum ama akllıma direkt bu geldi.Hatta kızlarının görüştüğü çocuk belki zengindir.Maddi durumu çok iyidir.Bu sebeptende olabilir.Çocuk okumuştur çok iyi mesleği vardır o sebeplede olabilir.Bu tarz.Diye tahmin ediyorum yani.
Kardesdr erkekKardeste erkek :)
Kardesdr erkek
Kardeste erkek :)
Ben zaten kendime sevgimize ve rabbime güveniyorum ama aile destegi olmadan da olur mu büyük için yapilan planlara küçük konmasi bilmiyorumm ben sadece sevdigimle yururken biraz daha ferah olsun istemistim çok buyuttum üzdüm üzüldüm galibaEvet bende onu diyorum, 2 erkek kardeş paylasilamayan aile destegi :/
Keske herkes dal aramak yerine kendi kanatlarina guvense.
Doğru diyorsunuz ama yapamiyorum elimde değil içim daralıyo nefes alamiyorum sanki onların mutsuzlugunu istedigimden değil mutlu olsun herkes ama hicbirsey yokken bizi bile bile yapiyorlar agrima gidiyoCanim hiç kafana takma onlar yapsınlar sözü sizde herseyinizi kendinizi yaparsınız birlikte inan böylesi daha iyi olur ileride daha mutlu olursun emin ol kimse bi şey diyemez birlikte bi yerlere gelmiş olursunuz hem iliskiniz kuvvetlenir zor da olsa biraz hem de kimseye minnet etmmemis olursun
Ben zaten kendime sevgimize ve rabbime güveniyorum ama aile destegi olmadan da olur mu büyük için yapilan planlara küçük konmasi bilmiyorumm ben sadece sevdigimle yururken biraz daha ferah olsun istemistim çok buyuttum üzdüm üzüldüm galiba
Yani onun ki de normal degil kesinlikle. 1 hafta görüştüğü kizla söz nisan istemek garip. İş yok güç yok.
Yani kendiniz is sorununu cozerseniz az olsun öz olsun bi sekilde halledersiniz.
Önemli olan düğün den ziyade gecinmek icin şartları oluşturmak.
Şuan sana gelin söz nisan yapalim deseler buda seni mutlu etmeyecek.
Çünkü biliyosun ki onlar da da yok. Ne kadar yapabilirsin ki istediklerini olmayan parayla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?