Bu sefer ki sorum şu ; nişanlıniz kendi kullandigi ayfon 6s telefonu size yeniymis gibi lanse ediyor.
Supriz filan seklinde,boyle hic bozuntuya da vermiyor.(aa ayni senin telefondan ama bu dememe ragmen) saniyorsunuz ki gercekten sıfır.Sonra benim hatti yerlestirmeye koyulurken tam bi bakiyorum kendine aldigi yeni sony telefonu cikartiyor buyukce birsey.
Kendine yenisini alip size ayfon bile olsa eskisini vermesine bozulur muydunuz?nasil bir tavir sergilerdiniz?
Ben ayfon kullanıyorum altısını sekizi çıkınca alıcam bunu paket yapıp sevgilime hediye edicem ne var ki ayfon yani bu :))Bu sefer ki sorum şu ; nişanlıniz kendi kullandigi ayfon 6s telefonu size yeniymis gibi lanse ediyor.
Supriz filan seklinde,boyle hic bozuntuya da vermiyor.(aa ayni senin telefondan ama bu dememe ragmen) saniyorsunuz ki gercekten sıfır.Sonra benim hatti yerlestirmeye koyulurken tam bi bakiyorum kendine aldigi yeni sony telefonu cikartiyor buyukce birsey.
Kendine yenisini alip size ayfon bile olsa eskisini vermesine bozulur muydunuz?nasil bir tavir sergilerdiniz?
ahahahaah:)Bu şey değil mi ya
En son babalar duyardaki Kadir?
Hediyenin tabii ki büyüğü küçüğü olmaz lakin sizi enayi yerine koyması çok terbiyesizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?