Ondan telefonla alakali bir sey duymak gormek istemiyorum.kendim ucuzda olsa yenisini alabilirim eksik olsun.Bundan sonra fatura fiş etiket kontrolü yapın en iyisi. Çakal sanıyor kendini. Bir kadın hiç hafife alınmamalı. Ne değişik insanlar mi var desem erkekler mi desem. Affetmek için elindeki yeni telefonu alabilirsin
Agsgdgh her gun su kk'da daha tuhaf ne okuyabilirim derken konunuza tıkladım
Insan yalanciligina sinirlense mi, aptalligina uzulse mi bilemez. Degisik bir kisiligi varmis nisanlinizin
Hemde nasil
Galiba sen gerçekten yeni sıfır bir iphone 6 almadığı için bozuldun? Oysa seni saf yerine koyup yalan söylediği için kızman lazım. Sen hayırdır jjqqhha çift olarak bi acaipsinizAynisini soyledi nasil olsa gorecektin dedi.olabilir evet kullandigi telefonuda verebilir ama yeni bir sey mis gibi umitlendirmesi daha dogrusu ben bunu saka olarak algilayamam boyle bir seyi saka var saka var.
Ilk olarak eskinin yeni gibi suprizle sunulmasina bozuldum.2. Olarak kendine yenisini bana eskisini vermesi de hosuma gitmedi ne olursa olsun yeniymis gibi unitlendirmesi Hos degildi normal sekilde pekala verilebilirdi.Galiba sen gerçekten yeni sıfır bir iphone 6 almadığı için bozuldun? Oysa seni saf yerine koyup yalan söylediği için kızman lazım. Sen hayırdır jjqqhha çift olarak bi acaipsiniz
Offf bu erkekler kafasını fırlatBu sefer ki sorum şu ; nişanlıniz kendi kullandigi ayfon 6s telefonu size yeniymis gibi lanse ediyor.
Supriz filan seklinde,boyle hic bozuntuya da vermiyor.(aa ayni senin telefondan ama bu dememe ragmen) saniyorsunuz ki gercekten sıfır.Sonra benim hatti yerlestirmeye koyulurken tam bi bakiyorum kendine aldigi yeni sony telefonu cikartiyor buyukce birsey.
Kendine yenisini alip size ayfon bile olsa eskisini vermesine bozulur muydunuz?nasil bir tavir sergilerdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?