:) Galiba. Böylesi daha iyi benim için.
yoo canım
böyle bu konular daha cok dikkatimi çekiyor
Karnı tokken isteklerimi cilveyle anlatırım.
Hele ki masum kız gülüşüme dayanamaz,biliyorum.
Süper oynarım.
Masum üzgün kız.
Masum sinirli kız.
Masum mutlu kız.
En başarılısı da masum dünyadaki hiç bir şeyden haberi olmayan kız!!!
Peki tatlım..Benim de bir ara çok çekiyordu geçen yıl filan ama o zaman öyle problemlerim vardı o nedenle olabilir dedim
arkadaştan masumluk tarıfı alabılır mıyızzz :) merak ettım.. Ben cok fazla bısey ıstemem hatta etraftakı kız arkadaşlarımın sevgılısıne olan isteklerini gördükce sevgılım bana sorar yapayım mı edeyım mı dıye yok derım bende sasırıp der hatta bak x arkadasın ıstıyo sevgılısı yapmıyor/ben yapmayı teklıf edıyorum sevgılım ıstemıyor der.. tabı ole durur durur erkeklerın genelde kolay kabul etmeyecegı seylerı ısterım.. Hemen yapar..
Şu masumluğu bana bir anlatsana, çok ihtiyacım var.
Hiç bir dediğim yapılmıyor
Ayyy nasıl anlatayım ki..
Hımmm..
Işıltılı saçlar,dolu dolu gözlerle gülümseyen kiraz dudaklar,bir de mis kokmanız gerek yanına gidince.
Güzel boynunuzu hafifçe sağa eğin,elinize saçınızdan bir tutam alıp kıvırın.
Gözlerinizi bazen yere bazen onun gözünün taaa içine yerleştirin.
Ama rahatsız olacak kadar sabitleyin bakışlarınızı.
Fizik olarak tamamsınız!
Havanız ve sözleriniz de size kalmış!!!
Kolay gelsin!!!!
normal istekleri her seven erkek yapıyor heralde canım :26:
ama daha büyük bir istek karsısında napıyorlar acaba :44::44::44:
söyleyiş tarzı cok önemli..Sen bana bunu yapmadın sen sunu yapmadın demeden,bunu yapmazsan fena olur demeden.. alttan alttan yanı olmasada olur tabıkı ama olursada cok mutlu olurum..Aslan sevgilim,kaplan sevgilim..
erkeklerın akıllarını bı arabanın motoru gıbı dusunun..Arabanın yolda ıyı gıdebılmesı ıcın bakıma ve benzıne ıhtıyacı vardır.arada yıkama yaglama yapılır sen arabaya ıstedıgını verırsın bırazda gazlarsan,istediğin gibi olur..kıvama gelır..sonra dıreksıyonu ıstedıgın yone cevır.. ilişkinin direksiyonu senın elındeyanı sen ona mutluluk ver önce senın mutlu olmanı saglayacak herseyı yapar
Laale woowww yanı bende olsam bende yaparım cok kuvvetlı bı sılahı kullanıyo cunku aklınıbıde masum masum bı opucuk konduruyodur yanagına
Cıksssss öpülmücek!!!
O öpmeye yeltinicek sen de kaçacaksın,hatta utanacaksın!
Sizleri bilemicem de benim gibim ateşli hatunu utanıyor görmek benim aşkımı acayip heyecanlandırıyor!
Heyyy gidi be!
Özledim bak şimdi...
sonra ben zararlı cıkıyorum bu hesapta kacan kovalanıyo sonra buuumm
Laale bilumum cilve ve naz taktiklerini paylasırsak esasen hanı bızde tecrubelenelim hesabından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?