Buna savunmasi su sekilde oldu;nasil olsa ogrenecektin dedi.ogrenecek bile olsam yeniymis umidine kaptirmasi cok gururumu incitti.yeni olduğunu iddia ettiyse bozulurum.
yalancı yani.
Cok gururum incindiOoo konu "ayfon" ise tamamdır
Bariz oyuncu yani.
Eski telefonu hediye paketi yapmak da nedir?
Aynen gururum cok incindi zatenAyfonu sonyi bosver de adam sana yalan soylemis.
Kendisininkini cikarinca farkettim, iki tane yeni telefon alabilecek degildi ozamn dustu jeton .aslinda kendi telefonunun aynisiydi ,icimden de gecirdim.acaba bu cocuk kendi telinimi ayfonun kendi kutusunda ambalajinda paketlediki diye ama ayip olur bide yeniyse diye bir sey demedim.gururum incindi cok almadim telefonuNeden soylemediniz bu senin eski telefonun diye.
Kesinlikle oyleyalan atmasına gerek yok aslında aşkım yeni telefon aldım istersen sana diğerini verebilirim dese daha güzel olurmuş. Hiç hoş değil böyle yapması
Buna savunmasi su sekilde oldu;nasil olsa ogrenecektin dedi.ogrenecek bile olsam yeniymis umidine kaptirmasi cok gururumu incitti.
Ozamn ben almayip cekip gitmekle az yapmisim bile:)Adamda ticaret kafasi var. Bosa gitmesin demistir.
Ne mi yapardim o ayfonu ona yedirirdim.
Ozamn ben almayip cekip gitmekle az yapmisim bile:)
Aynisini soyledi nasil olsa gorecektin dedi.olabilir evet kullandigi telefonuda verebilir ama yeni bir sey mis gibi umitlendirmesi daha dogrusu ben bunu saka olarak algilayamam boyle bir seyi saka var saka var.Yalan değil de şaka gibi geldi bana. Neticede adam salak değil yeni telefonunu gördüğünüzde anlayacağınızı bilir. Önden şaka yapmış sanki ?
Bende sessiz kalmadimHediye olarak ne verdiği değil size yalan söylemesi büyük mesele.
Ben olsam sessiz kalmazdım sanırım.
Hediye alarak düşünceli davrandığını ama yaptığı şeyin hoş olmadığını, durumun farkında olduğumu söylerdim....
Aynen:)Ahahaha harbi yeni gibimi davrandı gülesim geldi kusura bakma :) yani aslında kendine yeni telefon alınca onu size vermesinde bişey yokta yeni gibi lanse etmesi saçma ve kötü olmuş kendini aptal yerine düşürmüş haberi Yok.ne gerek var sanki desene aşkım ben yeni tel aldım istersende sende bunu kullan diye bak bisürü kadını üstüne konuşturdun burda :)
Kabul etmedim almadim.Yalan malan ayfon6 ya konmuşsun tadını çıkar
:))Ehh münasip yerlerinden iade ederdim.. veya siz de ona hediye olarak kullanılmış çoraplarınızı donunuzu falan hediye edin
Aynen de iste yapti bi sey yine gozumden düşürücüe tamam işte nasıl olsa öğrenecek idiyseniz böyle bir yalana ne gerek varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?