Sevdiğinizden hediye

Neden soylemediniz bu senin eski telefonun diye.
Kendisininkini cikarinca farkettim, iki tane yeni telefon alabilecek degildi ozamn dustu jeton .aslinda kendi telefonunun aynisiydi ,icimden de gecirdim.acaba bu cocuk kendi telinimi ayfonun kendi kutusunda ambalajinda paketlediki diye ama ayip olur bide yeniyse diye bir sey demedim.gururum incindi cok almadim telefonu

Yalan değil de şaka gibi geldi bana. Neticede adam salak değil yeni telefonunu gördüğünüzde anlayacağınızı bilir. Önden şaka yapmış sanki ?
Aynisini soyledi nasil olsa gorecektin dedi.olabilir evet kullandigi telefonuda verebilir ama yeni bir sey mis gibi umitlendirmesi daha dogrusu ben bunu saka olarak algilayamam boyle bir seyi saka var saka var.

Bende sessiz kalmadim kalabilecegim bir sey degildi benim icin zaten, gururum incindi

Aynen:)

O değil de, ben ilk cümledeki "ayfon" kelimesini, "afyon" diye okudum, iyi mi?

Bundan sonra fatura fiş etiket kontrolü yapın en iyisi. Çakal sanıyor kendini. Bir kadın hiç hafife alınmamalı. Ne değişik insanlar mi var desem erkekler mi desem. Affetmek için elindeki yeni telefonu alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…