- 31 Aralık 2010
- 596
- 571
- 103
Enüşteye alkışş :) çok hoşuma gitti bu söz
Bende çok etkilendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enüşteye alkışş :) çok hoşuma gitti bu söz
seni günlük topiğinden biliyorum pek yazmıyorum ama arada okuyorum orayı üzülüyodun hayatımda kimse yok diye, dünde yazmışsın 2 ay sonra evleniyorum diye. ne zamandır uğramıyosam o topiğe düğününe yetişmişim :) sevindim Allah mutlu etsinBen tam umudumu kesmistim..cunku nerde manyak var bendeydi.. bi nevi manyak miknatisi saniyodum kendimi artik o derece.. tamam dedim kapadim bu defteri beni adam gibi adam bulmiycak.. sonra arkadas ortaminda arkadasim niyetlenmis bu ise tanistirildik falan bastan ih mih ettim ama ilk ay bana ole bi supriz yaptiki buyulendim sanki.. sonrasinda ask bacayi sardi 2ay sonra dugunumuz var kismetse..
Merhaba arkadaşlar, sorum eşiniz, sevdiğiniz kişi gökten kucağınıza mı düştü, sanki hiç ortada yokken birden gökten düşer gibi mi hayatınıza girdi yoksa siz hayatımda ciddi bişeyler olsun diyordunuz da onu mu fark ettiniz? Kişilere göre değişir ama merak ediyorum..
aniden yıldırım gibi hayatımın ortasına düştüMerhaba arkadaşlar, sorum eşiniz, sevdiğiniz kişi gökten kucağınıza mı düştü, sanki hiç ortada yokken birden gökten düşer gibi mi hayatınıza girdi yoksa siz hayatımda ciddi bişeyler olsun diyordunuz da onu mu fark ettiniz? Kişilere göre değişir ama merak ediyorum..
Merhaba arkadaşlar, sorum eşiniz, sevdiğiniz kişi gökten kucağınıza mı düştü, sanki hiç ortada yokken birden gökten düşer gibi mi hayatınıza girdi yoksa siz hayatımda ciddi bişeyler olsun diyordunuz da onu mu fark ettiniz? Kişilere göre değişir ama merak ediyorum..