Sevdiğinizden hediye

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Bu sefer ki sorum şu ; nişanlıniz kendi kullandigi ayfon 6s telefonu size yeniymis gibi lanse ediyor.
Supriz filan seklinde,boyle hic bozuntuya da vermiyor.(aa ayni senin telefondan ama bu dememe ragmen) saniyorsunuz ki gercekten sıfır.Sonra benim hatti yerlestirmeye koyulurken tam bi bakiyorum kendine aldigi yeni sony telefonu cikartiyor buyukce birsey.
Kendine yenisini alip size ayfon bile olsa eskisini vermesine bozulur muydunuz?nasil bir tavir sergilerdiniz?

Eğer yeni olduğunu söyleseydi bozulurdum. Çünkü yalan söylemiş ne gerek var yalana . Güzelce söylesin ben yeni telefon aldım sen kullanmak istersen 6s de senin olsun" desin. Sorun eski telefonu vermesi değil yeni demesi olurdu. Siz olabildiğince sakin kalmaya çalışın telefondan konu açılırsa ilk önce sorun eski telefonu olup olmadığını doğrulayın. Eğer sahiden eski telefonu size verdiyse keşke söyleseydin falan deyin. Ama çokta abartmayın yoksa suçlu siz olursunuz

Yalan değil de şaka gibi geldi bana. Neticede adam salak değil yeni telefonunu gördüğünüzde anlayacağınızı bilir. Önden şaka yapmış sanki ?

Reactions: KV_
Ben ayfon kullanıyorum altısını sekizi çıkınca alıcam bunu paket yapıp sevgilime hediye edicem ne var ki ayfon yani bu :))

ne kadar eski olabilir

Iphonedan gönderildi :))

Hediye olarak ne verdiği değil size yalan söylemesi büyük mesele.
Ben olsam sessiz kalmazdım sanırım.
Hediye alarak düşünceli davrandığını ama yaptığı şeyin hoş olmadığını, durumun farkında olduğumu söylerdim....

Ahahaha harbi yeni gibimi davrandı gülesim geldi kusura bakma :) yani aslında kendine yeni telefon alınca onu size vermesinde bişey yokta yeni gibi lanse etmesi saçma ve kötü olmuş kendini aptal yerine düşürmüş haberi Yok.ne gerek var sanki desene aşkım ben yeni tel aldım istersende sende bunu kullan diye bak bisürü kadını üstüne konuşturdun burda :)

Yani sana eski telefonunu vermeyi teklif etse bunda bir sorun yok ama eski telefonu yeni gibi göstermesi büyük problem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…