• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz kişi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben esimi ilk gordugumde bu adamdan cok iyi baba olur dedim :KK53::KK53:
sonra gel zaman git zaman ruyalarima girmeye basladi..
derken bizimki bigun uzun yola cikmis arabayla ,ozaman buna yol boyu ariyana senin karin..ariyana senin esin... diye vahiy mi geldi diyim,ic sesi bununla mi konustu diyim..artik ne olduysa ortada ne sevgili durumu ne bisey yokken msj atti bana benimle evlen diye:KK48:
bende tabi dedim evlenirim..icimden de delirmis diye geciyor:KK53:
hakikaten de 8 ay icinde evlendik :nazar:

Benim eşim gökten düştü valla,hem de çok küçüktük :KK45:

Sözlüm tam 7 ay peşimden koştu hiç istemedim onu her gün arıyor her gün görüşmek istiyordu görüşmemek için çok bahane saydım en sonunda yanına gittim ne olacak bir iki saatten diye : )
o gün bu gündür birlikteyiz 20 eylülde sözlendik bana deseler bu çocukla 5 yıl birlikte olup evleneceksin gülerdim hiç ummadığım anda oldu.. :KK51:

25 yaşından önce asla evlenmem diye yırtınırken hatta flört ederken aman gönül eğlencesi dedikten 6 ay sonra nişanlanıp 15 ay sonra evlenerek 25 yaş sınırımı şehir efsanesi olarak tarihe gömdüm :KK53:
Çok şükür 8. yılımız bitti.

Ben tam umudumu kesmistim..cunku nerde manyak var bendeydi.. bi nevi manyak miknatisi saniyodum kendimi artik o derece.. tamam dedim kapadim bu defteri beni adam gibi adam bulmiycak.. sonra arkadas ortaminda arkadasim niyetlenmis bu ise tanistirildik falan bastan ih mih ettim ama ilk ay bana ole bi supriz yaptiki buyulendim sanki.. sonrasinda ask bacayi sardi 2ay sonra dugunumuz var kismetse..

Benimki tam anlamıyla gökten düştü.

Hiç hesapta yokken, hatta yalnızlıktan sıkılmış ve başka bi şehre göç etmeyi düşünürken, bi gün bi mesaj, ertesi gün buluşma ve 7 aydır da beraberiz.

İş arkadaşım, hiç tanımıyordum ama o beni 6-7 ay kadar takip edip, sorup soruşturmuş. Hep işyerinde karşılaşıp konuşmayı umarken, ben pek işe uğramadadığımdan, görmeyip mesajla şansımı deneyim demiş.

Aşığız şu An iyi gidiyor ama henüz evlilik falan yok tabi. Hayırlısı. İnsallah gönlüne göre olur her şey..

aynen dediğin gibi gökten kucağıma düştü, kalbimin orta yerine oturdu :KK200:11 ayda evlendik, 3 yıllıkta evliyiz :nazar:

Ben tam umudumu kesmistim..cunku nerde manyak var bendeydi.. bi nevi manyak miknatisi saniyodum kendimi artik o derece.. tamam dedim kapadim bu defteri beni adam gibi adam bulmiycak.. sonra arkadas ortaminda arkadasim niyetlenmis bu ise tanistirildik falan bastan ih mih ettim ama ilk ay bana ole bi supriz yaptiki buyulendim sanki.. sonrasinda ask bacayi sardi 2ay sonra dugunumuz var kismetse..
seni günlük topiğinden biliyorum pek yazmıyorum ama arada okuyorum orayı üzülüyodun hayatımda kimse yok diye, dünde yazmışsın 2 ay sonra evleniyorum diye. ne zamandır uğramıyosam o topiğe düğününe yetişmişim :) sevindim Allah mutlu etsin

Merhaba arkadaşlar, sorum eşiniz, sevdiğiniz kişi gökten kucağınıza mı düştü, sanki hiç ortada yokken birden gökten düşer gibi mi hayatınıza girdi yoksa siz hayatımda ciddi bişeyler olsun diyordunuz da onu mu fark ettiniz? Kişilere göre değişir ama merak ediyorum..

mesela benim tanışmam da şöyle oldu; nişanlımla benim ortak arkadas vardı. nişanlım da 2010 yılında arkadasımın face listesinden beni görüp mesaj atmıstı ama ben kaale almamıştım . oda sonra ısrar etmeyince konu da kapanıp gitti.. yani ben ozaman üniden daha yeni mezun olmuştum :)

neyseee tabi buarada beni isteyenler oluyodu. haber yollayanlar falan eve cok haber geliyodu anneme işte kızını istyolar şöyle böyle ama ben hic aldırış etmiyodum istemiyodum nedensizce banane deyip kestirip atıyodum... 23 aralık 2014de 1 arkadasım bana msj attı. bi arkadasım var seni onla tanıştıralım, düşünce yapısı filan sana cok uyuyo dedi memleketlerinizde birbirine yakın dedi.. bende onun hakkında bişiler sordum falan derken iyi tmm dedim . ertesi günü nişanlım bana msj attı :) 1hafta mesajlastık arada telde konuştuk .
sonra benim yanıma geldi tam 1 ocakta (kendisi şehir dışında) .
ve böylelikle başladı, sonrasında ne göriyiiim , megersem bu vakti zamanında bana msj atan cocukmuş :) onun face geçmişine gittigimizde de gördük zaten bana o zaman yazdıgı mesajları :KK68::KK68::KK68:

ondan öncede kimse olmamıştı hayatımda. 2010da kabul etmemişim demekki zamanı o zaman değilmiş ben buna inanıyorum, herşey vakti zamanı gelince kendiliğinden oluyor :KK45:

Merhaba arkadaşlar, sorum eşiniz, sevdiğiniz kişi gökten kucağınıza mı düştü, sanki hiç ortada yokken birden gökten düşer gibi mi hayatınıza girdi yoksa siz hayatımda ciddi bişeyler olsun diyordunuz da onu mu fark ettiniz? Kişilere göre değişir ama merak ediyorum..
aniden yıldırım gibi hayatımın ortasına düştü:KK53:

30dan önce aslaaaaaa evlenmem kariyer yapicam yurt dışında yasicam gbi planlarım vardı.25te zink diye evlendim sadece üniversiteyi bitirdim.ev hanimiyim.sidik mesafesi uzağa gidememekteyim.

2006 da ilk üniversiteye başladım ilk günümde sınıftan içeri girdim... Köşede tek başına biri oturuyordu.. Dedim "Allah'ım ne tatlı, istediğim gibi esmer, simsiyah saçlı, benim olur mu acaba"... O günden sonra baktım çok sessiz sakin içine kapanık biri.. Ahdettim onu açtım, arkadaş olduk, derttaş olduk, sevgili olduk ve 2013 te de evlendik... Artık bir çekirdek aileyiz.. :KK200::nazar::KK46:

gökten düştü iykide düşmüş anamın keyfine kalsa evde kaldıydım.

kendiliğinden giriverdi hayatıma 6 yıldır hayatımda kısmetse seneye yaza düğün yapmak istiyoruz.İyi ki de tanımışım diyorum

Eşimle tanıştık bir şekilde karşılıklı olarak birbirimizden nefret ettik.aynı okuldaydık karşılaşınca görmezden geliyordum.iki sene sonra tekrar tanıştırıldık.önce iyi arkadaş olduk.sonra sevgili.sevgililik işini çok sevdik uzattıkça uzattık.arada ayrılık oldu.sonra evlenelim dedik barıştık 4ay içinde inişan düğün oldu öyle eş olduk.şimdi de anne babayız.

Arayis icindeydim dogrusu.
Ablam yeni nisanlanmisti ve elinde her saat basi tel vardi. Bende dedim keske bende boyle olsam.
Sonra uzun zamandir konusmadigimz eskiden tanidigmiz bi erkege vuruldum.
Sonra ben acildim( aptal kafam aptalll).
Sonra ebemi gordum.

Bir baktım, burnumun dibinde. :KK15:

Back
X