Sevdiğinizden hediye

Bundan sonra fatura fiş etiket kontrolü yapın en iyisi. Çakal sanıyor kendini. Bir kadın hiç hafife alınmamalı. Ne değişik insanlar mi var desem erkekler mi desem. Affetmek için elindeki yeni telefonu alabilirsin
Ondan telefonla alakali bir sey duymak gormek istemiyorum.kendim ucuzda olsa yenisini alabilirim eksik olsun.

Aynisini soyledi nasil olsa gorecektin dedi.olabilir evet kullandigi telefonuda verebilir ama yeni bir sey mis gibi umitlendirmesi daha dogrusu ben bunu saka olarak algilayamam boyle bir seyi saka var saka var.
Galiba sen gerçekten yeni sıfır bir iphone 6 almadığı için bozuldun? Oysa seni saf yerine koyup yalan söylediği için kızman lazım. Sen hayırdır jjqqhha çift olarak bi acaipsiniz

Galiba sen gerçekten yeni sıfır bir iphone 6 almadığı için bozuldun? Oysa seni saf yerine koyup yalan söylediği için kızman lazım. Sen hayırdır jjqqhha çift olarak bi acaipsiniz
Ilk olarak eskinin yeni gibi suprizle sunulmasina bozuldum.2. Olarak kendine yenisini bana eskisini vermesi de hosuma gitmedi ne olursa olsun yeniymis gibi unitlendirmesi Hos degildi normal sekilde pekala verilebilirdi.

adamın net olmaması sorun ,kendime yeni telefon aldım dilersen sende bunu kullan dese pekala olurdu ,
bence sen telefonuda adama ver bunun gibi artık eskisin canım mazi oldun de ,
ileride de bir cacık olmaz ayıp yani

ayfondan sony'e geçiş bence saçma olmuş.

bundan sonra napmayı düşünüyosun?

Eski eşim de bana eski nişanlısına taktıkları küpeyi takmış sonradan duydum ve sinirden sattım yeni küpe aldım eski eşimde küpeyi farketti sordu ben de geçmiş tozdur üfledim sadece dedim kızardı bozardı anladı tabi

Offf bu erkekler kafasını fırlat

Adamın birisi de karısına kaçak telefon alıp ünlü bi teknoloji mağazasından aldığını söylemişti. Sen telefon git kapan saftirik kız hala anlamamıştı ve ay bunları şikayet etmeli büyük mağazalara da güven kalmadı diye dolaşıyodu

Canım anladığını belli et, gerekirse kavga çıkar. Bugün hoşgörülü davranıp susarsan ömür boyu böyle gider. Deveye diken, insana ... demişler. Ne yazık ki doğru, insan kendi kıymetini kendi arttırır. Evlenmeden önce eşime cebimdeki son kuruşa kadar doğum günü hediyesi alırdım. O bana bişey almazdı, ya da tırı vırı bişey. Sesimi çıkarmadım ne oldu? Şimdi 7 yıllık evliyim, 2 çocuğum var, öküz bi yerden bi kuru çiçek bile koparıp vermez. Bunu yapan adamın kimya'dan doktorası var bir de düşün! Kulağına küpe olsun, erkeğe evlenmeden önce nazla, niyazla, triple çile çektir biraz ki evlendikten sonra kıymetin olsun. Evlendikten sonra yapılan naz niyaz direkt "dırdırcı" veya "problemli" sınıfına giriyor ona göre.

Telefonunu hediye verebilir

Ama işin içine yalan sokup zekani kucumsemesi kabul edilir gibi değil
Düğünde sahte altında takmaya meyilli...

Bu işin sonu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…